Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
V Anglii si k rybím prstům dávali fazole v tomatové omáčce z konzervy
a když měli hranolky, tak je poctivě polívali vinným octem ![]()
@Kapřík90
No nevim, proč bych kupovala polotovar, kterej stojí x korun, když si můžu koupit čerstvou rybu nebo i mraženou a udělat z ní větší pochutiny než jsou smažený rybí prsty, ale i tak si je můžu udělat doma a vím co v tom je. A co se týče lidlu tak vůbec netuším co tam mají a co ne, protože jsem tam nikdy nebyla ![]()
@Terkka
Angláni jsou k tomu schopný dát tu jejich příšernou sladkou bramborovou kaši
To už jsem taky viděla ![]()
@Natálka26 no jo určitě ale jina z ryb jím jen kapra na vánoce nebo uzenou makrelu
jinak tuňáka v konzervě ![]()
@Natálka26 píše:
@Terkka
Angláni jsou k tomu schopný dát tu jejich příšernou sladkou bramborovou kašiTo už jsem taky viděla
jo to po mně chtěli, abych jí udělala k nějakýmu masu. Jsem na ně koukala, jak se to jako dělá, tak prý normálně jako obyč bramborová kaše, sůl, pepř, máslíčko. Uvařila jsem to, ale chutnalo to dosti podivně
![]()
Rýže a těstoviny zní divně, to by se určitě k tomu nehodilo
Spíš bych dala k prstům jen pečivo ![]()
@Natálka26 píše:
@Terkka
Mě to kolikrát připadalo jakoby neměli chuťový buňky
tak oni přežívají především na polotovarech a tam se o chuti moc nedá mluvit
Nejvíc mě dostávalo, že si dali např. smažené rybí prsty, hranolky a k tomu hrášek. Jakmile je tam zelenina, tak už to brali, že to jídlo je zdravé
Totéž zdravý oběd: Bageta, máslo, čedar, zeleň a k tomu zobali brambůrky a završili to čokoládičkou ![]()
@Terkka
Ale maj skvělý obchody kde prodávají turci/indové teď přesně nevím která to byla skupina, a v těch obchodech maj naprosto skvělýá věci, ty mi strašně chutnali. Jim stačí dát kus ovoce, zeleniny a je to podle nich zdravý. Vlastně to tam nemusí ani být stačí když je to tam napsaný ![]()
@kuku.oo píše:
Ahoj
Mame doma jen rybi prstyNevite co k nim? Ryze, testoviny? Brambory nemame
Takze…
snad nekdo poradi
Dekuji
Já to nejím, ale muž a moje děti k ryb. prstům milují br. kaši, hranolky, am. brambory a když nejsou brambory tak byto určitě snědli s chlebem, ale klidně by mi to snědli samotné s kečupem a k tomu hromadu čerstvé papriky, salátové okurky, rajčat, že by ani přílohu nepotřebovali.
@Natálka26 to je fakt
Já jsem tady do těch obchodů moc nechodila. Akorát jsem lezla k polákům do obchodu pro kefír, tvaroh a nějaké jogurty.
@Terkka
Jéé tak tam jsem zase nebyla já, ale je pravda že u Arabů jsem se skvěle najedla
A že tam jsou takhle poláci jsem ani nevěděla
Chybí mi ákladní info na to, že tam jezdíme často ![]()