Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevíte co je to subdodavatel? Předem děkuji za odpověď… ![]()
@Katka86 píše:
Dodavatel dodávající dodavateli
Fakt? Hm… Snad máš pravdu dík…
@jana.di píše:
Fakt? Hm… Snad máš pravdu dík…
Kdybys se koukla na net, tak tam najdeš obsáhlejší info než tady. Nechápu proč kvůli takovému dotazu zakládáš diskuzi, když stačí napsat googlovi
Ale jinak není zač ![]()
Boze muj to neumis pouzivat google?
![]()
jinak subdodavatel je podnik (organizace) dodávající jinému subjektu (podniku) dílčí dodávky pro jejich kompletaci, tedy dodavatel dodávající dodavateli..
Kdyz ja dostanu zakazku postavit metro, jsem dodavatel a kdyz jsi najmu tebe a dam ti udelat koleje, jsi subdodavatel ![]()
Holky tohle snad neni nutny, ta buzerace ohledne Google (?!) - ostatne emimino je z 70% posete otazkami, ktere se daji vygooglovat ![]()
@ne-silenamatka Je to nutné alespoň zmínit, to by se sem rovnou mohlo všechno překopírovat z celého internetu. Toto je jen „subweb“, není potřeba tu mít všechno. Když umí založit téma, dokáže i používat vyhledávač. Nebo se to alespoň pro příště naučí.
To by se tu každý mohl ptát na význam jiného slova a nové diskuse s názvem „Můžu být těhotná?“ by úplně zapadly. A to nechceš. ![]()
Nedá to do googlu, protože jí tohle ais příjderychlejší, což je blbost
Ach jo…
A propo, co je to prokrastinace? Nechce se mi to hledat
![]()
@Kalla1412 Pokrastinaci mám v tuto hodinu já, neboť jsem nakrmený, napojený dobrým pitím, na emiminu jsem se pobavil, se známýma SMSky vyměnil… A tak si pěstuju svůj obvyklý večerní KOPR.
Nekdy mam pocit, ze celej obsah netu je na emiminu, ale to sem asi nepatri ![]()
Rozumim ti, jen mi vadi ten ton ala „to si to jako nemumis najit“… asi muj boj.
@ne-silenamatka Tak jasně, stejně tyhle „poznámky“ nic nezmění, přečte si to nanejvýš zakladatelka, která je v hodně případech pod nadvládou těhotenských hormonů, takže to chuděrka opláče, a pak pár stejně rýpajících závislaček. ![]()
S tím tónem opravdu nic nezmůžeš, je to ztráta času. (Stejně jako to, že ti to teď píšu - lidé vážně dělají divné věci.
) Na tohle je dobrá metoda R. U.Š., příště tě to nechá chladnou. ![]()
@Litta píše:
@ne-silenamatka Je to nutné alespoň zmínit, to by se sem rovnou mohlo všechno překopírovat z celého internetu. Toto je jen „subweb“, není potřeba tu mít všechno. Když umí založit téma, dokáže i používat vyhledávač. Nebo se to alespoň pro příště naučí.
To by se tu každý mohl ptát na význam jiného slova a nové diskuse s názvem „Můžu být těhotná?“ by úplně zapadly. A to nechceš.
jo presne tak!
![]()
@ne-silenamatka píše:
@LittaNekdy mam pocit, ze celej obsah netu je na emiminu, ale to sem asi nepatri
Rozumim ti, jen mi vadi ten ton ala „to si to jako nemumis najit“… asi muj boj.
vsak sem tam mela zatim usmivajici se smajlik jakooo
spis nechapu jak nekdo kdo zjevne studuje neco ekonomickeho smeru neumi pouzivat vyhledavac
treba se jen nudi a chtela si s nekym psat ![]()
@Katka86 píše:
Dodavatel dodávající dodavateli
Pravda pravdouci.
Jinak na takove dotazy se ustalila zkratka UTFG (use the fucking google)