Co je pro vás flirt?

Or
127
14.4.12 16:10

Co je pro vás flirt?

Co si představujete pod tímto slovem? Pokud flirtujete, co je podle vás flirt a co už nevěra? Zjistila jsem, že pro lidi je ta hranice dost různorodá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
14.4.12 16:16

Tak já beru flirt jen jako pokukování, dvojsmyslné narážky apod… pokud dojde ke kontaktu jako fyzickém (líbání,sex atd.) to bych považovala za nevěru 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21910
14.4.12 16:18

Tak za sebe - jakmile nezustane jen u slov,uz to nepovazuji za flirt.Pokud jsem nezadana,tak se ta hranice trochu posouva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.12 16:20

Tak ja mam masera ktery je do me zamilovanej. Porad o me obdivne mluvi a tak. A taky me masiruje. Myslim ze je to flirt a nic vic. On vi ze jsem vdana a mam dite. Ale myslim si ze kdybych jenom trochu naznacila tak by po me ihned skocil :D

• Citovat
  • Upravit
8814
14.4.12 16:28

Ja to vidim stejne jako werunka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
14.4.12 16:36
@werunkaw123 píše:
Tak já beru flirt jen jako pokukování, dvojsmyslné narážky apod… pokud dojde ke kontaktu jako fyzickém (líbání,sex atd.) to bych považovala za nevěru 8)

Taky tak. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.12 17:05

A u zadaných to vidíte stejně? Není nevěra už ten dvojsmysl, pohledy..?
Právě prožívám flirt ve velmi křehké rovině, jsem vdaná vícenásobná máma, ale hrozně mi to zvedá pocit ženskosti, protože léta letí… Flirtující protějšek to bere nejspíš podobně.

• Citovat
  • Upravit
Or
127
14.4.12 17:12

Vidím to asi podobně, ale známá co chodila s přítelem už asi pět let, měla románek (k sexu nedošlo, ale líbačka apod. byla a trvalo to dva týdny) a považovala to za flirt - myslela tím, že to s ním nemyslí vážně, že si chce jen užít to tělesno, jinak o vztah jí nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
14.4.12 18:14

Povazuji za flirt i libacku a sex na jednu noc pod silnym alkoholovym vlivem. Pac si myslim, ze ty hranice proste alkoholem padnou. Neznamena to ale, ze bych to nekdy nechala dojit tak daleko. Nicmene bych to u partnera nebrala jako neveru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
14.4.12 18:54
@pansy píše:
Povazuji za flirt i libacku a sex na jednu noc pod silnym alkoholovym vlivem. Pac si myslim, ze ty hranice proste alkoholem padnou. Neznamena to ale, ze bych to nekdy nechala dojit tak daleko. Nicmene bych to u partnera nebrala jako neveru…

8o :roll: pak se můžem divit kam ten dnešní svět spěje když se tohle ve společnosti akceptuje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
14.4.12 19:58
@werunkaw123 píše:
8o :roll: pak se můžem divit kam ten dnešní svět spěje když se tohle ve společnosti akceptuje :roll:

To me pobavilo, ja vedela, ze se najde zas nejaky moralista:-) Je to uhel pohledu-ja zas nechapu, ze se nekdo kvuli hlouposti, jako je sex na jednu noc bez citu a s alkoholem, dokaze rozvest:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
14.4.12 20:00
@pansy píše:
To me pobavilo, ja vedela, ze se najde zas nejaky moralista:-) Je to uhel pohledu-ja zas nechapu, ze se nekdo kvuli hlouposti, jako je sex na jednu noc bez citu a s alkoholem, dokaze rozvest:-)

Já jsem nemluvila o rozvodu… snesu hodně co se týká nevěr to mi věř! Ale pokud bude mít na tohle názor polovina lidí jako ty, tak se ani nedivím, že se každý druhý vztah rozpadá kvůli nevěrám a nemyslím tím jen na jednu noc, jelikož pak to takhle vyzní, že je to defakto dovolené a že se na to bere ohled! Což je naprosto nepochopitelné, alespoň pro mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
14.4.12 20:09
@werunkaw123 píše:
Já jsem nemluvila o rozvodu… snesu hodně co se týká nevěr to mi věř! Ale pokud bude mít na tohle názor polovina lidí jako ty, tak se ani nedivím, že se každý druhý vztah rozpadá kvůli nevěrám a nemyslím tím jen na jednu noc, jelikož pak to takhle vyzní, že je to defakto dovolené a že se na to bere ohled! Což je naprosto nepochopitelné, alespoň pro mě…

Psala jsem o sexu na jednu noc s alkoholem:-) Typicky priklad-sluzebka, vecer mejdan, rano se probudim v cizi posteli, vedle buhvi koho a marne si pres bolest hlavy snazim vzpomenout, co se stalo:-) Pokud by muj partner timto prosel, je to pro me flirt-radost z toho mit nebudu, on taky ne…nebo kdyz se nekdo v naladicce liba…

Ale to je muj nazor a ja napjate cekam, co ostatni:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
14.4.12 20:10
@pansy píše:
Psala jsem o sexu na jednu noc s alkoholem:-) Typicky priklad-sluzebka, vecer mejdan, rano se probudim v cizi posteli, vedle buhvi koho a marne si pres bolest hlavy snazim vzpomenout, co se stalo:-) Pokud by muj partner timto prosel, je to pro me flirt-radost z toho mit nebudu, on taky ne…nebo kdyz se nekdo v naladicce liba…Ale to je muj nazor a ja napjate cekam, co ostatni:-)

rozumím jak to myslíš… a přesto nechápu jak to takhle někdo dokáže brát :roll:
Samozřejmě tvá věc ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
14.4.12 20:11
@werunkaw123 píše:
Tak já beru flirt jen jako pokukování, dvojsmyslné narážky apod… pokud dojde ke kontaktu jako fyzickém (líbání,sex atd.) to bych považovala za nevěru 8)
:pankac: :pankac: :pankac: souhlas
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria