Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, chci se zeptat s holkama jsem zavedly diskuzi o tom jestli je klitoris zakrsly penis. A chceme se zaptat jaky na to mate nazor vy
dekujemenza odpoved
Ale no tak….. v době, kdy jsou tyto informace dostupné na internetu na pár kliknutí, je fakt nutný zakládat tuhle diskuzi? To přece není o názoru, ale o faktech, která jdou rychle vyhledat.
@terisa píše:Říká se to. Nijak nad tím nepremyslim. Stačí mě že je a funguje jak ma
Dobrý den, chci se zeptat s holkama jsem zavedly diskuzi o tom jestli je klitoris zakrsly penis. A chceme se zaptat jaky na to mate nazor vydekujemenza odpoved
Nic, kvuli cemu je treba zakladat radoby trolici diskuzi a ocekavat kdovi co od komentaru. Je to stejny fakt a duvod jako proc maji muzi bradavky ![]()
@hani28
Protože se prej, teď přesně nevím, jestli do 4 měsíce nebo 4 týdne vyvíjely jako ženy
![]()
Holky, o velké přestávce se balí kluci a nezakládají se diskuze na emimino.cz ![]()
@terisa píše:
Dobrý den, chci se zeptat s holkama jsem zavedly diskuzi o tom jestli je klitoris zakrsly penis. A chceme se zaptat jaky na to mate nazor vydekujemenza odpoved
Kus tkáně s nervovým zakončením.
@xavierka píše:
Holky, o velké přestávce se balí kluci a nezakládají se diskuze na emimino.cz
Dopisujou úkoly taky.
@Russet píše:
Dopisujou úkoly taky.
Já byla svědomitá a úkoly jsem psala doma
![]()