Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky zahradnice.Potřebuju poradit,chci dát do truhlíku nějakou kvetoucí kytičku,ale na to okno kde truhlík bude nesvítí ani chvíli sluníčko,prostě je tam stín.Co myslíte dařilo by se třeba macešce?Děkuju za rady ![]()
Ahoj macešky mám v úplném stínu a daří se jim. V jednom truhlíku je mám spolu s modřencem, v druhém s krokusy. Do stínu jdou i petrklíče.
Sousedka odnaproti má vřes. Je nádhernej, má ho na zastřešenym balkóně na severovýchod, takže sluníčka minimum.
Taky jsem ho nutně chtěla, ale byla jsem vyvedena z omylu, ža na naší „poušti“ (JZ, nezastřešený, nejvyšší patro) by nepřežil ani omylem.
foto
Jenom se omlouvám, za jejich kvalitu, ale je to z mobilu.
@lucenka, k takhle nádhernám truhlíkům se třeba taky jednou dopracuju - jsem „zahradník“ aktuální začátečník ![]()
@Ywett já jsem taky zahradník začátečník, tohle je můj první pokus o truhlíky
Dřív mi zašel i kaktus
Ale jak jsem doma, tak mě baví hledat inspiraci v knížkách a na netu.
A moc děkuju za pochvalu ![]()
Příspěvek upraven 28.03.12 v 12:52
@eivlis píše:
já mám zálusk na fuchsie - jsou nádherné.
ty má moje babička jsou nádherný,ale já potřebuju něco menšího.Ty jo ale na dvůr by se mi hodili…ach jo tos mě zase navnadila ![]()
@lucenka píše:
fotoJenom se omlouvám, za jejich kvalitu, ale je to z mobilu.
Lucenko, máš to moc krásný, takový veselý
,jsi šikovná takhle zkombinovat by mě to nenapadlo.
@Ywett píše:
@lucenka, k takhle nádhernám truhlíkům se třeba taky jednou dopracuju - jsem „zahradník“ aktuální začátečník
Já jsem taky začátečník, vždycky přes léto mám akorát surfínky, ale teď mě to nějak vzalo a chtěla bych si to tady pěkně osázet kytičkama, je to pak takový veselý ![]()
@lucenka píše:
fotoJenom se omlouvám, za jejich kvalitu, ale je to z mobilu.
moc pekne ![]()
Ahoj.
Sousedka má balkon na sever a když jsem jí v pátek nabízela petunie (sešlo mi jich z doma sbíraných semen fakt moc), tak říkala, že nejlíp jí tam jdou voskovky, takže tam letos bude mít opět voskovky.
@Brontik píše:
Ahoj.
Sousedka má balkon na sever a když jsem jí v pátek nabízela petunie (sešlo mi jich z doma sbíraných semen fakt moc), tak říkala, že nejlíp jí tam jdou voskovky, takže tam letos bude mít opět voskovky.
Ty jo voskovky, ty mě vůbec nenapadly, ty taky vypadaji dobře,díky za tip ![]()
Ahoj,
já mám taky jednu stranu domu bez sluníčka a roky se mi na ni daří pěstovat netykavku,fuchsii a begonky a jsou to parádní květy ![]()
@MarkyM píše:
Ty jo voskovky, ty mě vůbec nenapadly, ty taky vypadaji dobře,díky za tip
To je pravda i voskovkám by se tam mohlo dařit!