V čem k moři? Baculky ... :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.5.22 20:48

V čem k moři? Baculky ... :(

V červenci jedeme k moři… jenže v čem tam mám chodit? Šaty si na sobě absolutně neumím představit… krátké tlusté nohy, široké lýtka, hnusné kolena… :( jsem menší 164cm a 92kg… týden teď držím low carb, už kdysi jsem tímto shodila… věřím že to dokážu tentokrát… každopádně do července nebudu mít postavu na kraťásky, šatičky :( u nás nosím v létě 3/4 legíny a trika delší… nebo do práce lehké kalhoty 7/8.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24572
2.5.22 20:55

Tak si třeba pořiďte nějaké dlouhé letní šaty až ke kotníkům. Já se po pláži klidně promenáduju jen v bikinách, je mi totiž absolutně fuk, co si o mě myslí nějací cizí lidi, které už víckrát neuvidím. A na večerní promenádu beru letní šaty, sukni a tílko, nebo 3/4 plátěné kalhoty a tílko, cokoliv lehkého, vzdušného. A hubeňour taky nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
2.5.22 21:00
@Anonymní píše:
V červenci jedeme k moři… jenže v čem tam mám chodit? Šaty si na sobě absolutně neumím představit… krátké tlusté nohy, široké lýtka, hnusné kolena… :( jsem menší 164cm a 92kg… týden teď držím low carb, už kdysi jsem tímto shodila… věřím že to dokážu tentokrát… každopádně do července nebudu mít postavu na kraťásky, šatičky :( u nás nosím v létě 3/4 legíny a trika delší… nebo do práce lehké kalhoty 7/8.

No a? To se budeš zahalovat, aby ti bylo ještě větší vedro? Pokud jsi tlustá, tak prostě jsi v každým obleceni. Jedeš na dovču, tak si ji užij, opal se, a okolí ať si trhne, vždyť tam nikoho neznáš :lol: Já u moře vidím věci 8o a vždy si říkám No a co? Tak prostě tak vypadá, no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24572
2.5.22 21:04
@Zeoli píše:
No a? To se budeš zahalovat, aby ti bylo ještě větší vedro? Pokud jsi tlustá, tak prostě jsi v každým obleceni. Jedeš na dovču, tak si ji užij, opal se, a okolí ať si trhne, vždyť tam nikoho neznáš :lol: Já u moře vidím věci 8o a vždy si říkám No a co? Tak prostě tak vypadá, no. :nevim:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
2.5.22 21:06

Myslím, že u toho moře bude každému srdečně jedno, co máš na sobě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
2.5.22 21:08

Moje mamka vzdy nosila takove obri habity, jako kdyby pod nima nebylo videt, ze je silna. Vypadala jeste hur. Ja bych si vzala uplne normalne pohodlny letni hezky obleceni-triko, sortky, sukne, saty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
2.5.22 21:10

Neblazni, uzij si dovolenou. Mne zustalo po druhem porodu previsle bricho, mela jsem u obou extremne velkej pupek a ta kuze uz se po druhem proste nezvladla vratit. A co, budu sedet u bazenu zahalena, aby si nejakej cizi pitomec neco nepomyslel? Ani nahodou, uzivam si vodu s detma a je mi uplne u zadku, co si kdo mysli. O to spis na dovelene. Jedes si tam uzit, oddechnout, ne na casting.
Dietu klidne drz, kvuli sobe, jestli se pak budes citit lip. Ale ne kvuli tomu, abys byla dost hezka pro cizi lidi na dovolene. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2066
2.5.22 21:11

Maxi šaty ;) třeba lidl shop má pěkný. jinak já sem na tom podobně 163cm a 82 kg a tohle jsem nikdy fakt neřešila a nosila klidně i dvoudílný plavky, krátké šaty a sukně atd. Je mi fakt jedno co si o mě mysli lidi kteří mě už nikdy neuvidí :lol: I když mě je vlastně kompletně fuk jak mě vidí lidi celkově. Miluji šaty a do burek se fakt halit nehodlám jen proto že nejsem kostra :lol: užij si dovolenou a neřeš blbiny :mavam: :hug:

Příspěvek upraven 02.05.22 v 21:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.22 21:12
@kulíšek_s_bambulí píše:
Maxi šaty ;) jinak já sem na tom podobně 163cm a 82 kg a tohle jsem nikdy fakt neřešila a nosila klidně i dvoudílný plavky, krátké šaty a sukně atd. Je mi fakt jedno co si o mě mysli lidi kteří mě už nikdy neuvidí :lol: I když mě je vlastně kompletně fuk jak mě vidí lidi celkově. Miluji šaty a do burek se fakt halit nehodlám jen proto že nejsem kostra :lol:

Můžu se zeptat kde kupuješ šaty? Jaký střih, aby to aspoň trochu sedělo. NEvím co vybírat…šaty jsem měla akurát na svatbě :D

• Citovat
  • Upravit
56505
2.5.22 21:12

Na dovolených nikdo neřeší postavy druhých lidí. Vezmi si to, v čem se cítíš nejlépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2066
2.5.22 21:14
@Anonymní píše:
Můžu se zeptat kde kupuješ šaty? Jaký střih, aby to aspoň trochu sedělo. NEvím co vybírat…šaty jsem měla akurát na svatbě :D

Lidl shop :oops: nic luxusního ale poslouží ;) a cena ujde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24572
2.5.22 21:18
@kulíšek_s_bambulí píše:
Lidl shop :oops: nic luxusního ale poslouží ;) a cena ujde :mrgreen:

Já Bonprix nebo Cellbes. Taky poslouží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
2.5.22 21:20
@kulíšek_s_bambulí píše:
Lidl shop :oops: nic luxusního ale poslouží ;) a cena ujde :mrgreen:

V Lidlu mají ty šaty dobrej střih. Nahoře triko klasický, v pase guma, dole volnější. To je na oplácanou postavu super. A ta cena a materiál je více než super. I ty barvy, vzory jsou hezký. Jen nemusím délku až na zem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15409
2.5.22 21:24
@lucad77 píše:
Tak si třeba pořiďte nějaké dlouhé letní šaty až ke kotníkům. Já se po pláži klidně promenáduju jen v bikinách, je mi totiž absolutně fuk, co si o mě myslí nějací cizí lidi, které už víckrát neuvidím. A na večerní promenádu beru letní šaty, sukni a tílko, nebo 3/4 plátěné kalhoty a tílko, cokoliv lehkého, vzdušného. A hubeňour taky nejsem.

Presně a navíc ony u moře màlokdy byvají jen samé modelky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
2.5.22 21:26
@Anonymní píše:
V červenci jedeme k moři… jenže v čem tam mám chodit? Šaty si na sobě absolutně neumím představit… krátké tlusté nohy, široké lýtka, hnusné kolena… :( jsem menší 164cm a 92kg… týden teď držím low carb, už kdysi jsem tímto shodila… věřím že to dokážu tentokrát… každopádně do července nebudu mít postavu na kraťásky, šatičky :( u nás nosím v létě 3/4 legíny a trika delší… nebo do práce lehké kalhoty 7/8.

maxi šaty, midi šaty, sukně, kratasy ke kolenum a zapracovat na seběvědomí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková