Co k rybím prstům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8781
8.1.14 12:38
@Clarkia píše:
Proč by to s testovinou nikdo nejedl? Běžně dělám těstoviny s tuňákem, a tohle jen trochu jiný rybí maso. :nevim:

Těstovina s tunákem je fajn kombinace, dělám tunáka i s rýží nebo kuskusem. Ale ty smažené rybí prsty prostě k těstovinám nejdou. Vlastně nic smaženýho si nedokážu předstvit s těstovinama. To je jak smažený sýr s těstovinama :mrgreen:

Příspěvek upraven 08.01.14 v 12:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
8.1.14 12:38

No jedině br. kaši..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.1.14 12:39

S těstovinama ani rýží si to nedokážu představit. Když nemáš brambory, tak chleba, možná ještě kuskus.

• Citovat
  • Upravit
3451

No aspoň pečivo, jinak bych si to dala klidně třeba jen se zeleninovým salátem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848

To si rač skočím do obchodu pro hrancle nebo zemský. Představa ryby s rýží :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992

@Clarkia mě se třeba z představy rybích prstů s těstovinami navaluje, jedině kaše, hranolky, možná ještě v housce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
8.1.14 12:41

Nic, rohlik uz je na nich :). staci nejaka zelenina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
@Aureliana píše:
No jedině br. kaši..

Jé, já jsem chytračka :roll: Pardón

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989

Nebo me napada salat z testovin na zpusob bramboroveho salat. To by myslim slo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3276
8.1.14 12:42

Mně se teda navaluje už jen z představy těch prstů :) no, ale k dotazu dala bych chleba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
8.1.14 12:42

Oblozila bych to zeleninou nebo zel. salatem a udelala nejaky dobry dresink z jogurtu a dala kousicek dobreho chleba, jinak me nic nenapada

• Citovat
  • Upravit
33
8.1.14 12:44

Dekuju :) Asi si je dam samotny :mrgreen: Aspon mi z predstavy prstu a ryze nebude :poblion: a s testovinama :poblion: ale dekuji za nazory :)
Za me jsou nejlepsi taky s bramborama, br.kasi , hranolkama nebo br. salatem :P :mrgreen: Takze moc dekuji za nazory ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
8.1.14 12:45

Trochu mimo tema, ale v manzelove rodine delaji k rizkum ryzi (ale oni nejsou z CR). Driv mi to prislo taky nechutne, ale po par letech uz to ted neresim a trochu rejze k rizku snim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
8.1.14 12:46

No tak rýži ani těstoviny bych k tomu nepozřela, to je to samý jako řízek s rýží.. Ne to bych nedala, ale já osobně bych nedala ani ty rybí prsty kde je podíl ryby asi 2% :-D a zbytek je nastavenej bůh ví čím :-D

Jinak k tomu co dát, buď bych udělala nějaký salát nebo chleba? Ale ten mi k tomu taky moc nejde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
8.1.14 12:48

Hranolky, brambory, nanejvýš ještě rohlík :D ale ne rýži a těstoviny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie