Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Zamilovala jsem se do těchto bot http://ccc.eu/…g/all/335095 , chci si je pořídit, jen nevím, co se k nim hodí. Jsem spíš sportovní tip, conversky jsou moje nejblíbenější bota, tak přemýšlím, co k těmto botkám nosit… Kdo má podobné, jak ladíte zbytek oblečení? Díky ![]()
Jsem taky sportovni typ, k temhle botam bych nemela na sebe nic
Mam par letnich outfitu, ktere sportovni nejsou. Proste jsem si koupila boty a k nim dokoupila vhodne obleceni ![]()
K nim bych viděla nějakou kapsovou „army“ bundu
jestli víš co myslím
třeba béžovou nebo khaki… A normální mrkve v přírodní bbarvě. Plus kulicha s bambulou a pletený tunel ![]()
@marrlinka Já bych k nim potřebovala dokoupit aspoň tašku přes rameno (na delší popruh mám ráda), hnědou teda nemám a to se vyplatí ![]()
Jinak přemýšlím, že by k nim snad šlo jednoduchý triko bez potisku, šátek na krk, to mám a myslím, že by to k nim asi šlo. Bundu mám černou prošívanou pod zadek a tm. modrou parku, to snad taky ![]()
Podobný si pořídila teď kamarádka. Akorát černý. Nosí k tomu normalní kalhoty buď dole rozšířený anebo i zúžený. K tomu nosí černou bundu a vypadá to pekně ![]()
@monrom Tak na tu druhou jsem právě koukala
Musím tam zajet a omrknout ji naživo ![]()
Ja bych si vzala uzky dziny tmave modre a neakej uplet navrh
Mám podobné a nosím je prakticky pořád.
Nejsem sportovní typ ani blondýna-z-kanceláře typ, takže se mi hodí ke všemu. To, co píšeš (parka, šátek, triko), je naprosto v pohodě. I k sukni si je klidně vezmu. ![]()
@BlueFairy píše:
K nim bych viděla nějakou kapsovou „army“ bundujestli víš co myslím
třeba béžovou nebo khaki… A normální mrkve v přírodní bbarvě. Plus kulicha s bambulou a pletený tunel
Jooo parka se jmenuje ta bunda co jsem myslela ![]()
Ja takovy styl nenosim takze se nevyznam ![]()
Tmave sedive elasticke dziny, nejaky siroky pleteny svetr do pasu klido do modra, zelena ci tmave oranzova, kabat ke kolenum v tmave hnede a kabelka + pasek v brave bot. Doladit zajimavou salou a kulichem podle barvy vlasu ![]()
@Litta píše:
Mám podobné a nosím je prakticky pořád.Nejsem sportovní typ ani blondýna-z-kanceláře typ, takže se mi hodí ke všemu. To, co píšeš (parka, šátek, triko), je naprosto v pohodě. I k sukni si je klidně vezmu.
souhlas. Klidně sukně, klidně kostým, klidně šaty. Prostě cokoliv