Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@cucik14 dobry. Ale asi jsem to nechala moc dlouho v troube, je hodne sucha. Ale jako piskot pod nejaky krem, ideal.
Tak na dnesek sem nalozila kureci maso do medovy marinady
k tomu budou hranolky
Včera a dneska kuřecí řízek, bramborový salát a zítra zatím nevím.. ![]()
Dnes svíčková z králíka, domácí knedlík, zeleninová polévka.
My jsme si dnes udelali ohynek a k veceri si opekli klobasky. ![]()
K obedu bylo varene hovezi s bramborovou kasi, zitra k tomu masu udelam knedliky a krenovou omacku.
Včera knedlo zelo vepřo, k večeři jsme si upekli hovězí krk s bramborem na pivě, dnes mi ještě zbyli knedlíky, udělám k nim omáčku na paprice z vepřové plece
Holky, koukáte na Babicu a Sapíka? včera dělal domácí hranolky, dvakrát je smažil, dal je na chvíli do pánve, pak je vyndal, nechal odpočinout a pak zase smažil dohněda, solil nakonec, děláte je někdo tak, docela bych je zkusila, z trouby mě vubec nechutnali
@střepina Babicu nesleduju
Ale domácí hranolky občas dělám a moc mi chutnají. Normálně smažím na sádle (olej mi nechutná) na pánvičce a bez přestávky. Po osmažení je osuším v papírovém kapesníčku a osolím:)
@loves tohle dělal Sapík, prý anglický hranolky a jsou prý nejlepší, namočil do vody, aby zbavil škrobu, pak je smažil, usušil a pak znova smažil, pak už jen vyndal, nesušil, osolil, tenhle týden je vyzkouším, já tedy taky všechno smažené dávám na papírový ubrousek