Můžu žlutý meloun při kojení?

17
5.4.12 14:20

co jíst

Ctěla bych se zeptat jesti při kojení 5 den můžu žlutý meloun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13119
5.4.12 14:30

proč bys nemohla. Při kojení jez to, co vyhovuje tobě i tvému dítěti. Je potřeba vyzkoušet, jak na různé jídlo bude dítě reagovat a podle toho se zařiďte. Já např. jedla naprosto všechno, luštěniny, cibuli, česnek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
5.4.12 14:52

tak zrovna meloun je takový neagresivní, voda, trochu cukru :D Když nezboucháš celý a nebude tě bolet břicho, tak nebude bolet ani mimino ;)
Jez hlavně pestře a zdravě, když bude něco dítěti vadit, tak to poznáš a příště vynecháš, nemá smysl něco vylučovat předem jen proto, že někomu jinému to vadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
5.4.12 15:09

Na jednu stranu chápu, že asi první miminko a tak to nevíš, ale na druhou stranu mi to fakt už přijde moc se ptát na žlutý meloun, opravdu se omlouvám

• Citovat
  • Upravit
14079
5.4.12 15:25
@julniki píše:
Na jednu stranu chápu, že asi první miminko a tak to nevíš, ale na druhou stranu mi to fakt už přijde moc se ptát na žlutý meloun, opravdu se omlouvám

Tak to bych teda neřekla. Jakékoliv vodnaté ovoce způsobovalo mým klukům dost problémy (dokud byli výhradně kojení). Lepší se 2× blbě zeptat, než se nacpat a pak se dívat na bolavé miminko.
Takže za mě - zkus kousek nebo dva a uvidíš :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mark76
5.4.12 15:38
@Milli píše:
Tak to bych teda neřekla. Jakékoliv vodnaté ovoce způsobovalo mým klukům dost problémy (dokud byli výhradně kojení). Lepší se 2× blbě zeptat, než se nacpat a pak se dívat na bolavé miminko.
Takže za mě - zkus kousek nebo dva a uvidíš :palec: .
:potlesk: :potlesk: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
zichisek
5.4.12 15:40

Já jsem jedla úplně vše.Malá je srpnová, takže i melouny a to jsem schopna sníst velkou misku :)Už v porodnici nás cpali květákovou polívkou a mozečkem :zed:

• Citovat
  • Upravit
mark76
5.4.12 15:46

@zichisek To je v pohodě já jsem v porodnici dostala luskovou omáčku s bramborem :zed: nebo cibulovou pomazánku k večeři. A to jsem na tyto potraviny alergik a měly to nahlášený :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
3230
5.4.12 15:51

Obecně - čehokoli menší množství uškodit nemůže. Naopak, když jíš hodně druhů potravin, prospěješ mimču nejvíc.

Každému dítěti vadí něco jiného. Moje malá měla bolení po vodním melounu, jiným dětem evidentně nevadil :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
5.4.12 15:51

já dostala v den porodu játra :zed: a další den kmínovou polévku :zed: ale zase nás hodně nalévali mlékem,podle mě je nejlepší vyzkoušet co miminku bude vadit a co ne,každé je jiné.ale meloun by snad vadit nemusel,pokud ho nesníš moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
5.4.12 16:22
@Renisek20 píše:
já dostala v den porodu játra :zed: a další den kmínovou polévku :zed: ale zase nás hodně nalévali mlékem,podle mě je nejlepší vyzkoušet co miminku bude vadit a co ne,každé je jiné.ale meloun by snad vadit nemusel,pokud ho nesníš moc :palec:

u nás jediný, co kdy vadilo, bylo velké množství mléka :lol: Pila jsem až litr denně, syn měl bolebřich, až mi to došlo, že to má od té doby, co jedu v ovomaltině :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.21 21:09

Ahoj holky jsem 5 dní po císaři co jste vynechaly při kojení aby mimi nemělo bolení bříška? Ráda bych si dala ovoce nebo něco sladkého ale zatím se držím jím tmavé pečivo, celozrnné, piju jen čistou vodu a kojící čaj a ráda bych si dala třeba jahody nebo něco díky za rady

• Citovat
  • Upravit
6180
27.3.21 21:33
@Anonymní píše:
Ahoj holky jsem 5 dní po císaři co jste vynechaly při kojení aby mimi nemělo bolení bříška? Ráda bych si dala ovoce nebo něco sladkého ale zatím se držím jím tmavé pečivo, celozrnné, piju jen čistou vodu a kojící čaj a ráda bych si dala třeba jahody nebo něco díky za rady

Jedla jsem všechno. Dceři vadila akorát hrachová polívka, jinak nic. Musíš vyzkoušet co zvládá tvoje dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
27.3.21 21:36

Nemuzu to prehanet s cerstvym kynutym pecivem, ale jinak jim uplne vse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69028
27.3.21 22:34

Dokud nezkusíš, nebudeš vědět. Každé dítě je jiné, některé snesou všecko, některé se osypou i po čisté vodě. Mé první sneslo všecko, druhé mělo problém s jedinou potravinou a ještě záleželo na tepelné úpravě. Jen na chlebu a vodě z tebe bude za chvilku vycucnutá troska, potřebuješ kvalitnější živiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna