Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Pokud jsou pohodlné, tak bych je klidně na nějaké celodenní nošení vzala. Zase až tak strašné mi nepřijdou.
@Pitaya1 píše:
Pokud jsou pohodlné, tak bych je klidně na nějaké celodenní nošení vzala. Zase až tak strašné mi nepřijdou.
Mně přijdou příšerné ty červené ze staré diskuze. Jak se v tom může chodit? Prohne se to vůbec? Musí z toho děsně bolet nohy.
Když člověk před domem nasedne do auta a vystoupí před obchoďákem nebo prací, tak se dá nosit lecos. Ale když chodím všude pěšky, musím za klusu přejít půl fabriky, abych se dostala z práce, tak volím opravdu pohodlnou obuv. Pokud se někomu zdá babkovská, tak sorry. Ale já chci svoje nohy používat aspoň do 80.
@Russet píše:
Mně přijdou příšerné ty červené ze staré diskuze. Jak se v tom může chodit? Prohne se to vůbec? Musí z toho děsně bolet nohy.Když člověk před domem nasedne do auta a vystoupí před obchoďákem nebo prací, tak se dá nosit lecos. Ale když chodím všude pěšky, musím za klusu přejít půl fabriky, abych se dostala z práce, tak volím opravdu pohodlnou obuv. Pokud se někomu zdá babkovská, tak sorry. Ale já chci svoje nohy používat aspoň do 80.
Ty červený vypadají hezky na obrázku, ale chodit bych v nich celý den nechtěla. Stejně tak na většině bot s podpatkem.
@Pitaya1 píše:
Ty červený vypadají hezky na obrázku, ale chodit bych v nich celý den nechtěla. Stejně tak na většině bot s podpatkem.
Musí v tom tak divně cupitat, tohle nefunguje jako normální bota. Já mám ráda Rieker, dost místa na prsty a i hodně barevné varianty.
@Pitaya1 píše:
@Russet píše:
Musí v tom tak divně cupitat, tohle nefunguje jako normální bota. Já mám ráda Rieker, dost místa na prsty a i hodně barevné varianty.
Holky, takové boty jsou úplně na pohodu, ale já jsem zvyklá. Ale upřímně přiznávám, že celý den v podpatcích už taky nevydržím, tak se v práci přezouvám. Ale miluju tyhle boty a překvapivě jsou jak bačkůrky.
Tak musíte uznat, že ty z druhé fotky se mi nemůžou líbit bez ohledu na pohodlí ![]()
@Kockazvysocan píše:
Holky, takové boty jsou úplně na pohodu, ale já jsem zvyklá. Ale upřímně přiznávám, že celý den v podpatcích už taky nevydržím, tak se v práci přezouvám. Ale miluju tyhle boty a překvapivě jsou jak bačkůrky.
Tak musíte uznat, že ty z druhé fotky se mi nemůžou líbit bez ohledu na pohodlí
Jsou krásné. Ale pro moje nohy absolutně nevhodné. Rozhodně ne jako bačkůrky.
Mně se dělají puchýře zespodu, boty na podpatku vydržím jen chvilku. No a většinou běhám po městě, vybehnu si pár pater… takže musím mít pohodlné boty.
@Kockazvysocan ty ale srovnáváš nesrovnatelnáé. Boty i nožky hezký
, ale mně by zkracovaly nohy
. Tu cenu jsem zmiňovala, protože to jsou kožené boty, což třeba ťamani neprodávají. Našla jsem, že je to firma, která se zaměřuje na zdravotní obuv. Takže na chalupu asi dobré, ale na ulici zatím ještě boty nezařazené do kategorie zdravotní.
@Anonymní píše:
@Kockazvysocan ty ale srovnáváš nesrovnatelnáé. Boty i nožky hezký, ale mně by zkracovaly nohy
. Tu cenu jsem zmiňovala, protože to jsou kožené boty, což třeba ťamani neprodávají. Našla jsem, že je to firma, která se zaměřuje na zdravotní obuv. Takže na chalupu asi dobré, ale na ulici zatím ještě boty nezařazené do kategorie zdravotní.
Ano, nesrovnatelné, a nesrovnávám. Jen vysvětluju, proč se mi to bez ohledu na pohodlí nelíbí. Nepopírám, že dlouhodobě budou ty tvé pohodlnější než ty mé. Taky mám vždy boty na přezutí při ruce ![]()
Když už bez podpatku, tak osobně volím baleriny, i když ty zdravotně nejsou nic moc. Ale zatím mám nohy a záda v pořádku, tak se v tomhle ohledu zanedbávám. A rozhodně nečekám, že se mi to nevrátí ![]()