Co k rybím prstům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3108
8.1.14 12:49

@Natálka26 v lidlu mají vcelku dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1593
8.1.14 12:51

V Anglii si k rybím prstům dávali fazole v tomatové omáčce z konzervy :) a když měli hranolky, tak je poctivě polívali vinným octem :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
8.1.14 12:51

@Kapřík90
No nevim, proč bych kupovala polotovar, kterej stojí x korun, když si můžu koupit čerstvou rybu nebo i mraženou a udělat z ní větší pochutiny než jsou smažený rybí prsty, ale i tak si je můžu udělat doma a vím co v tom je. A co se týče lidlu tak vůbec netuším co tam mají a co ne, protože jsem tam nikdy nebyla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
8.1.14 12:52

@Terkka
Angláni jsou k tomu schopný dát tu jejich příšernou sladkou bramborovou kaši :-D To už jsem taky viděla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
8.1.14 12:55

@Natálka26 no jo určitě ale jina z ryb jím jen kapra na vánoce nebo uzenou makrelu :D jinak tuňáka v konzervě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1593
8.1.14 12:56
@Natálka26 píše:
@Terkka
Angláni jsou k tomu schopný dát tu jejich příšernou sladkou bramborovou kaši :-D To už jsem taky viděla :-D

jo to po mně chtěli, abych jí udělala k nějakýmu masu. Jsem na ně koukala, jak se to jako dělá, tak prý normálně jako obyč bramborová kaše, sůl, pepř, máslíčko. Uvařila jsem to, ale chutnalo to dosti podivně :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
8.1.14 12:56

Rýže a těstoviny zní divně, to by se určitě k tomu nehodilo :D Spíš bych dala k prstům jen pečivo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
8.1.14 12:58

@Terkka
Mě to kolikrát připadalo jakoby neměli chuťový buňky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1593
8.1.14 13:02
@Natálka26 píše:
@Terkka
Mě to kolikrát připadalo jakoby neměli chuťový buňky :-D

tak oni přežívají především na polotovarech a tam se o chuti moc nedá mluvit :P Nejvíc mě dostávalo, že si dali např. smažené rybí prsty, hranolky a k tomu hrášek. Jakmile je tam zelenina, tak už to brali, že to jídlo je zdravé :D Totéž zdravý oběd: Bageta, máslo, čedar, zeleň a k tomu zobali brambůrky a završili to čokoládičkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
8.1.14 13:06

@Terkka
Ale maj skvělý obchody kde prodávají turci/indové teď přesně nevím která to byla skupina, a v těch obchodech maj naprosto skvělýá věci, ty mi strašně chutnali. Jim stačí dát kus ovoce, zeleniny a je to podle nich zdravý. Vlastně to tam nemusí ani být stačí když je to tam napsaný :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.1.14 13:07
@kuku.oo píše:
Ahoj
Mame doma jen rybi prsty :oops: Nevite co k nim? Ryze, testoviny? Brambory nemame :roll: Takze… :D snad nekdo poradi :D
Dekuji :)

Já to nejím, ale muž a moje děti k ryb. prstům milují br. kaši, hranolky, am. brambory a když nejsou brambory tak byto určitě snědli s chlebem, ale klidně by mi to snědli samotné s kečupem a k tomu hromadu čerstvé papriky, salátové okurky, rajčat, že by ani přílohu nepotřebovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
8.1.14 13:09

Těstovinová salát se zeleninou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1593
8.1.14 13:14

@Natálka26 to je fakt :mrgreen: Já jsem tady do těch obchodů moc nechodila. Akorát jsem lezla k polákům do obchodu pro kefír, tvaroh a nějaké jogurty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
8.1.14 13:17

@Terkka
Jéé tak tam jsem zase nebyla já, ale je pravda že u Arabů jsem se skvěle najedla :-D A že tam jsou takhle poláci jsem ani nevěděla :-D Chybí mi ákladní info na to, že tam jezdíme často :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
8.1.14 13:18

Tak já buď kaši a nebo raději samotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie