Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj,
vím, že v Jak obléct se řešívají spíš děti, ale docela to sedí ![]()
Omlouvám se za možná blbý dotaz, ale jsme s přítelem pozvaní na večeři do SaSaZu v Praze, nejde o žádnou extra společenskou událost, prostě jdeme se známými na večeři.
Nicméně - nikdy jsem tam nebyla a nemám tušení, o jak moc „nóbl“ podnik jde…
Být to v létě, vezmu si halenku a sukni, ale je prosinec a minimálně tam pojedeme od nás vlakem, pěšky, tramvají… a fakt nehodlám před Vánocema umrznout ![]()
Bude blbý jít v džínách, košili a botkách na podpatku? Moc společenského oblečení nevedu, mám jedny černé kalhoty, ty by asi taky šly…
@Fireangel tohle je taková lepší „diskohospoda“
Já bych to zase tolik nehrotila ![]()
Asi tak. Neni to podnik na oblek. Vem si něco, v cem ti to slusi a v cem se cítíš dobre ![]()
Podle mě by bylo víc nevhodný jít společensky oblečená. Vezmi si normoš džíny, boty na podpatku a je to ![]()
@Hanka1 je to oddělené, ale žádný nóbl podnik to tedy není
to, že tam chodí rádoby celebrity ještě neznamená, že je to echt cool. Zrovna sasazu je pro mě fakt bída
tam bych oblečení fakt nehrotila.. jídlo mají dobré, ale to seženeš i jinde, v lepším ![]()
@Hanka1 jo a mmchdm, něco jiného klientstký večírek a něco jiného, když se tam jde člověk najíst ![]()
Restaurace je v prvni 10. Chodí se tam za vyhlášeným sefkucharem…
,
Minimalne bych se oblikla dobre, abych se necítila jak mamina, co nemá nic kloudneho na sebe vedle kamarádovi ženy, asi víš jak se obléká ona. A vhodna příležitost si koupit neco nového a pak si to dat pod stromek… ![]()
Příspěvek upraven 10.12.14 v 08:19
@martina.se píše:
@Hanka1 je to oddělené, ale žádný nóbl podnik to tedy neníto, že tam chodí rádoby celebrity ještě neznamená, že je to echt cool. Zrovna sasazu je pro mě fakt bída
tam bych oblečení fakt nehrotila.. jídlo mají dobré, ale to seženeš i jinde, v lepším
Ja z toho prostředí okolní zaplivane holešovickém tržnice taky nejsem nadšena, ale vzhledem k tomu, ze se tam chodím najíst jako host s pozvánkou, tak mi tam chutná. ![]()
Jinak na večeři s kamarády bych volila úplně jiné podniky v centru Phy, da se to pak projít krásnou svařákovou procházkou centrem, ale o tom diskuse neni. Tady se da akorát sednout do taxíkem a dojet do centra…
@Fireangel
Já bych třeba v džínách na pěknou večeři nešla ani do neznámé restaurace, takže do SaSaZu tím spíš ne… Volila bych raději ty černé kalhoty. ![]()
@martina.se píše:
@Hanka1 jo a mmchdm, něco jiného klientstký večírek a něco jiného, když se tam jde člověk najíst
No dyť jo, rada chodím na večírky, kde je dress code daný na pozvánce a kde mne to nestojí nic, jen využiji příležitost pořídit si neco nového na sebe a skočit si potřetí za měsíc do kadeřnictví
![]()
Shodou okolnosti teď v prosinci se nam v SaSaZu sešly hned dvě Xmas party a jestě obe v sobotu… ![]()
@anairda píše:
@Fireangel
Já bych třeba v džínách na pěknou večeři nešla ani do neznámé restaurace, takže do SaSaZu tím spíš ne… Volila bych raději ty černé kalhoty.
Ja třeba taky ne, ale každá to mame hozene jinak… ![]()
@Hanka1 píše:
Ja z toho prostředí okolní zaplivane holešovickém tržnice taky nejsem nadšena, ale vzhledem k tomu, ze se tam chodím najíst jako host s pozvánkou, tak mi tam chutná.Jinak na večeři s kamarády bych volila úplně jiné podniky v centru Phy, da se to pak projít krásnou svařákovou procházkou centrem, ale o tom diskuse neni. Tady se da akorát sednout do taxíkem a dojet do centra…
jj, s tímto souhlas.. ono je to vyhlášené hlavně proto, že si tam majitel natahal celerbritky
kdyby to tak nebylo, tak po tom nikdo neštěkne. Kuchaře mají dobré, to jo.. ale je moře lepších ![]()
@Hanka1 píše:
Ja třeba taky ne, ale každá to mame hozene jinak…
Já vím, dneska lidé chodí v džínách i do divadla…
Přitom je to taková škoda, proč si to neudělat hezké? Člověk se pak přece i lépe cítí, že? ![]()