Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je to normální, to ti ještě bude blbnout. Hormony po šestinedělce ještě trochu blbnou ![]()
Anebo pak, že by těhu?
Dle toho , jak jsi to měla s ochranou a zdali-li by nějaký nechráněný sexík
Takže obě varianty , snad si vybereš
![]()
Muže to být, takhle brzy po porodu muže ms „blbnout“. Ale určitě pokud byl sex, zkus radi testnout ![]()
Měla jsem šestinedělí 8 týdnů a pak do 5 měsíce věku dítěte nic. Tak co je normální? Já bych to nehrotila.
Já měla přesně měsíc po ukončení 6tiN menzes, za 10dní zas, pak už za 25dní a teď už to mám klasicky po 30. A to kojím pořád…
Kojíš? Jestli jo, tak to může být ještě dlouho zblázněný…říkal mi gyndr.
Tak tahle diskuze se mi hodí, tak se taky zeptám.
Mám sice už třetího prcka, ale nikdy mi to tak neblblo.
Kojila jsem jen měsíc, takže jsem to následně asi do tří týdnů dostala. MS byla nadstandartně silná, ale to mi po porodu nepřišla nic divnýho. Po 14 dnech jsem začala špinit a špinila jsem týden. Teď jsem to dostala znovu po svých asi 36 dnech, takže jakoby v normálu. První dny to bylo normální jako jsem to mívala, ale pak se to dokonce trochu zesílilo. Nejsou to teda vodopády, ale už je to 10 dní a stále krvácím /standartně to mám 3-4dny/ a na ústup to teda vůbec nevypadá ![]()
Myslíte, že to stále je ještě srovnávání těla po porodu nebo už by se to mělo nějak řešit?
25. prosince mi skončilo šestinedělí, 5. ledna se menstruace dostavila. Teď však už ale nemám menstruaci žádnou. Spíše jen hnědavý - až lehce do červena - výtok. Je to normální ?