Co k moři pro 2leté dítě

273
6.5.11 14:10

Co k moři pro 2leté dítě

Ahoj maminky,
prosím o radu, kdo jste byl s prckem ve 2 letech u moře co s sebou na pláž?… Chystáme se jen autem do Chorvatska.. Upozorňuji, že Kubík je živější povahy :-D
Máme nafukovací čluník, polostan a co ymslíte do vody?.. křidýlka? vesta?… jaké máte zkušenosti? a dávali jste dětem trička na koupání?..
Krém asi 50+.. že?..Díky za rady!!! V. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
6.5.11 14:13

Ahoj
loni jsem byla s malou,mela necele dva roky,nic jsem nebrala,protoze „neplavala“,krem jsem mela 20 a 30 a priletela domu bila,tricko na koupani nemela,mela plinu do vody a nebo jen kalhotky a tricko.
Pokud ale jedete autem,tak vem co chces,auto to uveze. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
6.5.11 14:19

ahoj..ted jsme byly s terkou u more…skoro nic neni treba…kyblik a lopaticku (to byla top zabava na plazi)…ve stanu ho beztak neudrzis kdyz jak pises je zivejsi :mrgreen: …opalovak sem mela 30+ (ale my se nespalujeme…ani nas moc nemazu :-) ) tak to zalezi jakou ma kuzu. na plazi byla nahata…v tricku s kratkym rukavem…do vody sem vyslikala. a mela jen kruh a ani ten nebylo moc treba…nejvic se libilo jen na krajicku behat s vlnama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
6.5.11 14:20

Právě nevím co mu dát když ho budem chtít vzít do vody.. kousek od břehu, jestli kruh nebo něco jiného..je zase blbost aby byl celou dobu na pláži ve vestě že :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
6.5.11 14:21

tak zalezi co ho bavi…a jak pise taminka…mas auto tak vem rukavky i kruj i vestu…to zas tolik mista nezabere :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
6.5.11 14:23

tak jo asi to moc řeším.. když on právě moc neposedí tak aby nám nehupnul do vody.. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
6.5.11 14:26

Tak za mě:

• krem na opalování 50
  • sprej po opalování (pokud se ti nedejbože přismahne, tak ať to jde dobře roztírat)
  • trička na koupání (dávala jsem obyč, s UV filtrem jsou asi lepší)
  • klobouk se širokou krempou na hlavu
  • sluneční brýle (nechtěl je, teď ve 2 letech už si je nechá dát)
  • kyblík+bábovky+lopatky
  • nafukovací balon
  • kruh, ze kterého se nedá propadnout (ale malému bylo 1,5 roku, u staršího nevím, třeba už i ty rukávky)
  • boty na pláž (asi crosky, do bosých ho buď pálila horká dlažba a nebo píchaly kamínky :roll: )
  • lékárničku!! (měla jsem špešl pro něj a tam snad všechno, aby mě nic nezaskočilo)

Jinak mě nenapadá nic dalšího zvláštního…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
6.5.11 14:28
mikitaa píše: …nejvic se libilo jen na krajicku behat s vlnama :wink:

Tak tak, do moře se mladýmu taky moc nechtělo. Ale přerývat pláž to byl zážitek… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
6.5.11 14:28
Wiolla píše:
Tak za mě:
  • krem na opalování 50
  • sprej po opalování (pokud se ti nedejbože přismahne, tak ať to jde dobře roztírat)
  • trička na koupání (dávala jsem obyč, s UV filtrem jsou asi lepší)
  • klobouk se širokou krempou na hlavu
  • sluneční brýle (nechtěl je, teď ve 2 letech už si je nechá dát)
  • kyblík+bábovky+lopatky
  • nafukovací balon
  • kruh, ze kterého se nedá propadnout (ale malému bylo 1,5 roku, u staršího nevím, třeba už i ty rukávky)
  • boty na pláž (asi crosky, do bosých ho buď pálila horká dlažba a nebo píchaly kamínky :roll: )
  • lékárničku!! (měla jsem špešl pro něj a tam snad všechno, aby mě nic nezaskočilo)
Jinak mě nenapadá nic dalšího zvláštního…

Díky!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
6.5.11 14:30

no tak ono pobyt na plazi s a bez ditete je trochu rozdil :mrgreen: jako doby kdy sem si lehla ze se jdu opalovat sou nenavratne pryc…a na plazi nedelas nic jinyho nez stavis hrady…delas nory…pomahas prendavat kraby z jednoho kyblicku do druhyho…davas dite curat…jdes s ditetem do vody..dite ti zahraba nohy..dite ti poliva nohy..dite se zahrabava samo ale vyzaduje tvuj zajem o jeho zahrabavani..atd atd :mrgreen: :mrgreen: takze stejne ho mas porad pod dohledem…tak se nemuze (nemelo by) stat ze se pujde koupat sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
6.5.11 14:36
mikitaa píše:
no tak ono pobyt na plazi s a bez ditete je trochu rozdil :mrgreen: jako doby kdy sem si lehla ze se jdu opalovat sou nenavratne pryc…a na plazi nedelas nic jinyho nez stavis hrady…delas nory…pomahas prendavat kraby z jednoho kyblicku do druhyho…davas dite curat…jdes s ditetem do vody..dite ti zahraba nohy..dite ti poliva nohy..dite se zahrabava samo ale vyzaduje tvuj zajem o jeho zahrabavani..atd atd :mrgreen: :mrgreen: takze stejne ho mas porad pod dohledem…tak se nemuze (nemelo by) stat ze se pujde koupat sam.

hehe :lol: no taky si myslím, že to tak bude vypadat :mrgreen: to bude bžunda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
6.5.11 14:59

Nám se osvědčili lopatička a kyblíček,pak nám zahrabával nohy do písku.Když jsem chtěla aby byl ve stínu byl pod slunečníkem.Do moře jsem mu pořídila botky do vody,byli tam kamínky,ale chodil i bosky.Plenu do vody a tričko a kšiltovku.Rukávky nechtěl,drželi jsme ho za ruce když byla potřeba a vyřádil se až až.Byli jsem většinou u břehu.
akorát se mi mohlo jen zdát abych si jen tak lehla a opalovala :mrgreen: A krém jsme měli 50.
Ale nejvíc se vyřádil fakt na tom písku,válel se v tom celej,běhal ,pohazoval no všechno. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
6.5.11 15:17

Dvoje plavky (jedny na sobě, druhé schnou nebo schnou oboje a větrá se zadek). Krém 50+ na prvních pár dnů, 20 na později (dítě se od moře má vrátit skoro neopálené), Panthenol ve spreji nebo pěně. Čepici. Pití a termoobal (nebo bar v dosahu). Do vody pásek (vestu na člun). Kyblík a lopatku. Ručníky „na pláž“ (netahat do pokoje) A velkou tašku ať to vše můžeš rychle sbalit a jít. Na celodenní pobyt zapomeň, ráno do 11 a odpoledne tak po 15, přes poledne siesta ve stínu v hotelu nebo aspoň pod stromy u bazénu.
My jedeme za týden k Rudému moři, budem se hodně potápět, tak jsem holkám pořídila trika z plavkoviny (budou asi spíš ležet na hladině a čučet do vody) ať ochráníme ramena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
6.5.11 15:51

ahoj, my letime za 3 tydny, takze Kubikovi bude 20 mesicu, byl uz ve svych 11 mesicich a byli jsme na Mallorce, pohoda, leky jsem zapomela, ale koupila jsem tam na teplotu a rymu i kasel a hned mu pomohl, pak kremy na opalovani jsem taky dokoupila, co se tyce oblecku tak jsem mela na kazdy den tricko a bodycko a sortky a dvoje kalhoty, kdyz mi dochazelo vedle byl super obchodak a zadny stres Kubikovi jsem dokoupila a podstatne levneji. Kyblik a lopatka nejlepsi hracka, taky se da koupit tam, neresila jsem moc jsme toho netahli, zato zpet spoustu vecicek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
6.5.11 18:14
mikitaa píše:
no tak ono pobyt na plazi s a bez ditete je trochu rozdil :mrgreen: jako doby kdy sem si lehla ze se jdu opalovat sou nenavratne pryc…a na plazi nedelas nic jinyho nez stavis hrady…delas nory…pomahas prendavat kraby z jednoho kyblicku do druhyho…davas dite curat…jdes s ditetem do vody..dite ti zahraba nohy..dite ti poliva nohy..dite se zahrabava samo ale vyzaduje tvuj zajem o jeho zahrabavani..atd atd :mrgreen: :mrgreen: takze stejne ho mas porad pod dohledem…tak se nemuze (nemelo by) stat ze se pujde koupat sam.

tak tak,souhlasim :palec:
Jinak mala do vody moc nechtela,spise na brehu ve vlnach a furt v kyblicku nosila vodu.
A stejne jako Bara letime za tyden k Rudemu mori a beru to stejne co minule.
Hlavne nezapomen na pokryvku hlavy.
A od 11 do cca 16 jsem s malou stejne na slunku nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí