Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Jasně…si pust nějakej díl, třeba tam najdeš záběry z hlediště
@barrbucha píše:
Ahojte, potřebuji pomoct! Jsem hodně sportovní typ a nemám ráda elegantní oblečení, jako líbí se mi, ale připadám si v něm jak trubka..s manželem jedeme na show jana Krause a já nevím co na sebemůžu jít v riflich a nějakém svetru? Samozřejmě většinu času budeme trajdat po Praze a pak šup do divadla… Než divadlo mi to přijde spíš jako klub, ale tak aby nás tam vůbec pustili.
Jako do divadla slavnostně asi ne, ale vzala bych si látkové kalhoty a halenku nebo nějaký lehký svetřík. Chlapa bych nechala možná v riflích a košili. Nosí je stejně často a sluší mu ![]()
Byla jsem tam pred lety, vsichni chodi v lepsim civilu, mdla jsem uzke dziny, podpatky a sacko
@kterk jo to by šlo… V tom se cítím v pohodě… Rifle, halenka, sako…díky. Manžel půjde v riflich a košili
@barrbucha urcite bezva volba, uzijte si to, moc se nam to libilo ![]()
Ahojte, potřebuji pomoct! Jsem hodně sportovní typ a nemám ráda elegantní oblečení, jako líbí se mi, ale připadám si v něm jak trubka..s manželem jedeme na show jana Krause a já nevím co na sebe
můžu jít v riflich a nějakém svetru? Samozřejmě většinu času budeme trajdat po Praze a pak šup do divadla… Než divadlo mi to přijde spíš jako klub, ale tak aby nás tam vůbec pustili.