Co k obědu do práce

9994
23.2.12 13:02

Co k obědu do práce

Holky, poraďte, prosím nějaké nápady, co si mám připravovat do práce na oběd. Nemůžu si to ohřát, tak něco studeného - saláty a tak. Třeba máte nějaký dobrý, oblíbený recept. Stravování typu rohlík, houska, salám, paštika už mi žaludek odmítá :poblion: . Jinak jídelnu tu žádnou poblíž nemáme a do restaurace každý den jezdit nebudu, časově i z fin.důvodů. Dík moc! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3368
23.2.12 13:06

Pořiď/te si do práce mikrovlnku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
23.2.12 13:06

ja jsem si delavala do prace napr. testovinove salaty - testoviny, olivy, sterilovana zelenina, tunak v olivovem oleji, popr. nejake bylinky - jen to vsechno smichas dohromady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
23.2.12 13:07

Paoloska, mám naprosto totožný problém :-D už jsem přejezená rohlíků, salátů, salámů apod :-D

• Citovat
  • Upravit
8940
23.2.12 13:09

Výborné jsou toastíky na všechny způsoby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21897
23.2.12 13:10

Na panvicce lehce orestnout cherry rajcatka na olivovem oleji,pridat nasekany cesnek a treba trochu bazalky nebo oregana,klidne suseny.Smichat s testovinama a je to zradlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
23.2.12 13:10

Paolosko, to sázíš snad stromky v lese. Co palacinky?

Příspěvek upraven 01.07.15 v 08:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
23.2.12 13:12

Nejsou špatná ani teplá instantní jídla (varnou konvici snad v práci máte :think:)
Nudlové polévky, omáčky, instantní ovesné kaše.
Jednou za týden to snad neuškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
23.2.12 13:14
danyk píše:
Paolosko, to sázíš snad stromky v lese. Co palacinky?

Jooo, to je dobrý nápad, palačinky na slano i na sladko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4708
23.2.12 13:17

těstovinové saláty ty miluji dneska jsem si jeden udělala můžeš si tam dát cokoliv nebo toustíky či palačinky na slano či sladko instantní polévky jak už bylo zmíněno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
23.2.12 13:19

Toasty, karbanátky, řízky, pečené maso, kuře, rolky atd, prostě co vaříš doma, místo přílohy čerstvou zeleninu a 2 plátky třeba žitného chleba, různé zapečené věci (zel.nákypy, těstoviny, palačinky na slano atd), palačinky s jogurtem, spařené vločky s jogurtem a oříšky, těstoviny prohřát ve vodě, slít, přidat tvaroh, cukr a ovoce, nebo máslo, cukr a mák…možností je hodně a dá se jíst krásně zdravě. Instatní věci ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
23.2.12 13:26

Ať vám pořídí aspoň mikrovlnku, zaměstnavatel má povinnost zajistit zaměstnancům možnost stravování, pokud fakt nesázíš ty stromky, tak to přece musí nějak jít. Jíst jenom rohlíky, to si zničíš zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
23.2.12 13:38

Zemlbába se dá také jíst studená, nebo plněné kapsičky z listového těsta (na slano, na sladko), plněné toasty (pokud máš toastovač, který z toho chleba udělá „kapsu“, ne 2 trojúhelníčky :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
23.2.12 13:39

testovinové sláty,instantni jidla,zeleninove salaty s bahetkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
23.2.12 13:39

Tak já muži dělávám slaný závin - do lískového těsta nacpat, co máš ráda.
A nebo těstovinový salát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport