Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Clarkia píše:
Proč by to s testovinou nikdo nejedl? Běžně dělám těstoviny s tuňákem, a tohle jen trochu jiný rybí maso.
Těstovina s tunákem je fajn kombinace, dělám tunáka i s rýží nebo kuskusem. Ale ty smažené rybí prsty prostě k těstovinám nejdou. Vlastně nic smaženýho si nedokážu předstvit s těstovinama. To je jak smažený sýr s těstovinama ![]()
Příspěvek upraven 08.01.14 v 12:38
S těstovinama ani rýží si to nedokážu představit. Když nemáš brambory, tak chleba, možná ještě kuskus.
No aspoň pečivo, jinak bych si to dala klidně třeba jen se zeleninovým salátem ![]()
To si rač skočím do obchodu pro hrancle nebo zemský. Představa ryby s rýží ![]()
@Clarkia mě se třeba z představy rybích prstů s těstovinami navaluje, jedině kaše, hranolky, možná ještě v housce
@Aureliana píše:
No jedině br. kaši..
Jé, já jsem chytračka
Pardón
Nebo me napada salat z testovin na zpusob bramboroveho salat. To by myslim slo..
Mně se teda navaluje už jen z představy těch prstů
no, ale k dotazu dala bych chleba.
Oblozila bych to zeleninou nebo zel. salatem a udelala nejaky dobry dresink z jogurtu a dala kousicek dobreho chleba, jinak me nic nenapada
Dekuju
Asi si je dam samotny
Aspon mi z predstavy prstu a ryze nebude
a s testovinama
ale dekuji za nazory ![]()
Za me jsou nejlepsi taky s bramborama, br.kasi , hranolkama nebo br. salatem
Takze moc dekuji za nazory ![]()
Trochu mimo tema, ale v manzelove rodine delaji k rizkum ryzi (ale oni nejsou z CR). Driv mi to prislo taky nechutne, ale po par letech uz to ted neresim a trochu rejze k rizku snim.
No tak rýži ani těstoviny bych k tomu nepozřela, to je to samý jako řízek s rýží.. Ne to bych nedala, ale já osobně bych nedala ani ty rybí prsty kde je podíl ryby asi 2%
a zbytek je nastavenej bůh ví čím ![]()
Jinak k tomu co dát, buď bych udělala nějaký salát nebo chleba? Ale ten mi k tomu taky moc nejde ![]()
Hranolky, brambory, nanejvýš ještě rohlík
ale ne rýži a těstoviny