Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sháním wellness víkendový pobyt, ale opravdu kvalitní, nerada bych naletěla, chci tam vyslat manžela a pak sebe, děkuji. Oblast nerozhoduje.. tedy né Slovensko a né Morava…
Moc hezké reference jsem slyšela na tohle http://www.rezidencenh.cz/cs/. Je to co by kamenem hodil a zbytek došel tady u nás na jihu Čech. Osobní zkušenost nemám, ale láká mně to neskutečně teda … ikdyž tenhel kraj znám dobře, tak snad právě proto můžu doporučit - třeba jako doplněk cykloturistiku (nedaleké Třeboňsko jsou rybníky, to je po rovině
¨)
doporučila bych ti náš hotel, ale když nechceš Moravu..
. Raději nepřihl. karinka, páč píšu rovnou z práce ![]()
doporučila bych ti náš hotel, ale když nechceš Moravu..
. Raději nepřihl. karinka, páč píšu rovnou z práce ![]()
hodně akcí je ted na www.vykupto.cz, www.slevomat.cz a spoustu dalších
Emilie píše:
Moc hezké reference jsem slyšela na tohle http://www.rezidencenh.cz/cs/. Je to co by kamenem hodil a zbytek došel tady u nás na jihu Čech. Osobní zkušenost nemám, ale láká mně to neskutečně teda … ikdyž tenhel kraj znám dobře, tak snad právě proto můžu doporučit - třeba jako doplněk cykloturistiku (nedaleké Třeboňsko jsou rybníky, to je po rovině¨)
Přesně sem do Nových Hradů jezdí mužskýho kolega z práce(opakovaně) a moc spokojenej. My jsme mužovo rodičům koupili celotýdení pobyt k 60tinám. Akorát jinej program než zumbu
Jedou v srpnu ![]()
Zdravím, trošku oživím tema.
Potřebovala bych radu, kam s manželem na na víkend do wellnessu? Máme rádi soukromí, takže uvítáme nějaký menší hotel, kde i bazény jsou jen pro dva v určitý domluvený čas. Budu ráda za jakékoli typy a doporučení, kde jste byli spokojeni ![]()
@Vroubek My jsme byli minulý týden v Mníšku pod Brdy v hotelu Esmarin a byli jsme nadšeni. Splňuje vše, co jste napsala. Případně mohu ještě doporučit hotel Ostrov v Tisé.
@Danitschka moc děkuji za rychlou odpověď, už koukám na webové stránky, vypadá to tam nádherně
My byli minulý rok v hotelu Morris v České Lípě - koupili přes slevomat.