Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Tableta píše:Řepa, mrkev, petržel, nakrájet na tenké plátky, posolit a upéct jako chipsy.
Holky, poradíte nějakou slanou DOMÁCÍ mňamku na večer k poslednímu dílu Labyrintu? Nějak mě nic nenapadá
@Tiger-lily to mě taky napadlo, ale u manžela by to neprošlo. Ale já si to asi udělám ![]()
@Tableta manžel má rád listové vrtulky se slaninou, je to rychlý a pro chlapa dobrá prasárnička
Já to můžu teda taky ![]()
Jen rozválíš těsto, pokladeš plátky slaniny, pokrájíš na proužky, ty zamotáš do vrtulek a dáš péct.
jinak dneska bylo rizoto ,ale kuřecí a k večeři bude zeleninové lečo
u nás dneska bude manžel dojídat lečo a dcerka si přála tvarohové knedlíky , tak vytáhnu borůvky z mrazákz a už se těším ![]()
odpoledne máme oslavu, tak budu dělat dort jen piškot a ovoce zalité želém a chlebíčky, jednohubky a to bude i kvečeři nějaká pomazánka co zbyde ![]()
Něco na způsob boloňské omáčky, ale s tuňákem. K tomu těstoviny.
Dneska nevařím, dojídáme ze včera frankfurskou polévku, vepřový plátek, rýži, okurkový salát. Zítra ještě nevím co bude..ale je hodně jablek na zahradě, tak asi v nejbližší době bude žemlovka.
Vepřový guláš v remosce. K tomu jsem chtěla dělat knedlík, ale zadělala jsem omylem z hladké mouky
Tak jsem šla koupit chleba a z toho těsta, který jsem vrazila do ledničky, pak něco slanýho upeču