Co k těmto botám?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2591
13.12.14 14:37

Co k těmto botám?

Zamilovala jsem se do těchto bot http://ccc.eu/…g/all/335095 , chci si je pořídit, jen nevím, co se k nim hodí. Jsem spíš sportovní tip, conversky jsou moje nejblíbenější bota, tak přemýšlím, co k těmto botkám nosit… Kdo má podobné, jak ladíte zbytek oblečení? Díky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
666
13.12.14 14:40

Mě se ten odkaz nechce otevřít. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
13.12.14 14:44

Jsem taky sportovni typ, k temhle botam bych nemela na sebe nic :D Mam par letnich outfitu, ktere sportovni nejsou. Proste jsem si koupila boty a k nim dokoupila vhodne obleceni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
13.12.14 14:48

K nim bych viděla nějakou kapsovou „army“ bundu :think: jestli víš co myslím :D třeba béžovou nebo khaki… A normální mrkve v přírodní bbarvě. Plus kulicha s bambulou a pletený tunel :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
13.12.14 14:54

@marrlinka Já bych k nim potřebovala dokoupit aspoň tašku přes rameno (na delší popruh mám ráda), hnědou teda nemám a to se vyplatí :lol:
Jinak přemýšlím, že by k nim snad šlo jednoduchý triko bez potisku, šátek na krk, to mám a myslím, že by to k nim asi šlo. Bundu mám černou prošívanou pod zadek a tm. modrou parku, to snad taky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
13.12.14 14:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
13.12.14 15:01

Podobný si pořídila teď kamarádka. Akorát černý. Nosí k tomu normalní kalhoty buď dole rozšířený anebo i zúžený. K tomu nosí černou bundu a vypadá to pekně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
13.12.14 15:06

@monrom Tak na tu druhou jsem právě koukala :palec: Musím tam zajet a omrknout ji naživo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
13.12.14 15:41

Ja bych si vzala uzky dziny tmave modre a neakej uplet navrh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
13.12.14 15:42

Mám podobné a nosím je prakticky pořád. :mrgreen: Nejsem sportovní typ ani blondýna-z-kanceláře typ, takže se mi hodí ke všemu. To, co píšeš (parka, šátek, triko), je naprosto v pohodě. I k sukni si je klidně vezmu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
13.12.14 16:45
@BlueFairy píše:
K nim bych viděla nějakou kapsovou „army“ bundu :think: jestli víš co myslím :D třeba béžovou nebo khaki… A normální mrkve v přírodní bbarvě. Plus kulicha s bambulou a pletený tunel :palec:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
13.12.14 17:09

Jooo parka se jmenuje ta bunda co jsem myslela :D
Ja takovy styl nenosim takze se nevyznam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
13.12.14 21:58

Tmave sedive elasticke dziny, nejaky siroky pleteny svetr do pasu klido do modra, zelena ci tmave oranzova, kabat ke kolenum v tmave hnede a kabelka + pasek v brave bot. Doladit zajimavou salou a kulichem podle barvy vlasu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
14.12.14 06:16
@Litta píše:
Mám podobné a nosím je prakticky pořád. :mrgreen: Nejsem sportovní typ ani blondýna-z-kanceláře typ, takže se mi hodí ke všemu. To, co píšeš (parka, šátek, triko), je naprosto v pohodě. I k sukni si je klidně vezmu. :nevim:

souhlas. Klidně sukně, klidně kostým, klidně šaty. Prostě cokoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková