Dobrý právník Mladá Boleslav

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.6.11 16:11

Dobrý právník Mladá Boleslav

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli mi někdo můžete doporučit dobrého právníka v Mladé Boleslavi. Chtěla bych ho kvůli zvýšení výživného. Taky bych se chtěla zeptat jestli máte někdo zkušenosti ze soudci v Mladé Boleslavi. Jaký maji přístup? Moc všem děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
SandraM
12.6.11 17:02

ahoj, v mb znám jednu soudkyni, ale těžko soudit, nemám osobní zkušenost a ani porovnání. Nicméně právník je dobrý pan Douša a paní Vágnerová. Ale nevím, zda nejsou zaměření na obchodní právo. Spíš doporučuji pani Vágnerovou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.6.11 12:47
SandraM píše:
ahoj, v mb znám jednu soudkyni, ale těžko soudit, nemám osobní zkušenost a ani porovnání. Nicméně právník je dobrý pan Douša a paní Vágnerová. Ale nevím, zda nejsou zaměření na obchodní právo. Spíš doporučuji pani Vágnerovou.

Ahoj a kde sídlí prosím?

• Citovat
  • Upravit
SandraM
13.6.11 14:30

hmm to nevím, vím kde bydlí :) ale určitě to najdeš někde na netu, jmenuje se eva.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.6.11 14:46

Koukala jsem na stránky, ale to je natářka ne právník :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.6.11 14:46

Koukala jsem na stránky, ale to je natářka ne právník :nevim:

• Citovat
  • Upravit
SandraM
13.6.11 16:22

aha, tak to se omlouvám za mystifikaci. Zkus toho Doušu, ale nevím, jestli není spíš přes obchodní právo.

• Citovat
  • Upravit
1.7.18 17:06

Krásný den přeji, ocitnul jsem se ve velmi složité životní situaci, přítelkyně se mě rozhodla v 6. měsíci opustit, jen pro to, že chce svobodu. Nejvíc na tom utrpí děťátko, které já tolik toužím vychovávat, mohla byste mě prosím kontaktovat? můžete mi hodně pomoci a zachránit tím osud dítka, mockrát vám děkuji a věřím, že buh mě slyší. Ještě abych dodal, není přece spravedlivé aby z 90% ženy dostávali děti do péče, i muž má nárok, jsem přece táta :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová