Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj, v mb znám jednu soudkyni, ale těžko soudit, nemám osobní zkušenost a ani porovnání. Nicméně právník je dobrý pan Douša a paní Vágnerová. Ale nevím, zda nejsou zaměření na obchodní právo. Spíš doporučuji pani Vágnerovou.
SandraM píše:
ahoj, v mb znám jednu soudkyni, ale těžko soudit, nemám osobní zkušenost a ani porovnání. Nicméně právník je dobrý pan Douša a paní Vágnerová. Ale nevím, zda nejsou zaměření na obchodní právo. Spíš doporučuji pani Vágnerovou.
Ahoj a kde sídlí prosím?
hmm to nevím, vím kde bydlí
ale určitě to najdeš někde na netu, jmenuje se eva.
aha, tak to se omlouvám za mystifikaci. Zkus toho Doušu, ale nevím, jestli není spíš přes obchodní právo.
Krásný den přeji, ocitnul jsem se ve velmi složité životní situaci, přítelkyně se mě rozhodla v 6. měsíci opustit, jen pro to, že chce svobodu. Nejvíc na tom utrpí děťátko, které já tolik toužím vychovávat, mohla byste mě prosím kontaktovat? můžete mi hodně pomoci a zachránit tím osud dítka, mockrát vám děkuji a věřím, že buh mě slyší. Ještě abych dodal, není přece spravedlivé aby z 90% ženy dostávali děti do péče, i muž má nárok, jsem přece táta ![]()
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli mi někdo můžete doporučit dobrého právníka v Mladé Boleslavi. Chtěla bych ho kvůli zvýšení výživného. Taky bych se chtěla zeptat jestli máte někdo zkušenosti ze soudci v Mladé Boleslavi. Jaký maji přístup? Moc všem děkuji.