Co do autosedačky, aby se dítě nepotilo?

505
5.8.09 16:09

Co do autosedačky aby se dítě nepotilo

Ahoj, máme autosedačku RÖMER KING plus s potahem Trend Line. Malý se v autosedačce potí, hlavně když teď bylo tak teplo, takže ho musím pak převlíkat. Jak to řešíte v létě, aby se dítko nepotilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
5.8.09 16:13

taky mam tenhle problem,ted uz to neni takova tragedie jako u mensi sedacky ale i tak ma mala obcas vlhke zadicka..
P.S.sedacka ale vlhka neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
5.8.09 16:22

Na některý autosedačky jde nasunout froté návlek na přebalovací podložku z Ikea. jenom se tam musí prostříhnout díry a oentlovat na popruhy. Mám jí už 3 měsíce koupenou a nejsem schopná to dodělat. Našla jsem návod na mimibazaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
5.8.09 16:28

Emanko, a kolik stojí ten froté návlek? Můžeš mi dát odkaz na ten návod? Přemýšlela jsem i o vlněných bodýčkách, slyšela jsem, že se v tom dětí nepotí, ale stojí kolem 600 kč, ale malý má vždy i přepocenou hlavičku, takže to bych mu musela koupit i nějakou vlněnou čepičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
5.8.09 16:38

na Römery se dělají originál letní potahy z froté: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
a nebo proti pocení je také dobrá Aerosleep vložka: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
letní potah dobře saje pot a chrání celou sedačku, a ta vložka zase zaručuje větrání pod zádíčkama a zadečkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
5.8.09 16:41

Na sedačky se dají koupit potahy od Emitexu. Nebo to chce šikovnou babičku, jako máme my :wink: . Ukázala jsem jí obrázek a vajíčko i sedačku 15-36 kg nám pošila sundávacím bavlněným potahem z jemného froté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
5.8.09 16:43

Ahoj, jen útěcha, že v tom nejste sami, malá se potí děsně, vlhká je i sedačka, a to jak vajíčko, tak teď sedačka dvojka (taky máme Römera, Safefix plus) … a to i přes klimu, holt je potivá :roll: Plánuju ušít bavlněnej potah, ale ještě nějak nebyl čas :roll: , jsme rozcestovaní …
Prý existuje i funkční prádlo pro prcky, jelikož jsme teď nepodnikali nějaké delší cesty, tak zatím taky nevyzkoušeno … :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
5.8.09 16:48

Steeve, díky za tip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7859
5.8.09 17:52

Já už vím! :wink: Poradily mi maminy tady a na BC…vyzkoušela jsem a funguje to super!!! :)
Oblékám bodýčka/trička z merino vlny s příměsí hedvábí a NEJDŮLEŽITĚJŠÍ - v sedačce mám potah z BERÁNKA. Opravdu od té doby nemusím řešit mokrá trička :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
5.8.09 19:25

Vulpes, musí být i to body z merinovlny nebo stačí pouze mít v sedačce beranka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
5.8.09 21:25

My máme v sedačce beránka a je to lepší, ale je fakt že i tak se trošku zpotí (ale není mokrá durch jako byla před tím). S tím funkčním prádlem to bude určitě už stoprocentní. Na její exem to teda pomohlo dost. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7859
5.8.09 22:48

Andrejko, jak píše IvaV - bez vlněných oblečků to funguje docela dobře, s nima už skvěle.
Máme jen 2 bodýčka z vlny a tričko z Moiry, takže je používám spíš na delší cesty, na krátké nákupové výjezdy nechávám bavlnu a stačí to.
Jinak ta vlna je ale úžasná…chci si nějaké tričko pořídit i pro sebe :D zatím mám jen ponožky a i ty nosím ráda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
6.8.09 08:01

Co myslite tim, ze mate v sedacce beranka? 8O Jako potah z beranka jo? To se dela? 8O
Syn se poti desne, durch zada po kazde delsi jizde. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
6.8.09 08:15

Lucci,
např.toto
http://www.vbavlnce.cz/index.php?…

Doporučuju i do kočárku, v létě v zimě, fakt supr věc!
Zu (nejsem prodejce :wink: :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7859
6.8.09 09:10
zu píše:
Lucci,
např.toto
http://www.vbavlnce.cz/index.php?…Doporučuju i do kočárku, v létě v zimě, fakt supr věc!
Zu (nejsem prodejce :wink: :lol: :lol: )

Jojo, přesně to :D
(a taky nejsem prodejce :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí