Co dáváte pít 2letému dítěti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Co dáváte pít 2letému dítěti
Co dáváte pít 2letému dítěti? A kolik toho vypije?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Vodu, čaj, kvalitní sirup, občas cappy junior, nebo kubíka(to tak 1 flaška týdně) kolik vypije, netuším. hlavně je to jak kdy. někdy litr, někdy 300ml. ale je ještě kojený, takže i s mlíkem má tekutin dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
2,5 let - pouze čistou vodu. Vypije dost (ťuk ťuk), řekla bych litr denně. Ve 2 letech to bylo to samé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prevazne vodu, obcas neslazeny caj. Velmi vyjimecne, treba na navsteve povolim naredeny dzus, ale to je treba 1× za mesic. Vypije jak kdy, ale v prumeru kolem litru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje dcera je nepijavka, takže u nás bohužel šťáva, samotnou vodu by nepila. A ve dvou letech dávala tak 250-300ml, teď jsme se dopracovali k téměř půllitru…
mladší ochotně lemtá vodu, tak doufám, že ten bude bez starostí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nas kubik by taky samotnou vodu nepil..davame stavy, redene drzusy, slazeny caj..snazime se sladit malo, ale nemyslim, ze by to bylo nejaky tragicky- zase neji zadne bonbony- to je podle me horsi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kvalitní sirup, čaj lehce oslazený glukapurem nebo medem..Samotnou vodu by nepila, samotný čaj jen, když je výraznější ovocné chuti, ale vypije ho méně než toho přislazeného..Nevidím na tom nic špatného, hroznový cukr si tělo zpracuje a proti medu nic nemám, nejsme alergici a považuju ho za zdravou potravinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Slazeny caj hnedym cukrem, vodu, redene odšťavene šťávy, sirup kvalitni. Nedelam z toho tragedii, obcas mieralku u tchyne cmrnda.Co teda ale NIKDY a nedavam ani 7lete, tak kofoly, Coly, Mirindy a pod. Proste ne!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana206 taky sladime i medem.Od roku bezne. Kupujem domaci a nic proti medu nemam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás pije hlavně vodu, někdy čaj (občas s medem) nebo zředěný džus. Nic jiného ještě dlouho neplánuji dávat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávala donedávna pouze vodu, ale přestala z ničeho nic skoro pít. Takže jsem zkusila ředit džusy, šťávu. A jaký dáváte čaj? Nějaký dětský? A co ty granulované dětské? Jsou dobré?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás téměř 2 roky vypije:vodu (jak kdy),neslazený čaj, džus, kvalitní sirup vypijem okolo 1L za den někdy více, někdy méně, ale máme potápku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cokoliv, co vypije, protože mám notorického „nepiče“. Takže kvalitní šťávu, slazený čaj, ředěné džusy. Čaje dávám dětské ovocné dochucené medem a citronem (granulované nemají s čajema moc společného). Vypije málo. Většinou pod 500 ml. Pokud je nejhůř a od rána je na suchu, tak dávám odpoledne mlíko. Jinak mi dokorka říkala, že by takto malé děti měly vypít cca 100 ml na kilo váhy, počítají se i tekutiny z jídla a mlíko.
- Citovat
- Upravit
Vodu a caj mi bohuzel dost bojkotuje, takze redim dzus, ten jediny pozre, nastesti se da oblbnout tak centimetrem dzusu po dne dolitym vodou. Vypije tak 0,3-0,5 litru a i to je na ni dost, ale cura hodne, rada ji ovoce a zeleninu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás se pije kvalitní sirup, neslazené pytlíkové čaje případně domácí jablečný mošt, když je. Odpoledne si dává se mnou „kafíčko“ - caro s mlékem. Vodu dávám jen v noci, když se vzbudí a má žízeň. Samotnou ji nepije. No a kolik toho vypije? Málo. Je chronický nepič, stejně jako já. Hodně mi pil akorát v létě, když bylo teplo a měl žízeň.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit