Co dělat po vyučení?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Co dělat po vyučení?
Zdravím,
potřebovala bych poradit? Chtěla jsem jít na nástavbu – dodělat si maturitu. Jen že denní nástavbu neotevřeli pouze dálkovou a na tu nechci. Nemáte nějakou radu co dělat po vyučení? Třeba roční kurz nebo něco takového. Podotýkám, že do práce nastupuji až v září. Baví mne fotografování a zajímám se o psychologii.
Děkuji za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Caty12 píše:
Zdravím,
potřebovala bych poradit? Chtěla jsem jít na nástavbu – dodělat si maturitu. Jen že denní nástavbu neotevřeli pouze dálkovou a na tu nechci. Nemáte nějakou radu co dělat po vyučení? Třeba roční kurz nebo něco takového. Podotýkám, že do práce nastupuji až v září. Baví mne fotografování a zajímám se o psychologii.Děkuji za odpověď
A čím ses vyučila?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když nastupuješ v září do práce, proč nejdeš na dálkovou nástavbu?
Příspěvek upraven 09.05.18 v 22:16
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě baví taky forografování a psychologie mi je bližší než matematika, ale živí mě něco jiného. Držela bych se „svého kopyta“. Šla bych do práce a dálkové studovala, pokud by to šlo skloubit. Nebo se třeba zdokonalovala i v jazycích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dedrichov Na pomaturitní studium jít nemůžu. Napadlo mně že bych si mohla udělat certifikát. (PET nebo FCE) @nedline Chtěla jsem na denní nastupuji na zkrácený úvazek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Caty12 píše:
@Russet Chtěla jsem jít na speciální pedagogiku.
Tak proč jsi lezla na prodavačku a nešla rovnou na maturitní obor?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit