Co do autosedačky, aby se dítě nepotilo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10461
10.8.15 07:27

@zvědavá borůvka A ještě mě napadlo, když jsi psala o zpříjemnění cestování, že se nám osvědčily fólie proti slunci na sklo do auta http://www.pinkorblue.cz/…uncem-1.html . Loni jsme měli ty klasická stínítka a přišlo mi to úplně na prd. Letos jsem koupila ty fólie, instalace je teda trošku náročnější, ale funkčně jsou o hodně lepší a syn nám v autě vydrží i déle spát, jak na něj nepeče slunko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
10.8.15 08:59

Ja mam taky dotaz, trochu jiny, ale, takova ta vlozka v autosedacce ve vajicku, premyslim, ze bych ji uz vyndala. Ale nevim, nejsem si jista zda ano ci ne. Jak poznam ze uz prekazi?

Ted jsem koukala, ze kdyz ji vyndam, tak je to pak fakt vetsi a hlubsi…takze casu jiste jeste dost.

• Citovat
  • Upravit
10461
10.8.15 09:19

@Kamikadze Myslíš novorozeneckou vložku? Záleží jak máš staré a velké mimčo, obecně se vyndává tak po třech měsících věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
10.8.15 13:07
@Hoa Mai píše:
@zvědavá borůvka Viděla jsem že rodiče používají docela často kožešiny jako podložky do kočárků a autosedaček a dost si to chválí. Konkrétní značku neporadím, ale řekla bych, že je to celkem jedno, kožešina je kožešina, tam značka asi nebude podstatná. My sice nic kožešinového ani merino nemáme, máme toto http://www.detskydum.cz/…18-kg-92601/ a je taky výborná, ten rozdíl bez podložky a s ní je dost znát.
Ohledně oblečení, zkus se podívat v Bráně k dětem, mají tam pro prcky oblečení (myslím, že je to značka Iobio) ze směsi merina a hedvábí, které je výborné na léto, protože to hedvábí je chladivé. Nebo my máme velmi dobré zkušenosti i s oblečením z bambusu. Bambus je taky chladivý a velmi příjemný na pokožku. Třeba značka Farmers dělá bambusové oblečení z tenoučké látky a já ho právě dávám synovi v těch velkých vedrech. Synovi se hodně dělají potničky a s tím bambusem se nám je podařilo dost omezit.

Díky, už mám objednané Merino triko na Orlí a pod dceru dám bambusovou osušku Kikko a pultikové autosedačky se zbavím a koupím místo ní Romer King a hotovo, uf.

Přece jenom díky pásům bude mít bříško a hrudníček volnější a vzdušnější než s tím pultíkem, ten je fakt v tomto vedru nebezpečný podle mě. 8)

Za týden budeme mít dlouhou cestu, tak to musím vyřešit takto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
10.8.15 20:06
@Hoa Mai píše:
@Kamikadze Myslíš novorozeneckou vložku? Záleží jak máš staré a velké mimčo, obecně se vyndává tak po třech měsících věku.

Rozhodne, kdybych ji ted vyndala, tak v tom bude plavat. Proste az casem, to pak poznam.

• Citovat
  • Upravit
10461
10.8.15 21:23

@Kamikadze Jasně, nech ji tam, dokud v tom nebude mimču těsno. Není na to žádný limit, kdy se má vyndat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí