Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky, poraďte, prosím nějaké nápady, co si mám připravovat do práce na oběd. Nemůžu si to ohřát, tak něco studeného - saláty a tak. Třeba máte nějaký dobrý, oblíbený recept. Stravování typu rohlík, houska, salám, paštika už mi žaludek odmítá
. Jinak jídelnu tu žádnou poblíž nemáme a do restaurace každý den jezdit nebudu, časově i z fin.důvodů. Dík moc! ![]()
ja jsem si delavala do prace napr. testovinove salaty - testoviny, olivy, sterilovana zelenina, tunak v olivovem oleji, popr. nejake bylinky - jen to vsechno smichas dohromady ![]()
Paoloska, mám naprosto totožný problém
už jsem přejezená rohlíků, salátů, salámů apod ![]()
Na panvicce lehce orestnout cherry rajcatka na olivovem oleji,pridat nasekany cesnek a treba trochu bazalky nebo oregana,klidne suseny.Smichat s testovinama a je to zradlo.
Paolosko, to sázíš snad stromky v lese. Co palacinky?
Příspěvek upraven 01.07.15 v 08:55
Nejsou špatná ani teplá instantní jídla (varnou konvici snad v práci máte
)
Nudlové polévky, omáčky, instantní ovesné kaše.
Jednou za týden to snad neuškodí.
danyk píše:
Paolosko, to sázíš snad stromky v lese. Co palacinky?
Jooo, to je dobrý nápad, palačinky na slano i na sladko ![]()
těstovinové saláty ty miluji dneska jsem si jeden udělala můžeš si tam dát cokoliv nebo toustíky či palačinky na slano či sladko instantní polévky jak už bylo zmíněno.
Toasty, karbanátky, řízky, pečené maso, kuře, rolky atd, prostě co vaříš doma, místo přílohy čerstvou zeleninu a 2 plátky třeba žitného chleba, různé zapečené věci (zel.nákypy, těstoviny, palačinky na slano atd), palačinky s jogurtem, spařené vločky s jogurtem a oříšky, těstoviny prohřát ve vodě, slít, přidat tvaroh, cukr a ovoce, nebo máslo, cukr a mák…možností je hodně a dá se jíst krásně zdravě. Instatní věci ne.
Ať vám pořídí aspoň mikrovlnku, zaměstnavatel má povinnost zajistit zaměstnancům možnost stravování, pokud fakt nesázíš ty stromky, tak to přece musí nějak jít. Jíst jenom rohlíky, to si zničíš zdraví.
Zemlbába se dá také jíst studená, nebo plněné kapsičky z listového těsta (na slano, na sladko), plněné toasty (pokud máš toastovač, který z toho chleba udělá „kapsu“, ne 2 trojúhelníčky ![]()
testovinové sláty,instantni jidla,zeleninove salaty s bahetkou…
Tak já muži dělávám slaný závin - do lískového těsta nacpat, co máš ráda.
A nebo těstovinový salát..