Plive flašku i dudlík

80
5.4.12 12:29

Plive flašku i dudlík

Ahoj všem,

malá má teď 3,5 měsíce. Jsme na UM a už od narození nás trápila velká kolika, prdíky, zácpa… Furt s tím tak nějak bojujeme, ikdyž je to oproti začátku nesrovnatelné. Ale co nás poslední tak týden zlobí je, že začala všechno vyplivávat. Vypije třeba 60-80ml a najednou flašku vyplivne. Několikrát jí strčím zpátky a zase. Až po několikáté se třeba zase chytne.Ale jen na chvíli. Takže poslední dobou vůbec nevypije svou obvyklou dávku. Myslela jsem si, že jí nechutná mlíčko (byla na Beba sensitive a ta je pěkně hnusná), ale asi nee, páč to dělá i u jiného. Navíc to začala dělat i s dudlíkem, bez kterého neusne, i když už třeba nepláče, bez dudlíku čumákuje třeba hodinu do tmy… Taky mě napadlo, jestli už to nemůžou být zoubky, furt tam s tim jazykem šmejdí a hodně slintá, ale když jí tam šáhnu prstem, tak tam nic necítím. Nebo jen blbne? Máte některá podobnou zkušenost? Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3157
5.4.12 12:32

Určitě to už můžou být zoubky ikdyž nic necítíš, prostě to začíná prorůstat tou kostí a některé děti to trápí už takhle brzo..
Jinak neporadím, můj syn 4m je plně kojen, a dudlík a flašku vyplivává od narození, takže v mé nepřítomnosti je krmen odstříkaným mlíkem lžičkou. Prostě flašku a dudlík neveme do pusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wecernice2
5.4.12 14:21

Jestli to jsou zuby netuším. Mně řekl doktor že ne a mám stejný problém s tím rozdílem že už přikrmujeme ale nedostanu do něj mléko už vůbec. Ani v noci,ani v polospánku a v kaši mi ho začal plivat. Taky pil Bebu Sensitiv protože měl hrozné koliky. Mléko jsme změnili a je to stejné.. Už jsem zoufalá.. dostalo se to do stádia že mi mléko nepil už více než dva dny. Jen čaj a příkrmy zeleninové.. mrzí mně to. Přeji ti hodně sil a ať malé zase mlíčko zachutná.. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
80
5.4.12 14:52

My jsme Bebu Sensitiv už ukončily,ze začátku dobrý, ale pak z ní měla chudák šílenou zácpu, co dva dny a musela jsem to z ní dolovat trubičkou. Teď máme Hipp a dneska se úplně krásně vykakala. Sice v klubíčku, ale už to nebyla taková fuška. Tak snad se jí to bříško nezhorší. Je to hrozný jak furt člověk zkouší.. Wecernice, taky ti držím palce, snad je to jen přechodné období a mrňata začnou zase normálně baštit. Teď v poledne už zbaštila 120, sice s přestávkama na krkání a prdění, ale aspoň něco..No uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová