Usnesení - mám se odvolat?

718
10.6.11 20:19

usnesení,mám se odvolat?

Dnes mi přišlo usnesení ve věci určení otcovství a úhrada osobních potřeb který zní takto:že když bio ,,otec´´ mého syna má trvalé bydliště na magistrátě města České Budějovice který se prý bere jako nepříslušný z důvodu že magistrát je pouze ohlašovna,která není skutečným bydlištěm obžalovaného,tak se zaměřili na jeho přechodné bydliště v Praze 2 kde i přebírá poštu a tam se to bude řešit u obvodního soudu.Nevíte prosim někdo jestli budu muset kvůli tomu dojíždět?Mám se odvolat?Moc děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5476
10.6.11 20:37

Bude to řešit pražský soud, dojíždět tedy nejspíš budeš muset. Odvolávat se nemá cenu, je to podle mě rozhodnuto správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
10.6.11 20:57

Já si taky myslím, že postupuje soud správně. Odvolávat se nemáš nejspíš k čemu a budeš tam muset k soudu přijet… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15111
10.6.11 21:33

máš nějakého právního zástupce? ten ti určo poradí… ale soud by to měl řešit v místě trvalého bydliště, pokud ví kde se zdržuje (ale není to trvalé bydliště) měl by mu tam poslat předvolání aby se dostavil k soudu v ČB… ale ruku do ohně za to nedám, zeptala bych se ti v pondělí v práci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová