Co je přesně klitoris?

7
24.1.23 12:43

co je přesně klitoris?

Dobrý den, chci se zeptat s holkama jsem zavedly diskuzi o tom jestli je klitoris zakrsly penis. A chceme se zaptat jaky na to mate nazor vy :jazyk: dekujemenza odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
24.1.23 12:53

Ale no tak….. v době, kdy jsou tyto informace dostupné na internetu na pár kliknutí, je fakt nutný zakládat tuhle diskuzi? To přece není o názoru, ale o faktech, která jdou rychle vyhledat.

• Citovat
  • Upravit
35787
24.1.23 12:56
@terisa píše:
Dobrý den, chci se zeptat s holkama jsem zavedly diskuzi o tom jestli je klitoris zakrsly penis. A chceme se zaptat jaky na to mate nazor vy :jazyk: dekujemenza odpoved
Říká se to. Nijak nad tím nepremyslim. Stačí mě že je a funguje jak ma :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5133
24.1.23 13:10

Nic, kvuli cemu je treba zakladat radoby trolici diskuzi a ocekavat kdovi co od komentaru. Je to stejny fakt a duvod jako proc maji muzi bradavky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
24.1.23 13:26

@hani28
Protože se prej, teď přesně nevím, jestli do 4 měsíce nebo 4 týdne vyvíjely jako ženy :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2525
24.1.23 13:27

Holky, o velké přestávce se balí kluci a nezakládají se diskuze na emimino.cz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.1.23 13:35
@terisa píše:

Kus tkáně s nervovým zakončením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.1.23 13:35
@xavierka píše:
Holky, o velké přestávce se balí kluci a nezakládají se diskuze na emimino.cz ;)

Dopisujou úkoly taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2525
24.1.23 13:54
@Russet píše:
Dopisujou úkoly taky.

Já byla svědomitá a úkoly jsem psala doma :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit