V čem k moři? Baculky ... :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2070
2.5.22 21:28
@Zeoli píše:
V Lidlu mají ty šaty dobrej střih. Nahoře triko klasický, v pase guma, dole volnější. To je na oplácanou postavu super. A ta cena a materiál je více než super. I ty barvy, vzory jsou hezký. Jen nemusím délku až na zem.

Tak tak, normální ženě která nelpí na super luxusní značce tento typ šatů poslouží víc než dobře :lol: Já na ně nedám dopustit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.22 21:28
@welovefashion píše:
maxi šaty, midi šaty, sukně, kratasy ke kolenum a zapracovat na seběvědomí ;)

jooo sebevědomí mám na bodu mrazu… potřebuji dát dolu aspon 15kg… to jsem se cítila mnohem líp…klidně i 25 :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.5.22 21:31
@kulíšek_s_bambulí píše:
Tak tak, normální ženě která nelpí na super luxusní značce tento typ šatů poslouží víc než dobře :lol: Já na ně nedám dopustit :oops:

https://www.lidl.cz/…y/p100324042

https://www.lidl.cz/…y/p100328684

takovéto??? Já si na značkách nepotrpím… ve velkém objednávám v bonprix.

• Citovat
  • Upravit
14425
2.5.22 21:33
@Anonymní píše:
V červenci jedeme k moři… jenže v čem tam mám chodit? Šaty si na sobě absolutně neumím představit… krátké tlusté nohy, široké lýtka, hnusné kolena… :( jsem menší 164cm a 92kg… týden teď držím low carb, už kdysi jsem tímto shodila… věřím že to dokážu tentokrát… každopádně do července nebudu mít postavu na kraťásky, šatičky :( u nás nosím v létě 3/4 legíny a trika delší… nebo do práce lehké kalhoty 7/8.

Uisťujem ťa, že tam nebudeš najsilnejšia a tie oplacanejšie od Teba si hlavu robiť nebudú a budú chodiť tak, že budeš lapať po dychu :mrgreen: nikto ti nerieši, je to dovolenka ;) kašli na to, vezmi si šaty, kraťasy, tielka, tuniky. Ak sa bojíš odretých stehien, tak si ich pretri tuhým deodorantom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
2.5.22 21:35

Prosím tě nehysterči. Naprosté většině lidí budeš úplně ukradená a bude jim jedno co máš a nebo nemáš na sobě.

Pokud jsou ti pohodlné trička a leginy, tak si vezmi trička i leginy ke kolenům, ale teda bude ti v nich vedro.

Nejjednodušší je nějaká soustava lehkých šatů a nebo volná sukně a tílko klobouk a stehna maž antiperspirantem, pomůže to proti odřením

Mrkni na palazzo kalhoty - len, viskoza.

Jestli něco, tak pořdáné padnoucí plavky s dobrou podprsenkou - hlasuju někde za dobrý bra fitting, nedám dopustit na Caresse https://www.caresse.cz/ nebo alespon Astartex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
2.5.22 21:37
@Anonymní píše:
jooo sebevědomí mám na bodu mrazu… potřebuji dát dolu aspon 15kg… to jsem se cítila mnohem líp…klidně i 25 :D

no jestli ti to k seběvědomí pomůže, tak do toho, ale ani s 92 kg nemusíš chodit kanály, měla bys zapracovat na sebelásce v jakémkoliv měřítku :-)
a já ráda objednávám na zalandu, mají tam i curvy modelky a oblečení, když to vidíš na té modelce co má pár kilo navíc, hned víš jestli ti to bude slušet

jo pro jistotu curvy, znamená, že mají křivky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
2.5.22 21:39
@Anonymní píše:
jooo sebevědomí mám na bodu mrazu… potřebuji dát dolu aspon 15kg… to jsem se cítila mnohem líp…klidně i 25 :D

ne - sebevědomí sídlí v hlavě a mozku, ne v tukových buňkách.

Radikální dietou, násleným jojoefektem a pocitem že jsi zase úplně neschopná a dalšího kruhu dietaření, který nutně vede k tomu, že ve výsledku budeš vážit více než před dietou si sebevědomí nevybuduješ.

Ostatně - když se naučíš mít ráda sebe samu a budeš o sebe ochotná pečovat tady a teď a budeš se sama k sobě chovat alespoň jako ke kamarádce, tak bude jednodušší se zbavit těch zlozvyků, co tě k obezitě dovedly a najít takový trvalý a udržitelný způsob jídla, odpočinku, pohybu a řešení problémů tak, že se ti postupně tělo promění do výrazně zdravějšího tvaru.

Příspěvek upraven 02.05.22 v 21:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2070
2.5.22 21:41
@Anonymní píše:
https://www.lidl.cz/…y/p100324042

https://www.lidl.cz/…y/p100328684

takovéto??? Já si na značkách nepotrpím… ve velkém objednávám v bonprix.

Jo ty nejsou vůbec špatne :palec: u toho prvního odkazu vlastním ty černé. Jen sem si trochu upravila délku, sem trpaslík :lol: a u toho druhého odkazu vlastním ty šedé :oops: jo někdo řekne na baculku moc otevřené ale mě se líbí :lol: a pařit se v létě nehodlám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
2.5.22 21:47
@Anonymní píše:
V červenci jedeme k moři… jenže v čem tam mám chodit? Šaty si na sobě absolutně neumím představit… krátké tlusté nohy, široké lýtka, hnusné kolena… :( jsem menší 164cm a 92kg… týden teď držím low carb, už kdysi jsem tímto shodila… věřím že to dokážu tentokrát… každopádně do července nebudu mít postavu na kraťásky, šatičky :( u nás nosím v létě 3/4 legíny a trika delší… nebo do práce lehké kalhoty 7/8.

Mám šaty, riflové kraťasy, trika,… V legínách a triku jen na cestě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
2.5.22 21:48

U moře je to každému fuk. Jestli jsi anorekticka nebo máš 200kg, tak tě nikdo řešit nebude. Vem si něco pohodlného, v čem se cítíš dobře a na ostatní kašli. Já bych se teda neparila v nějakém oblečení, které zakreje nedostatky, kvůli nějakým cizincům, po kterých je mi prd :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.22 21:49

V plavkách se stydím i já a to mám 175cm a 55kg. Ale nezpevněnou postavu Celulitida. Jsem hruška takže přes prsa 80, přes zadek 100. taky žádná sláva. Ale je mi přes 40, už začínám být neviditelná. Aneb víte proč ženy po čtyřicítce nemůžou hrát na schovavanou?

• Citovat
  • Upravit
20
2.5.22 21:56

Taky nepatřím mezi modelíny a právě šaty nosím jen na dovolené. Kupuju na aliexpresu, u vietnamců a letos jsem si pořídila dvoje u bývalé kolegyně co právě prodává oblečení pro macatý ženský. Jestli máte FB, tak koukněte na skupinu LADY XXL. Má slušný ceny a já se svou velikostí 44 tam patřím k hubeňourům :D
Jinak noste co je vám pohodlný. Pokud nejedete k moři balit chlapy, tak je šumák co máte na sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13968
2.5.22 21:56

Ten lidl ma super šaty, taky tam ráda kupují. Každopádně můžeš hledat saty které maji „princess strih“ nebo třeba zavinovací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
2.5.22 22:00
@Anonymní píše:
V plavkách se stydím i já a to mám 175cm a 55kg. Ale nezpevněnou postavu Celulitida. Jsem hruška takže přes prsa 80, přes zadek 100. taky žádná sláva. Ale je mi přes 40, už začínám být neviditelná. Aneb víte proč ženy po čtyřicítce nemůžou hrát na schovavanou?

Protože je nikdo nehledá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
2.5.22 22:32

Přestaň to řešit. Jsem na tom podobně a jo, budu se snažit něco shodit. Ale to spíš kvůli tomu, že mám hromadu letního oblečení, které nedopnu a nechci utrácet za nové. Nejlépe mi sednou košilové šaty- v pase s páskem, šaty či trička s přinechaným rukávem a košile všech druhů. Kalhoty nejraději nosím dlouhé ze splývavé viskozy, mám je asi v pěti barvách. Na pláž dlouhou tuniku přes zadek nebo pareo, ale mám pevná prsa, nemusím se za ně stydě. Nejhůř vypadám v takových těch volných hábitech, fakt jak skříň :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková