Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Za prvé - dneska už nikdo nikoho rivalsky neočumuje, všichni řeší jen sebe. Spíš je teď trend posmívat se hubeným. ![]()
Za druhé - přinejhorším se díky tobě bude nějaká míň oplácaná cítit líp, a to je taky dobrý skutek.
Za třetí - určitě tam najdeš i nějakou silnější, která zas zvedne sebevědomí tobě.
Doporucuju tyhle saty jsou super, krasne volne, schova se pod ne jakkoli velky spek. Nosila jsem pred 14 kily a budu je nosit i ted. Maji ruzny barvy.
https://www.bezvasport.cz/product/product?…
Zrovna ted jsou v obchodech ruzne habitove saty, tak si proste porid neco delsiho vzdusneho a hotovo. A k mori nejezdi jenom modelky a modelove, takze muzes byt uplne v klidu. U more je tolik lidi ruznych velikosti a tvaru, ze tam zcela jiste zapadnes a nikdo se nad tebou pozastavovat nebude.
Užij si dovolenou a kašli na to v čem jak vypadáš. Lidi jsou tam na dovolené a ne aby hodnotili něčí vizáž ![]()
Blbě si přijdou i hubené, já mám 175 /64 a v horku oteklé snad i uši. Letos jsem se už do plavek dostala, a ty oteklé nohy, celulitida i na bradě a ta sejrata barva bylo peklo. Takže pocity na prd mají si myslím všechny ženy, ne jen silné.
Vybrala bych nějaké šaty z lehkého prodyšného materiálu, příjemného na tělo. Plavky dle chuti, nějakou zavinovací sukni, slamák
+ do sluchátek podcast Sádlo, do plážové tašky nějakou knihu o sebelásce a přijetí sebe sama a hurá k moři. U moře opravdu nikdo nebude řešit, kde máš čeho kilo navíc nebo namíň ![]()
@kulíšek_s_bambulí píše:
Jo ty nejsou vůbec špatneu toho prvního odkazu vlastním ty černé. Jen sem si trochu upravila délku, sem trpaslík
a u toho druhého odkazu vlastním ty šedé
jo někdo řekne na baculku moc otevřené ale mě se líbí
a pařit se v létě nehodlám
Téměř vše je nedostupné ![]()
@Anonymní píše:
V červenci jedeme k moři… jenže v čem tam mám chodit? Šaty si na sobě absolutně neumím představit… krátké tlusté nohy, široké lýtka, hnusné kolena…jsem menší 164cm a 92kg… týden teď držím low carb, už kdysi jsem tímto shodila… věřím že to dokážu tentokrát… každopádně do července nebudu mít postavu na kraťásky, šatičky
u nás nosím v létě 3/4 legíny a trika delší… nebo do práce lehké kalhoty 7/8.
Ja jsem taky bacule, jemne receno. Nejvic v lete unosim dlouhe saty, k tomu pripadne dziska, zabky, tenisky, a stridam. Tilka u me neexistujou, se svyma oplacanejma ruckama a navic mam hodne velky 🐐 🐐,tak to mi pak nikdo nekouka do obliceje ![]()
Jestli mas alespon maly prsa, tak ver, ze porad to mas stokrat lepsi nez ja ![]()
Příspěvek upraven 03.05.22 v 10:40
Nejen že tě u moře nikdo nebude řešit, ale dobrých 75 % žen tam bude vypadat velmi podobně. Vem si, v čem se budeš cítit pohodlně. Zapomeň na riflové kraťasy (to si ve vedru vůbec neumím představit), vem si něco jednoduchého, vzdušného, světlého! a užij si to.
Pořiď si dobrou podprsenku, šaty s výstřihem do V, plnej výstřih odláká pozornost od zbytku, véčko prodlouží krk, šaty třeba v midi délce, letní lehké, vlasy vyčesané vysoko, dlouhé naušnice…
@Anonymní píše:
jooo sebevědomí mám na bodu mrazu… potřebuji dát dolu aspon 15kg… to jsem se cítila mnohem líp…klidně i 25
Ja to same! Vahove i vyskove jsme na tom podobne ![]()
@Venetia aha… Sem to objednávala už je to dýl… Třeba to ještě naskladní ![]()
@marcellia píše:
Ja to same! Vahove i vyskove jsme na tom podobne
Já doufám že to dám… fakt se necítím dobře. Před šesti lety jsem měla o 17kg míň, nebyla jsem hubená, ale nebyla to taková hrůza…
chci zpět cca 70kg.
Pardon, ze vam do toho vstupuju, ale v lete u moře se samozřejme ŘEŠÍ, jak kdo vypada, jinak bychom si neporizovaly nove garderoby a plavky a netesily se, jak se opalime ![]()
Každopadne, zakladatelko, skvela motivace se sebou neco udelat, zbyva 2,5 mesice, to muzes mit dole krasnych 10 kilo, rekla bych i vic, zalezi na tve motivaci a organizaci času.
Misto striktni diety (budes mit mali energie a vetsi depku) bych spis zacala rozumnou dietu a kazdy den chodin na vice nez hodinu ven, rychla chuze+3× tydne cviceni. Uz tech 10 kilo ti hrozne zvedne sebevedomi a hned se budes lip nosit ![]()
Hadry řeš na posledni chvíli, prave az na nove telo, ono toho navic bude vsude plno a budes mit i lepsi naladu ![]()
Držím palce ![]()
@FlorenceF Jenkins píše:
Pardon, ze vam do toho vstupuju, ale v lete u moře se samozřejme ŘEŠÍ, jak kdo vypada, jinak bychom si neporizovaly nove garderoby a plavky a netesily se, jak se opalime![]()
Každopadne, zakladatelko, skvela motivace se sebou neco udelat, zbyva 2,5 mesice, to muzes mit dole krasnych 10 kilo, rekla bych i vic, zalezi na tve motivaci a organizaci času.
Misto striktni diety (budes mit mali energie a vetsi depku) bych spis zacala rozumnou dietu a kazdy den chodin na vice nez hodinu ven, rychla chuze+3× tydne cviceni. Uz tech 10 kilo ti hrozne zvedne sebevedomi a hned se budes lip nosit
Hadry řeš na posledni chvíli, prave az na nove telo, ono toho navic bude vsude plno a budes mit i lepsi naladu
Držím palce
jj za ty dva měsíce bych něco dát dolu mohla, jedeme hned začátkem prázdnin.
Držím low carb.. nehladovím. Už jsem toto stravování držela dříve a vyhovovalo mi. Zatím dodržuji poctivě týden…takže těžko soudit. Já doufám že to zvládnu…jooo 10kg by bylo super. Chci i prochajdy zapojit… pro dceru pěšky chodit do školky apod.