Pražská muzejní noc 2011

18305
10.6.11 19:18

Pražská muzejní noc 2011

Dobrý večer,

tak nedá mi to, abych se trochu nepochlubil (svou volnočasovou aktivitou…) a přidám info o tom, kam je možné v sobotu večer v Praze za kulturou:

www.prazskamuzejninoc.cz/2011/

Ani bych to tady nezmiňoval, ale patřím mezi ty dobrovolníky, kteří chod tady toho pomáhají zajišťovat. Někde jsem zachytil informaci, že jen těch dobrovolných spolupracovníků povolají různé instituce „do služby“ na čtyři tisíce. (Možná je to nadsazené, možná ne… :nevim: ) A sjedeme se z celé republiky.
Takže pokud vám to situace jen trochu dovoluje, tak nebuďte v sobotu večer doma a pojďte mezi lidi. Ta atmosféra stojí za to - proto to vlastně všichni děláme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18305
10.6.11 19:21

Ještě by se snad slušelo dodat, že budu v „totálním nasazení“ v Muzeu letectví - no jak jinak… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
10.6.11 19:36

Juro, a pomáhals i v květnu v Brně? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
10.6.11 19:42

Mary, ono je to především o osobních vazbách - a já mám (bohužel…) skoro všechny známé v kulturní sféře v Praze..... :oops:
Ne že bych nechtěl - ale dosáhnout stejného výsledku jako v Praze by mě v Brně stálo pětkrát tolik úsilí… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
10.6.11 19:48

Abych to trochu upřesnil - oba pracovníci tamní restaurátorské dílny byli docela vděční za každou trochu smysluplnou pomoc. (Kromě toho jsou to oba „letečtí důchodci“, takže i tak máme k sobě blízko…) V Brně v nejmenované instituci jsem poslouchal řeči typu, proč nejde to či ono, že je to proti předpisům a že to nezapadá do plánu celoroční činnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
10.6.11 19:49

aha :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
10.6.11 19:51

Stoji, manzel je historik-muzeolog tak se take zucastni. Akorat mit kam dat dite:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
10.6.11 20:13

Chodila jsem každý rok a letos bez šance :zed: Jsem na neschopence ,ale tak příští rok půjdu určitě :pankac:

A kdopak se účastní kam všude se chystáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
10.6.11 20:13

Jee, když jsem před pár lety bydlela v Praze, tak jsem byla. Bylo to super. Lidí tedy sice všude šíleně moc, ale stálo to za to. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
10.6.11 20:17

Terko, já jsem už dopředu jasný případ - 36 hodin v permanenci v kbelském muzeu… a mezitím něco naspat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
10.6.11 20:18
TerkaBo píše:
Chodila jsem každý rok a letos bez šance :zed: Jsem na neschopence ,ale tak příští rok půjdu určitě :pankac:A kdopak se účastní kam všude se chystáte?

A mimochodem - ty seš příbuzná spisovatele V.R.Bozděcha???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
10.6.11 20:19

My bychom se taky rádi připojili .-)Chodíme od začátku pořádání této akce .-) jen vloni jsme vynechyli,páč bylo malémimi… letos není hlídání .-( Tak nevím…Hlavně bychom rádi Národní technické muzeum, ale nevím jak s kočárem a určitě tam bude obr tlačenice .-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
10.6.11 20:19

Jura: Vidíš ono by i stačilo číst pořádně :oops: a né to jen prolítnout :lol: Tam jsme byli před dvěma roky a byli jsme tam asi 4 hodiny :palec: Bych snad někde měla mít i fotky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
10.6.11 20:21

No návštěvy v interiérech bývají lepší při normálním provozu… :oops: To teda bez mučení přiznám. Ale zase o muzejní noci je spousta příležitostí, které se s běžným provozem muzeí moc neslučují, proto je to výjimečné a vyplatí se to využít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
10.6.11 20:36

ja prihodim neco z Ovy v nedeli: http://www.ostravainfo.cz/…vske-ostravy

a jinak, my nedavno absolvovali Slezskou muzejni noc- muzea v Ove a stalo to za to!!! (Landek, Michal, muzeum hasicu..)
takze vrele doporucuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová