Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dnes mi přišlo usnesení ve věci určení otcovství a úhrada osobních potřeb který zní takto:že když bio ,,otec´´ mého syna má trvalé bydliště na magistrátě města České Budějovice který se prý bere jako nepříslušný z důvodu že magistrát je pouze ohlašovna,která není skutečným bydlištěm obžalovaného,tak se zaměřili na jeho přechodné bydliště v Praze 2 kde i přebírá poštu a tam se to bude řešit u obvodního soudu.Nevíte prosim někdo jestli budu muset kvůli tomu dojíždět?Mám se odvolat?Moc děkuju.
Bude to řešit pražský soud, dojíždět tedy nejspíš budeš muset. Odvolávat se nemá cenu, je to podle mě rozhodnuto správně.
Já si taky myslím, že postupuje soud správně. Odvolávat se nemáš nejspíš k čemu a budeš tam muset k soudu přijet… ![]()
máš nějakého právního zástupce? ten ti určo poradí… ale soud by to měl řešit v místě trvalého bydliště, pokud ví kde se zdržuje (ale není to trvalé bydliště) měl by mu tam poslat předvolání aby se dostavil k soudu v ČB… ale ruku do ohně za to nedám, zeptala bych se ti v pondělí v práci…