V čem k moři? Baculky ... :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3685
3.5.22 11:04

Tak pokud jedeš do nějaké arabské země, tak tam naopak tvé kypré tvary ocení. :palec: Nos to, co ti je pohodlné a v čem se cítíš dobře. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
3.5.22 16:19
@Anonymní píše:
jj za ty dva měsíce bych něco dát dolu mohla, jedeme hned začátkem prázdnin.
Držím low carb.. nehladovím. Už jsem toto stravování držela dříve a vyhovovalo mi. Zatím dodržuji poctivě týden…takže těžko soudit. Já doufám že to zvládnu…jooo 10kg by bylo super. Chci i prochajdy zapojit… pro dceru pěšky chodit do školky apod.

Udelala bych ted fakt maximum, at je co nejvetsi rozdil. Klidne bych si i co nejvic cviceni dala ted a tyden pred odjezdem uz bych vynechala, spadnou ti ty nality svaly a budes drobnejší ;) a ten tyden si tam užiješ jako kočka nejvetší :dance:

Tu dobrou naladu zhubnutemu cloveku nedela to absolutni cislo na vaze, ale prave ten rozdil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
23.5.22 22:35

Ty máš starosti.
Tchibo, bonprix- plážové saty, ponca..

U moře budou tvé obliny každému fuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.5.22 03:58

P

Ahoj, len sa pridám k ostatným - uzi si more a pláž 👍 u “nás” chodievajú turisti z USA - dosť z nich tak cca o 30 a viac kg viac ako ja - a to nie som žiadny drobec - a nemajú žiadny problém. Jedine, čo si o nich pomyslím - v dobrom- že by som chcela mať ich sebavedomie namiesto nám vstepovaneho zahalovania sa ak mám čo i len trochu nadváhu a pocitu hanby, čo si o mne pomyslia druhí… ony si to tam proste užívajú, tak si to uzi aj ty 🌺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
6.6.22 15:58

Obleč si cokoliv.
Promiň, jestli to zní moc hnusně, ale upřímně, s tvojí nadváhou ta kila už stejně neschováš, ať si oblečeš cokoliv. Právě si myslím, že ve stanech, ubrusech na stůl a podobných hábitech budeš vypadat ještě hůř.
Trochu odvahy! U moře se nosí tílka nebo trička, kraťasy, šaty a plavky. Nebudeš se přece potit v dlouhých kalhotách. To, že máš nadváhu, stejně každý hned uvidí, stejně jako uvidí na hubené, že je hubená, na Asiatovi, že je Asiat a podobně. Skrývání nemá cenu.
K té low carb dietě.. takovýhle vyšilování na poslední chvíli stejně nemá cenu. Pokud nejsi sportovec, tak do dovolené v červenci už stejně moc nezhubneš. A pak uvidíš jen jojo efekt.
Vyprdni se na blbý diety, jedině přiměřená strava a hlavně pohyb, u kterýho se zapotíš, ti zajistí postavu, jakou si přeješ. A hlavně trpělivost, vůle a čas. Ze začátku dost očistec, ale časem se z toho stane potřeba a co je hlavní, budeš ze sebe mít dobrý pocit. Bude to cesta..
A nějaká low carb dieta na poslední chvíli je možná tak cesta do pekel…
Já razím názor, že každý jídlo je zdravý, jen záleží na množství :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13976
7.6.22 11:06

@Verruli ale ten začátek jsou kecy. Víš ono záleží na střihu. Mam velkou nadváhu a díky šikovnému střihu šatů mi lidi tipuji o 10kg méně u jineho naopak co mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
7.6.22 11:42
@Pidulka1991 píše:
@Verruli ale ten začátek jsou kecy. Víš ono záleží na střihu. Mam velkou nadváhu a díky šikovnému střihu šatů mi lidi tipuji o 10kg méně u jineho naopak co mám.

Jo, to je pravda… ALE

Od určiteho tvaru postavy je 10 kilo ve vnimani ostatnich fakt jedno. Ja treba nepoznam, jestli 170 cm vysoka žena važí 95 nebo 105, to je dulezite pro ni. Vetsina ale asi vnima -silna, stredni, stihla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13976
7.6.22 13:38
@FlorenceF Jenkins píše:
Jo, to je pravda… ALEOd určiteho tvaru postavy je 10 kilo ve vnimani ostatnich fakt jedno. Ja treba nepoznam, jestli 170 cm vysoka žena važí 95 nebo 105, to je dulezite pro ni. Vetsina ale asi vnima -silna, stredni, stihla

Ne v tomhle není ALE.
Je to o typu postavy a vhodného výběru střihu šatů. Ženská s velkými prsy, ale pasem, když si veme něco volneho pres břicho a pasem bude vypadat opravdu jinak než například v zavinovacích šatech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13976
7.6.22 13:38
@FlorenceF Jenkins píše:
Jo, to je pravda… ALEOd určiteho tvaru postavy je 10 kilo ve vnimani ostatnich fakt jedno. Ja treba nepoznam, jestli 170 cm vysoka žena važí 95 nebo 105, to je dulezite pro ni. Vetsina ale asi vnima -silna, stredni, stihla

Ne v tomhle není ALE.
Je to o typu postavy a vhodného výběru střihu šatů. Ženská s velkými prsy, ale pasem, když si veme něco volneho pres břicho a pasem bude vypadat opravdu jinak než například v zavinovacích šatech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
7.6.22 13:41

V čemkoli a pohoršení estéti ať si trhnou. Neexistuje žádná povinnost lahodit oku :cert:

Ale jestli ti to samotné je nepříjemné, tak nějaké plážové šaty a klobouk s širokou krempou (opticky to „srovná“ siluetu), výrazné sluneční brýle, klidně, výrazné korály na krk, výrazné vzory - paradoxně se toho nebát, ono je lepší být veselá bacule v barvách, než se někde krčit v černém a bát se pohnout, aby kolemjdoucí nemusel, o ty hrůzo, zahlédnout třeba špek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
7.6.22 14:19
@Pidulka1991 píše:
Ne v tomhle není ALE.

Souhlasím, že super střih je důležitý a bude hodit pro dobrý pocit a celkový dojem, ale s oblafnutím veřejnosti stran tloušťky to moc nesouvisí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
9.6.22 17:10

@Pidulka1991
Uznávám, že dobrý střih udělá hodně, to i u hubených.
Ale i tak.
Nevím, co myslíte „velkou nadváhou“, ale pokud je to 90, 100 kg, tak to správným střihem stejně nezakryjete. Určitě budete vypadat lépe a tak, že „se umíte obléct“, to ano, ale pořád, když se na vás někdo podívá, neřekne si, že jste hubená nebo že máte o 3 velikosti míň, pořád budete vnímaná jako „silná“, mám-li používat tento oblíbený eufemismus.
A u velké nadváhy bohužel už nějakých 10 kg přestává hrát větší roli. Jak už se tu psalo, taky nepoznám rozdíl mezi třeba 96 a 106 kily. Ale zase věřím, že pro toho člověka to může znamenat velký rozdíl.
Neposledy, nechci znít moc zle, ale možná vám o 10 kg míň netipují kvůli střihu, ale kvůli tomu, že vás nechtějí urazit. Když se mě někdo zeptá např. na věk, ať zkusím uhádnout, taky často řeknu míň, než si skutečně myslím, abych se náhodou neřekla číslo nad skutečným věkem toho, kdo se mě ptá. S váhou je to to samé, a věřte, že spousta lidí to má úplně stejně. Řekla bych, že to ani není tak neupřímnost, jako spíš zdvořilost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13976
9.6.22 20:32

@Verruli jsem na hranrici obezity, ale obleknu na sebe šaty, ktere jsem nosila o 8kg lehčí(šaty jsou na zip z pevneho materiálu), což je cca to co mi lidi hádají. Posiluji, běhám, takže mam jiný poměr tuků a svalů, než když jsem šaty před lety kupovala, takže si nemyslím, že je to o zdvorilosti. Jelikož mam postavu ve tvaru přesýpacích hodin, tak u mě strih udělá fakt hodně.
Edit : ještě dodám, že po nikom nikdy nechci, aby hádali mojí váhu. Zeptaji se, odpovím. Nedělám kolem toho kina. Jde primárně o rodinu a blízké přátelé, tam moc o zdvorilosti nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková