Co dělají o prázdninách puberťáci?

3641
9.8.17 12:22

Co delaji o prazdninach pubertaci?

Ahoj, co delaji o prazdninach mladi tohoto veku? Travi prazdniny s kamarady, s rodici nebo brigadnici nebo jsou sami doma? Synovec travi cele prazdniny s babickou nebo rodici na chalupe, kde nema kamarady sveho veku. Prijde mi to 2 mesice takhle divne. Kdyby tam mel nejake aktivity, tak neteknu, ale v podstate je cely den v chalupe nebo na zahrade. Ani na koupaliste nechce, kdyz jde, az kolem treti. Jinak mu den tak nejak uplyne od niceho k nicemu. Na vylety nechce. Obcas teda jel na kole. Jinak fakt jen tak spise pasivne odpociva. Nechali byste takto dite? Jine prazdniny nezna, je to tak porad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9371
9.8.17 12:29

Já byl každé prázdniny taky pořád doma a bavilo mě to. Jsem spíše domácí typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3075
9.8.17 12:34

Já jsem taky nejradši doma. Dva měsíce prázdnin doma je momentálně můj sen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
9.8.17 12:43

V tomhle věku už jsem hodně chodila na brigádu, dejme tomu že jsem tam byla tak 1/3 prázdninových dní. Jinak jsem chodila s kamarádkami a kamarády ven, do letního kina, na místní malý festival. Ale doma jsem taky byla ráda - vařila jsem, koupala se v bazénu, dělala na zahradě, jen tak odpočívala, atd.
Pokud tě zajímají přímo kluci, tak většina mých kamarádů už v tomhle věku taky měli brigádu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myssicka
9.8.17 14:02

Tak hodne pubertaku zaklada na emiminu stavnate diskuze, takze to nejaky cas zabere, pak bud na PC pari hry, nebo jdou oplendovat do obchodaku.

• Citovat
  • Upravit
2916
9.8.17 14:39
@Myssicka píše:
Tak hodne pubertaku zaklada na emiminu stavnate diskuze, takze to nejaky cas zabere, pak bud na PC pari hry, nebo jdou oplendovat do obchodaku.

nejlepší :D a pak že tu není sranda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
9.8.17 19:25

Tak je možné, že jeho kamarádi, jsoj pryč.. Unás kluk má neni puberták, bude mu 9, má 3 kamarády.. Jednoho jsem viděla u nás 3 dny, jednoho dva dny, třetího vůbec..
Děti chodí na tábory, jedou na dovolenou, pak třeba jedou k rodině..
Možné je, že prostě nemá s kým, protože kamarádi o prázdninách nejsou doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
9.8.17 19:36

Tak někdo je radši sám. Pokud mu je pod 16, na brigádu nemůže, pokud mu je pod 18, tak i tak se někdy brigády špatně shání :nevim: Co dělají tvoje děti o prázdninách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí