Co do divadla na Krause?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
barrbucha
26.2.18 15:51

Co do divadla na Krause

Ahojte, potřebuji pomoct! Jsem hodně sportovní typ a nemám ráda elegantní oblečení, jako líbí se mi, ale připadám si v něm jak trubka..s manželem jedeme na show jana Krause a já nevím co na sebe :,( můžu jít v riflich a nějakém svetru? Samozřejmě většinu času budeme trajdat po Praze a pak šup do divadla… Než divadlo mi to přijde spíš jako klub, ale tak aby nás tam vůbec pustili.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9163
26.2.18 15:55

Jasně…si pust nějakej díl, třeba tam najdeš záběry z hlediště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
26.2.18 15:58

Kbelík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.2.18 15:59
@barrbucha píše:
Ahojte, potřebuji pomoct! Jsem hodně sportovní typ a nemám ráda elegantní oblečení, jako líbí se mi, ale připadám si v něm jak trubka..s manželem jedeme na show jana Krause a já nevím co na sebe :,( můžu jít v riflich a nějakém svetru? Samozřejmě většinu času budeme trajdat po Praze a pak šup do divadla… Než divadlo mi to přijde spíš jako klub, ale tak aby nás tam vůbec pustili.

Jako do divadla slavnostně asi ne, ale vzala bych si látkové kalhoty a halenku nebo nějaký lehký svetřík. Chlapa bych nechala možná v riflích a košili. Nosí je stejně často a sluší mu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
26.2.18 16:37

Byla jsem tam pred lety, vsichni chodi v lepsim civilu, mdla jsem uzke dziny, podpatky a sacko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
26.2.18 18:40

@kterk jo to by šlo… V tom se cítím v pohodě… Rifle, halenka, sako…díky. Manžel půjde v riflich a košili

• Citovat
  • Upravit
6439
26.2.18 18:54
@AlphaOmega píše:
Kbelík.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Asi tak. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960