Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
Neznáte někdo tento mejlík? monika. skalova82@email.cz
Kamarádka si dala inzerát na Bazoši, že koupí nějaké věcičky, paní Monika se jí ozvala a požadovala peníze předem, což je běžné, hodně lidí nechce přijít o poštovné, kamarádka jí peníze poslala, ale od té doby paní Monika nereaguje na mejlíky. A její email nemůžem nikde dohledat ![]()
Moc děkuji za jakékoliv info ![]()
„@terezka24“ zkus na FB, skupinu Zub za zub, tam se řeší podvodníci ![]()
@K.Black
A to je co za skupinu? ![]()
@mooch
To už jsme udělali s číslem účtu a nic. Mobil bohužel neznáme
@terezka24
V internetovém bankovnictví nebo pak na výpisu uvidí tvá kamarádka jméno, komu peníze poslala. Já jsem takhle naletěla Lence Kaubeové a měla mail podpora29@seznam.cz. Mailů a účtů má více. Mnoho holek podvedla.
@terezka24 to je na FB, právě tam se řeší nakupování po bazárcích i od soukromých uživatelů. Pošli žádost, oni tě přijmou, pak tam napiš co víš a holky ti odpoví.
Už jsem to kamarádce psala, ať se jukne do internetového bankovnictví.
zatím vím jen o jedné paní co jí také schání.
Tak snad jí někde dohledáme.
Ale moc děkuji za rady
@K.Black píše:
@terezka24 to je na FB, právě tam se řeší nakupování po bazárcích i od soukromých uživatelů. Pošli žádost, oni tě přijmou, pak tam napiš co víš a holky ti odpoví.
Super, už žádám ![]()
Díky ![]()
Zkus kontaktovat admina na bazoši. Myslím, že když tam chceš dát inzerát, musíš udat tel číslo kam ti příjde kod a tak by ti mohli zdělit její mobil
Už jsem v té skupině a hned jsem narazila na její jméno i mejla a podvedla dost maminek
@Nelfil píše:
@terezka24
V internetovém bankovnictví nebo pak na výpisu uvidí tvá kamarádka jméno, komu peníze poslala. Já jsem takhle naletěla Lence Kaubeové a měla mail podpora29@seznam.cz. Mailů a účtů má více. Mnoho holek podvedla.
je to tam ikdyz to nezadas sama?
to jsem nevedela, dobra informace.
@K.Black píše:
@terezka24 tak to mě mrzísnad se vám podaří z ní peníze dostat.
Doufám že ano, až jsem i sehnala tel. kontakty na další maminky co nemají FB, ale paní Monika je podvedla a zatím to vypadá že to bude asi velká částka.
Ale vážně moc děkuji za tip na skupinu
![]()
@Pudloslava Já vidím na výpisu jen od koho peníze přišly, komu odešly ne. ![]()
@Pudloslava @Ukulina
Tak já to vidím
a ne jen na výpisu, mám konto u ČSOB a chodí mi upozornění o všem na mail..takže přišlo, že jsem odeslala částku 3000,– Kč a ne Lucce, jak se představila, ale hned tam vyskočilo její jméno.