Co k snídani 10m mimču?

P.
2302
11.7.09 09:43

Co k snídani 10m mimču?

ahoj, mám 10m holcicku, jeste kojim, ale je samozrejme uz i na prikrmech. je potenc. alergik, takze jeste nema povoleno mlecne veci - jogurty, syry atd. chci se jen zeptat, k snidani davate detem jeste mleko - kojeni nebo UM? nebo napr. banan, chleb (pozdeji se syrem atd.)? my jsme doted rano jen kojili,a le kdyz kojim v noci vic enz 2×, strcim ji pak bana nebo hrozno, ale nevim,a by toho ovoce zas nemela moc, v 10 ma k svacine ovocne pyre…velice vam dekuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6069
11.7.09 10:24

ahoj P. ,

v 10ti měsících a stále ještě máme ke snídani UM - pokud ještě kojíš a stačí ji to tak myslím že proč by neměla ke snídani mlíčko.
Pokud ji to nestačí tak zkus ráno kašičku nebo chleba - případně rohlík.
Potom máme v 9 svačinu - jogurt, hrozno, sýr - teď už i dětskou šunku - tak nějak to střídáme :)
Taky jsme měly možnost alergie (tatínek byl) na mléčné výrobky … naštěstí nejsme.

Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
11.7.09 11:22

Tak my doteť máme ráno UM,ale tak za hodinku ještě suchý rohlíček,sní ho celý a mazat ho ničím nechce,to mi pak háže rohlík na zem.A když mu zkusím dát cokoliv jiného,tak kroutí hlavičkou a nejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
11.7.09 13:08

ahoj

doted mala rano kdyz vstane pije UM(to je kolem 6h) a potom v devet chlebik s zerve atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
11.7.09 13:32

doteď snídá jenom mlíko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
11.7.09 17:43

No u nás taky jen mlíko, tak čekám, kdy si vezme i něco jiného, ale asi se nedočkám, stačí jí to. Pak má až oběd :D , neřeším.
U tebe bych malé nabídla po mlíce ještě třeba to pečivo nebo ovoce, pokud bude mít zájem, dávala bych, pokud ne, mlíko určo stačí (kojo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
11.7.09 20:40

ahoj,
tak naše holky budou mít 10 m. teprve za chvíli /viz metřík/, a snídáme bílý jogurt ochucený troškou ovocného pyré (Frutapura, Hipp). Jinak nic mléčného nedáváme, ale u bílého jogurtu jsem četla, že ten se jako jediný může (Gregora v knížkách o výživě píše od 8. měsíce! 8O ), tam je ta bílkovina nějak jinak zpracovaná a tudíž stravitelná, kamarádka taky dítě jako potenc.alergika hoooodně šetřila, ale ten jogurt taky dávala. Naše holky snědí ráno dohromady jeden malý jogurt s cca půlkou kelímku Frutapury. Jinak stejně cca hodinu po snídani kojím. (V noci bohužel po 3 hodinách, takže zas nějak vyhládlé být nemůžou :roll: ).

• Citovat
  • Upravit
Betty03
11.7.09 20:42

Jo, naopak na pečivo jsem si ještě netroufla, ještě se bojím, aby se nezakuckaly, mají akorát 2 zuby. A taky bílá mouka, lepek jsme začali teprve před týdnem a to jen v kaši k večeři.

• Citovat
  • Upravit
4242
11.7.09 22:35

Ahoj P.,
ja mam sice trosku starsiho kluka, ale jedu to takhle uz asi od 9.mesicu :wink: Mame taky alergika, vsak vis, psala jsem ti recept na dort :lol:
Kojila jsem (a ted davam UM) rano kolem 7 a pak davam kolem 9 h kasi (nemlecnou), k tomu mi sni tak pulku suchyho rohliku, krupky, kukuricnej chleba, hrozne se cpe rano :lol: :lol:
Taky nesmi nic mlecneho, bohuzel ani bily bifi jogurt, zkousela jsem teda rostlinne maslo nebo St.Dalfour marmeladu, ale to pak ten rohlik nechce, proste jen suchej! :wink:
Do minuleho tydne nemel zadne zuby a naopak, dusil se detskyma susenkama, rohlik zvladal v pohode 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
12.7.09 13:48

Tak u nás k snídani zatím taky UM a cca po hodině třeba ještě mléčný řez
když má chuť. A tak my to i vyhovuje nemusím přemýšlet co k snídani :D
Jo a takhle to máme od 7 měsíců :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.09 08:45

Připojuji se k většině. Od 9měs. nekojíme, takže UM. Tomík spí celou noc cca do 6-7h - to má UM, tak za hodinu chlebík se sýrem, lučinou,,atd, pak spánek po něm obídek, a zas UM, pak ven a spánek odpo sváča(ovoce, jogurt), večer kaše a těstě před spaním (v 19-2h) opět UM. Papká pevnou stravu,,v poho - ale to UM dávám stále, 3× denně. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
24.7.09 07:48

Ahojky, my začíname se snídaněma teď,dávám jí kaši a nebo polívku.obojí by vám nemělo vadit,dá se uvařit i pro alergiky.jinak se ráno napije mm a asi po půl hodině jí dám snídani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí