Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Játra na cibulce,rýže.K večeři salát s rajčátky,tofu,mozzarella,kuřecí kousky,zakys.smetana s lahůdkovým droždím.
Poraďte prosím co vařit dietního (lehce stravitelného), typu dušená mrkev. Bez masa a bez rýže. Díky ![]()
@janablizkova dobry dietni jidlo ![]()
@Lendeš ale maso a ryze jsou hlavni dietni potraviny
mne teda dalsi lehce stravitelne veci nejak nenapadaji. Leda vyvary, jestli muze byt maso aspon tak. Nebo file a brambory.
My dnes houbovej kolac a palacinky pro deti.
Včera byl kuřecí plátek zapečený se slaninou a sýrem, k tomu opékané brambory. Dnes kuřecí vývar s nudlemi a zeleninou a jako druhé segedín s knedlíkem. Dlouho jsme ho neměli.
Sýrová polévka s opečenými rohlíčky,Pečené kuře,rýže hl.salát.
Ornwen ten tatarák jsem nemyslela jako dietní radu,ale měla jsemho k obědu.
@Ornwen Já maso ani rýži momentálně nepozřu, tak se právě snažím vymyslet co vůbec jíst, aby mi to ještě víc nedráždilo žaludek.
@Lendeš jeste me napadlo vajicko. To vis, napises maso a ja uz to beru, ze ho vubec nesmis. Kolem me same takove dietky. Mne treba v obou tehotenstvich maso smrdelo a nedelalo mi dobre.
@Ornwen Dneska jsem si dala jen hustou zeleninovou polévku. Zítra zkusím špenát s vajíčkem, dík. Mně v prvním těhotenství skoro nic nevadilo, i když mi bylo 2 měsíce zle, tak jsem jedla relativně normálně, ale teď je mi nejen zle, ale ještě mám skoro ke všemu jídlu odpor.
V sobotu jsme jeli na houby, takže řízky s chlebem ![]()
v neděli byl losos ve smetanovo-sýrové omáčce s gnocchi
dneska budou výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem, na ty se těším moc ![]()