Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Vcera zapecene brambory s mletym masem a dnes zeleninova polevka a rizky s br.kasi
@tejuho výborný recept a je vláčná, fakt dobrá: 125ml mléka,4 lžíce kakaa,300g hladké mouky,3 vejce,150g cukru,100g hořké čokolády,120g másla, kypřicí prášek,1 vanilkový cukr. vejce vyšleháme do pěny, přidáme ostatní ingrerdience, vyšleháme hladké těsto, naposledy nastrouhám čokoládu, pečeme na 200 15 minut, pak snížíme na 150 dalších 30 minut, bábovka se nepřipeče
@bell TAk jsem to ještě nezkoušela, díky vyzkouším o víkendu. U nás dnes celerová polévka s opečeným rohlíkem a čevabčiči, brambor, tatarka, obloha.
@tejuho před chvíli jsem ji vytáhla z trouby, nelekej se, těsto je hustější, ale to je jediná bábovka, kterou nezakrývám alobalem a nepřipeče se
@LLenule111
v pohode, nejlepsi je do toho to uzeny a nebo ta ostravska klobasa…tak doufam ze budou chutnat…
Mi dneska dojidaly zbytky od vcera a zitra budu delat dynovou polevku a nejspis upecu kure bud s ryzi nebo brambor…
Čočku nakyselo k tomu vařená vejce nebo uzená krkovice ( manžel
), chléb okurka, Papouškova buchta. K večeři dělám obložené chlebíčky se šunkou nebo rybí - budeme mít návštěvu ![]()
Dnes na oběd gratinovaný květák s posledními rajčaty ze zahrádky a brambory
Včera obalovaný květák, brambory, okurkový salát
Dnes - kuře na ananasu, rýže, zeleninová pol. s drobením
Zítra - sýrový špíz, opečené plátky brambor, zeleninový salát, polévka bramborová
Na veceri gulasova polivka a dopekla jsem svedsky jablecny kolac a super.
@střepina píše:
@tejuho výborný recept a je vláčná, fakt dobrá: 125ml mléka,4 lžíce kakaa,300g hladké mouky,3 vejce,150g cukru,100g hořké čokolády,120g másla, kypřicí prášek,1 vanilkový cukr. vejce vyšleháme do pěny, přidáme ostatní ingrerdience, vyšleháme hladké těsto, naposledy nastrouhám čokoládu, pečeme na 200 15 minut, pak snížíme na 150 dalších 30 minut, bábovka se nepřipeče
Ja jsem si dovolila recept pujcit. Babovka vytecna. Testo bylo hodne husty, ja to trochu zredila mlikem.
@Erkata taky jsem to trochu zredila. Vypada krasne. Doporucuju ![]()
Zítra, hrášek na smetaně, brambory a opečený párek..
A upeču asi nějaký koláč, akorát ještě nevím jaký ![]()