Co do truhlíku?

4515
28.3.12 12:27

Co do truhlíku?

Ahoj holky zahradnice.Potřebuju poradit,chci dát do truhlíku nějakou kvetoucí kytičku,ale na to okno kde truhlík bude nesvítí ani chvíli sluníčko,prostě je tam stín.Co myslíte dařilo by se třeba macešce?Děkuju za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lucenka
28.3.12 12:36

Ahoj macešky mám v úplném stínu a daří se jim. V jednom truhlíku je mám spolu s modřencem, v druhém s krokusy. Do stínu jdou i petrklíče.

• Citovat
  • Upravit
4118
28.3.12 12:40

Sousedka odnaproti má vřes. Je nádhernej, má ho na zastřešenym balkóně na severovýchod, takže sluníčka minimum.
Taky jsem ho nutně chtěla, ale byla jsem vyvedena z omylu, ža na naší „poušti“ (JZ, nezastřešený, nejvyšší patro) by nepřežil ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.3.12 12:42

foto :) Jenom se omlouvám, za jejich kvalitu, ale je to z mobilu.

• Citovat
  • Upravit
4373
28.3.12 12:45

já mám zálusk na fuchsie - jsou nádherné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
28.3.12 12:46

@lucenka, k takhle nádhernám truhlíkům se třeba taky jednou dopracuju - jsem „zahradník“ aktuální začátečník :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.3.12 12:51

@Ywett já jsem taky zahradník začátečník, tohle je můj první pokus o truhlíky :) Dřív mi zašel i kaktus :roll: Ale jak jsem doma, tak mě baví hledat inspiraci v knížkách a na netu.
A moc děkuju za pochvalu :hug:

Příspěvek upraven 28.03.12 v 12:52

• Citovat
  • Upravit
4515
28.3.12 12:51
@eivlis píše:
já mám zálusk na fuchsie - jsou nádherné.

ty má moje babička jsou nádherný,ale já potřebuju něco menšího.Ty jo ale na dvůr by se mi hodili…ach jo tos mě zase navnadila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
28.3.12 12:53
@lucenka píše:

Lucenko, máš to moc krásný, takový veselý :palec: ,jsi šikovná takhle zkombinovat by mě to nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
28.3.12 12:56
@Ywett píše:
@lucenka, k takhle nádhernám truhlíkům se třeba taky jednou dopracuju - jsem „zahradník“ aktuální začátečník :mrgreen:

Já jsem taky začátečník, vždycky přes léto mám akorát surfínky, ale teď mě to nějak vzalo a chtěla bych si to tady pěkně osázet kytičkama, je to pak takový veselý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
28.3.12 13:06
@lucenka píše:

moc pekne :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
28.3.12 23:02

Ahoj.
Sousedka má balkon na sever a když jsem jí v pátek nabízela petunie (sešlo mi jich z doma sbíraných semen fakt moc), tak říkala, že nejlíp jí tam jdou voskovky, takže tam letos bude mít opět voskovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
29.3.12 08:56
@Brontik píše:
Ahoj.
Sousedka má balkon na sever a když jsem jí v pátek nabízela petunie (sešlo mi jich z doma sbíraných semen fakt moc), tak říkala, že nejlíp jí tam jdou voskovky, takže tam letos bude mít opět voskovky.

Ty jo voskovky, ty mě vůbec nenapadly, ty taky vypadaji dobře,díky za tip :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
29.3.12 12:27

Ahoj,
já mám taky jednu stranu domu bez sluníčka a roky se mi na ni daří pěstovat netykavku,fuchsii a begonky a jsou to parádní květy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
29.3.12 12:28
@MarkyM píše:
Ty jo voskovky, ty mě vůbec nenapadly, ty taky vypadaji dobře,díky za tip :-)

To je pravda i voskovkám by se tam mohlo dařit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí