Jak vypadá Váš den s dětmi? Jaký máte program?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
U nás je to každý den jinak, ale vždy se snažím o to, abych děti co nejlépe zabavila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam stejně staré dítě. Ráno vstaneme, hrajeme si vláčkodráha/Albi a jiné knizky/parkovací dům a silnice/velká auta a traktory. Pak se jdeme projít, nakonec ho soupnu do kočáru a uspim. Odpoledne jdeme ven, teď už na hřiště, heureka že je pocasi. Postupně mu vytáhnu ven odrážedlo, ale často chodíme třeba a tatrou. Jak je tma jdu vařit a buď mu dám něco nového na objevování (teď dopoledne myl štětkou lahve, koupila jsem montesorri kelímky a kuličky a nějak si to po svém dle barev přehazuje, včera jsem ji dala brambory tak to nosil do valníku a zpět). Nebo si hrajeme v dětském pokoji - já skládám prádlo a on tam má hopsadlo, prolézačky, hračky co nemá v obýváku jsou tak zajímavější.
1* týdne mám domluveny program s někým, jdeme s kamarádkou a jejím synem, zastaví se ségra, v kavárně jsem byla jednou. 1* týdne jdeme na velký bazén do aquaparku, stojí to méně než plavání pro mrnata, platím jen já
a 1* týdne někam úplně divně - teď třeba Decathlon byla pro prcka veelka zábava.
Od příštího týdne jde 2* týdne do školky, miluje děti a třeba kopání do balonu a to mu já tak úžasně nedám, jako chlapeček, který pochopí, že si chce kopat.
Žádný extra program nevedu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jediné o co se snažím je zvysovat to co umí, takže chodíme ven a trénujeme pozdravy, víc si povídáme nad knížkama nebo komentujeme traktory v tv, chodíme se koukat ven na autobusy a občas se svezeme. Beru ho do obchodu, abych ho naučila jak se nakupuje a nešel mi vše shazovat z regálů (mám torpédo). A tady ty drobnosti ho zabavi dostatečně, není třeba platit hernicky a trávit čas tam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě třeba vyhovovalo být mnohem víc venku. Chodili jsme dopoledne i odpoledne. Čím míň jsme byli doma, tím míň se tam nadělalo nepořádku
ve 3/4 roce dvojčat jsme se přestěhovali z bytu do baráku, takže to pak bylo super - většinu času jsme trávili na zahradě. Cca 1-2× týdně jsme se navštěvovali s kamarádkami s podobně starými dětmi. Na “kroužky” jsem s prťaty nechodila - se dvěma bych to sama nezvládla.
Ale pokud tobě to vyhovuje, tak jak to máte, není to špatně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsme to podobne, ale bylo nás v té době na vsi hodně, co měly podobne staré deti. Pořád jsme neco plánovali, dělaly akce na vsi. V zimě jsme se scházeli v tělocvičně. Měly jsme brz, druhé a pak třetí dite, takze o nudě nemohla být rec ![]()
Jednou týdně jsem jezdila sama cvičit.
V módu jakési samoty, co máš ty, bych se asi za chvilku zbláznila. Ale ja jsem hodně společenská a deti taky. Introvertovi toto vyhovovat muze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit