Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@vetešnice píše:
Velmi hezké, kombinace v pohodě. Kabelka asi bílá či tělová?
Stará diskuse.
@Alriga píše:
100 +
To zase nee, myslím, že 65 už by taky šlo ![]()
@Thomassss píše:
To zase nee, myslím, že 65 už by taky šlo
To jakože já bych je měla nosit za 10 let!!!??? ![]()
@Alriga píše:
To jakože já bych je měla nosit za 10 let!!!???
Já nevím, neznám tě ![]()
koukám na ně už potřetí a snažím se tam najít něco hezkýho, ale ne, nejde to.. jsou fakt děsný. ![]()
@Anonymní píše:
Pojďte mi poradit. Příbuzná mi dala nenošené boty. Stylově jsme každá odlišná. Moc se mi nelíbí, ale jsou moc pohodlné a už jsem i ve věku 40, kdy začínám dávat přednost pohodlí
. Jenže fakt nevím, s čím se tenhle typ bot nosí. Jsou z Izraele a mají je ještě v menších číslech v nabídce. Vypadají kvalitně a fakt jsou pohodlné. Přinejhorším je pošlu dál.
Nos je jako umělkyně
. K tomu nosí krátký černý overal a všechno možné.
@Anonymní píše:
Pojďte mi poradit. Příbuzná mi dala nenošené boty. Stylově jsme každá odlišná. Moc se mi nelíbí, ale jsou moc pohodlné a už jsem i ve věku 40, kdy začínám dávat přednost pohodlí
. Jenže fakt nevím, s čím se tenhle typ bot nosí. Jsou z Izraele a mají je ještě v menších číslech v nabídce. Vypadají kvalitně a fakt jsou pohodlné. Přinejhorším je pošlu dál.
Ani omylem, tohle by nevzala na nohu ani moje máma v 70, natož já v 45.
Nevím, k čemu je informace, že je prodávají i v menších velikostech
, ani že stojí 144 USD ve slevě. ![]()
I já se přikláním k tomu, že nee - i mojí mamce, která má přes 60, bych asi řekla, že jsou na ní „babí“, jak my říkáme.
@levandule23 píše:
I já se přikláním k tomu, že nee - i mojí mamce, která má přes 60, bych asi řekla, že jsou na ní „babí“, jak my říkáme.
Tak mojí mámě je taky přes 60. Kdybych jí tohle koupila, tak by se mě ptala, za co se jí chci pomstít ![]()
@Bytsamsebou píše:
Nos je jako umělkyně. K tomu nosí krátký černý overal a všechno možné.
Jsem z toho obrázku měla regulérně husí kůži…
Nejhorší je, že takovéto kreace potkávám i na živo
@nozu píše:
Jsem z toho obrázku měla regulérně husí kůži…![]()
Nejhorší je, že takovéto kreace potkávám i na živo
Já ne, kdyby si se pohybovala mezi umělci, tak víš, že tak chodí. Rádi na sebe poutají pozornost. Kombinují nezkombitelné.
@Bytsamsebou to je fakt, že tito kreativní lidé to mají postavené jinak ![]()
No, takový nazouváky, když jdu s děckama po vesnici, proč ne… Mě neuráží, i když sama bych si je taky nevybrala ![]()
Táhne mi na 40, ale tyhle boty bych si nevzala, ani kdyby stálý nevím kolik… Já tomu říkám babáky.