Co dáváte pít 2letému dítěti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
11.3.14 08:02

@Sára 1 Dávám dětské pytlíkové. Granulované jsou opravdu samý cukr, nicméně párkrát ho kluk jako mimino taky měl, s flašky to nepil, dostali jsme někde tenkrát pikslu. Jinak Hipp začal vyrábět momentálně nějaké nové granule, právě šetrné k zoubkům, teprve to jde do prodeje, byla jsem nedávno na jejich přednášce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
11.3.14 08:02

Já dávám kvalitní sirup, ale i tak v malém množství, naředěné stoprocentní džusy, sem tam jupíka, tak jednou dvakrát do týdne, ale vodu mi samotnou nechce… ale pije dost, tak litr za celý den a pije i v noci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
11.3.14 08:06

Dcera (2 a tři čtvrtě roku) pije pouze dětský ovocný čaj od Lerosu a mléko. Nic jiného nechce. Pije málo, cca 500 ml čaje a 200 ml mléka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
11.3.14 08:07

Vodu a někdy sirup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
11.3.14 08:07

Malej pije cca litr denně. Pije slazený čaj - medem nebo stévií - čas od času dostane ředěný džus nebo Kubíka, ale to jen občas, ale nejí bonbony ani čokoládu tak to nikterak nehrotím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
11.3.14 08:08

Jé co já bych dala i za půl litru denně, to vůbec nedá a to má 2,5. Nahání si to 300ml UM ráno a večer a odpo na spaní tak 250ml kefíru. Takže voda a čajík s hroznovým cukrem jsou u nás na pocucávání když jí to furt budu připomínat. Nebo leda s ní dělat blbiny a vzít si obě hrnečky a v rámci hry to jakžtakž vypít/vyprskat kolem sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1539
11.3.14 08:09

Hlavně vodu, mlíko a sem tam slaboučkou šťávu YO

Příspěvek upraven 11.03.14 v 08:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
11.3.14 08:10

Holky pijou především vodu z vodovodu :), k snídani čaj, většinou přislazený medem a občas kakao, vyjímečně-za odměnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
11.3.14 08:14

Čistou vodu doma, v jeslích jim dávají dětský čaj. Když byl menší, taky jsem mu dávala čaj (Lerros), ale nějak ho přestal pít. Kubíky, waterrr a podobné nikdy nedávám.
Vypije tak 700 ml denně, což je na něj málo. Má přes 16 kg, takže by měl vypít 1,5 litru. To je u nás nemyslitelné, ale víc do něj nedostanu. I tak mu pořád připomínám, aby se napil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
11.3.14 08:22

Náš chlapeček k snídani a večeři vypije malý hrneček kakaa nebo čaje (ovocný, černý) s medem a citronem. Přes den pak pije vodu se sirupem, zředěný džus, když jdeme do obchodu, tak si místo sladkostí raději koupí Kubíka nebo Fruko. Sladkostí moc nejí, takže to taky nějak nehrotím. Hodně jí i ovoce a má velice rád polévky. Takže si myslím, že příjem tekutin má určitě dostatek, čůrá hodně. Myslím si, že tak 1 - 1,5 litru dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
11.3.14 08:26

Vodu a mlíko, starší měl už plnotučné kravské a mladší ještě sunar, nebo KM bojkotoval. starší ve 2 letech konečně přestal pít jablečný džus s vodou a začal pít čistou vodu a mladší vzal džus ve dvou teprve na milost.
mladší už dostal v tom věku občas i (kvalitní) šťávu.
jo a actimel či tomu podobné drinky levnější… mladší na tom v tom věku totálně ujížděl. čaj nepil nikdy ani jeden.
množství cca 750ml mladší až litr u staršího. cca 500ml z toho vždycky tvořilo mlíko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
11.3.14 08:32

Vodu a trochu slazený čaj jako já, šťávy ani nekupuju.. jednou za čas koupíme kvůli lahvi Kubíka Water, tak třikrát do měsíce..
ale přihodím dotaz trochu OT, je něco špatného na tom, dávat k pití čistou vodu z vodovodu? Od mamky neustále poslouchám, že jsem matka tyranka, když mu jí dávám a nekoupím mu šťávu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
11.3.14 08:36

Dcera pije jen čistou vodu. Vypije jak kdy,0,5-1 litr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69016
11.3.14 08:37

Kdyby me dite pilo vodu z vodovodu, davala bych mu ji vsema deseti, sami to pijeme taky. Takhle jsem rada, ze ji vypije s kapkou dzusu. Ony maminky uz takove budou, ta nase zase dceru litovala, ze dostava jen bily neochuceny jogurt (dokud ji jel, tad uz ho bez trochy ovoce nebo marmelady taky nepozre). Tchyne se mnou zas vedla dlouhe debaty, proc ji nic nesladim, kdyz preci cukr je pro deti tak prospesny :nevim: Na otazku v cem jaksi nedokazala odpovedet. Ja to osobne zkousim tak dat nejdriv vodu (jogurt…) ciste, neochucene a kdyz ditetri jede, tak co na tom menit. Teprve kdyz to odmita, zkousim dochucovat. A nemam pocit, ze bych ji sidila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
11.3.14 08:45

@ugluk tak o bílých jogurtech taky poslouchám, že jsem špatná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí