Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,co děláte když máte chvilku čas jen pro sebe?Já hodně čtu nebo vyšívám,ted bych se chtěla naučit paličkovat,uvidíme ale jak to bude s časem.Ráda také předělávám náš baráček,například ho zdobím,nemám ráda stereotyp a co vy?
Vyšívala jsem jako malá. Teď se taky snažím číst a fotit. Taky mě baví zdobit si byteček.
Aknel2:tak focení jsem se věnovala v15,pak jsem potkala přítele a už mi nezbyl čas,hodně mě to bavilo,nejspíš se k tomu taky vrátím,a co fotíš?Já fotím přírodu všeobecně,kamarádka zas jen kytky a stromy ![]()
Já jsem dřív strašně taky ráda fotila a dělala webové stránky, teď už se tomu nějak nevěnuju. Od té doby co jsem začala chodit do práce, nebyl čas a spoustu jsem toho zapomněla. Čtu taky hrozně ráda, ale poslední dobou u toho nějak už nevydržím, zato vydržím hodiny a hodiny u křížovek, takže ty u mě momentálně jasně vedou. Taky strašně ráda peru.
A pak hraju hry na PC, ať už nějaké samotné nebo pro více hráčů, které mastíme s přítelem, každý u jednoho notebooku.
A miluju plavání, chodili jsme co týden, ovšem co jsem těhotná, tak jsem v tomhle nějak nepoužitelná a na nějaké výkonnostní plavání to už fakt nebylo, takže se momentálně povětšinou válím doma a čekám až porodím.
Nooo..já skoro žádný volný čas nemám, jen až děti usnou..A to se většinou najím,na něco kouknu a usnu..někdy vytuhnu rovnou s nima ![]()
Tak praní a vešení prádla mám také ráda,dřív jsem se hodně věnovala:plavání,běhání,tenisu,fotbalu a florbalu,jak mě to jen chybí ![]()
Joo, uplně bych zapomněla..Každé pondělí dám kluky k večeru na hoďku a půl k našim ,přeběhnu přes ulici a jdu si zahrát badminton ![]()
To jsem tedy začala až teď poslední dva týdny, ale je to bezva…Je to vlastně víc jak tři roky,co jsem nebyla nikde bez dětí ![]()
kacerval-
hrrrrrrr nejradši všechno rychle dokud mam minutku!!!!!!!
![]()
Kdyby ten časík, který tam zbývá, šel roztáhnout do většího intervalu, tak by to vypadalo tak:
čtu knížku čtu časopis cvičím aerobic cvičím pilates koukám na dvd pletu háčkuju šiju zkouším vařit nový recept maluju jdu do města učím se nová slovíčka volám kámošce surfuju na internetu jdu do krámu a vyzkouším si tisíc věcí do omrzení sedim na kafi a koukam do blba!!!!
![]()
Jako bezdětná mám volného času prakticky dost, kromě toho, co jsem v práci
Ráda jsem četla, dneska už moc ne, přijdu z práce, kouknu na net, mail apod., dám si kafe, koukám na dvd, zajdu si zacvičit, navštívím mamku, ráda se věnuju kytkám, doma i venku, zrovna v tomhle období, pěstuju kaktusy, fuchsie a tak
A ráda si zvelebuju byteček ![]()
Hanule píše:
Volný čas? Co to je?
to je to, když děti zrovna spí, a tobě se náhodou podaří zažít naráz tyto dvě věci:
a) nemáš pocit, že musíš udělat něco, co souvisí s péčí o domácnost
b) jsi zrovna ve stavu, že jsi vůbec schopná ještě dělat něco jiného než praštit sebou a usnout taky
![]()
Hanule píše:
Volný čas? Co to je?
Asi tak nějak
Když mám pár minut,tak jsm na netu.Čtu si max. ve vaně
jinak čtu ráda,ráda sleduju filmy,ale na to taky není tolik času ![]()
Zlatuska píše:
kacerval-
hrrrrrrr nejradši všechno rychle dokud mam minutku!!!!!!!![]()
Zlatu,já zato nemůžu,nádherně se u toho odreaguju,za chvilku jdu na to zas ![]()