Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MAMINY, JAK VYPLNÍTE ČASOVĚ CELÝ TÝDEN. JÁ S TÍM MÁM DOCELA PROBLÉM, ŽE NEVÍM CO S MALOU MÁM KAŽDÝ DEN DĚLAT. DO MATEŘSKÉHO CENTRA CHODÍME ALE KAŽDÝ DEN TO TAKY NEJDE.
Chodime k rece, na hriste, jezdime na odrazedle, chodime na pole, do lesa a tak ruzne.
@WERUN28
já teda nevím co ve městě, když nejsem ta „maminečka co chodí na píseček a do klubíků“… joo na vesnici, to bych hned věděla.. zajít si do lesa, postavit dětem bunkr, zasadit něco do skleníku, chovat slepice.. zvelebit si zahradu, už se těším až se přestěhujem
Zahrada, les, v létě koupání v jezeře, minimálně jednou týdně výlet vlakem. Při RD To na vesnici bylo fajn. Teď, kdy jsem zpět v práci, jsem ráda za návrat Do města
BYDLÍM TU ROK A PŮL A VLASTNĚ TADY NIKOHO NEZNÁM. NA PROCHÁZKY CHODÍME ALE PŘIJDE MI STÁLE STEJNÝ
@WERUN28 začíná jaro, udělejte grilovačku, obejdi sousedy, pozvi je, poznej je, pohoda ne?:)
@WERUN28 píše:
BYDLÍM TU ROK A PŮL A VLASTNĚ TADY NIKOHO NEZNÁM. NA PROCHÁZKY CHODÍME ALE PŘIJDE MI STÁLE STEJNÝ
A jde o tebe nebo o dítě/děti? Hledáš aktivity pro děcka nebo jak se zabavíš ty?
Taky nevím co pořád dělat…hlavně když je manžel v práci ( máme jedno auto
)
@WERUN28 je to stejný, taky to řeším, ale do města už zpět nepůjdeme
Já bych nevěděla, co ve městě. Jsem teda mobilní, takže si autem zajedu kdykoli kamkoli, i do toho města
Ale jako zábavu s rodinou, dítětem je podle mě vesnice lepší.
Taky jsem na vesnici a nevím už co dělat
dceři je 17 měsíců a už jí nic nebaví a mě taky né. Procházky teď nejdou, moc toho neujde a v kočárů byt nechce, odrážedlo ji baví chvilku pak jí musím nést i s kolem, pořád se vzteky a valí se venku po zemi
Když jedem do města je spokojená, ale to nejde moc často. V autobusu ani ve vlaku nevydrží. Už aby bylo léto, to už se zabaví snaz.