Co je to subdodavatel?

10
13.3.13 19:16

Co je to subdodavatel?

Nevíte co je to subdodavatel? Předem děkuji za odpověď… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
13.3.13 19:17

Dodavatel dodávající dodavateli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
13.3.13 19:18
@Katka86 píše:

Fakt? Hm… Snad máš pravdu dík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
13.3.13 19:20
@jana.di píše:
Fakt? Hm… Snad máš pravdu dík…

Kdybys se koukla na net, tak tam najdeš obsáhlejší info než tady. Nechápu proč kvůli takovému dotazu zakládáš diskuzi, když stačí napsat googlovi :nevim: Ale jinak není zač :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
13.3.13 19:27

Boze muj to neumis pouzivat google? :zed: :)

jinak subdodavatel je podnik (organizace) dodávající jinému subjektu (podniku) dílčí dodávky pro jejich kompletaci, tedy dodavatel dodávající dodavateli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
13.3.13 19:39

Kdyz ja dostanu zakazku postavit metro, jsem dodavatel a kdyz jsi najmu tebe a dam ti udelat koleje, jsi subdodavatel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
13.3.13 19:40

Holky tohle snad neni nutny, ta buzerace ohledne Google (?!) - ostatne emimino je z 70% posete otazkami, ktere se daji vygooglovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
13.3.13 19:44

@ne-silenamatka Je to nutné alespoň zmínit, to by se sem rovnou mohlo všechno překopírovat z celého internetu. Toto je jen „subweb“, není potřeba tu mít všechno. Když umí založit téma, dokáže i používat vyhledávač. Nebo se to alespoň pro příště naučí.
To by se tu každý mohl ptát na význam jiného slova a nové diskuse s názvem „Můžu být těhotná?“ by úplně zapadly. A to nechceš. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
13.3.13 19:46

Nedá to do googlu, protože jí tohle ais příjderychlejší, což je blbost :-D Ach jo…

A propo, co je to prokrastinace? Nechce se mi to hledat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
13.3.13 19:48

@Kalla1412 Pokrastinaci mám v tuto hodinu já, neboť jsem nakrmený, napojený dobrým pitím, na emiminu jsem se pobavil, se známýma SMSky vyměnil… A tak si pěstuju svůj obvyklý večerní KOPR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
13.3.13 19:54

@Litta

Nekdy mam pocit, ze celej obsah netu je na emiminu, ale to sem asi nepatri :)

Rozumim ti, jen mi vadi ten ton ala „to si to jako nemumis najit“… asi muj boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
13.3.13 19:59

@ne-silenamatka Tak jasně, stejně tyhle „poznámky“ nic nezmění, přečte si to nanejvýš zakladatelka, která je v hodně případech pod nadvládou těhotenských hormonů, takže to chuděrka opláče, a pak pár stejně rýpajících závislaček. :mrgreen:
S tím tónem opravdu nic nezmůžeš, je to ztráta času. (Stejně jako to, že ti to teď píšu - lidé vážně dělají divné věci. :lol: ) Na tohle je dobrá metoda R. U.Š., příště tě to nechá chladnou. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
13.3.13 20:03
@Litta píše:
@ne-silenamatka Je to nutné alespoň zmínit, to by se sem rovnou mohlo všechno překopírovat z celého internetu. Toto je jen „subweb“, není potřeba tu mít všechno. Když umí založit téma, dokáže i používat vyhledávač. Nebo se to alespoň pro příště naučí.
To by se tu každý mohl ptát na význam jiného slova a nové diskuse s názvem „Můžu být těhotná?“ by úplně zapadly. A to nechceš. :lol:

jo presne tak! :pankac: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
13.3.13 20:05
@ne-silenamatka píše:
@Litta

Nekdy mam pocit, ze celej obsah netu je na emiminu, ale to sem asi nepatri :)

Rozumim ti, jen mi vadi ten ton ala „to si to jako nemumis najit“… asi muj boj.

vsak sem tam mela zatim usmivajici se smajlik jakooo :) spis nechapu jak nekdo kdo zjevne studuje neco ekonomickeho smeru neumi pouzivat vyhledavac ;) treba se jen nudi a chtela si s nekym psat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
13.3.13 20:15
:mrgreen:
@Katka86 píše:

Pravda pravdouci.
Jinak na takove dotazy se ustalila zkratka UTFG (use the fucking google)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová