Co si obléct do SaSaZu?

757
10.12.14 07:47

Co si obléct do SaSaZu?

Ahoj,
vím, že v Jak obléct se řešívají spíš děti, ale docela to sedí :mrgreen:
Omlouvám se za možná blbý dotaz, ale jsme s přítelem pozvaní na večeři do SaSaZu v Praze, nejde o žádnou extra společenskou událost, prostě jdeme se známými na večeři.
Nicméně - nikdy jsem tam nebyla a nemám tušení, o jak moc „nóbl“ podnik jde…
Být to v létě, vezmu si halenku a sukni, ale je prosinec a minimálně tam pojedeme od nás vlakem, pěšky, tramvají… a fakt nehodlám před Vánocema umrznout :mrgreen:
Bude blbý jít v džínách, košili a botkách na podpatku? Moc společenského oblečení nevedu, mám jedny černé kalhoty, ty by asi taky šly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
10.12.14 07:48

@Fireangel tohle je taková lepší „diskohospoda“ :mrgreen: Já bych to zase tolik nehrotila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
10.12.14 08:00

Asi tak. Neni to podnik na oblek. Vem si něco, v cem ti to slusi a v cem se cítíš dobre :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
10.12.14 08:00

Tam můžeš normálně v civilu :) ňam, jídlo je tam fakt dobré :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
10.12.14 08:01

Podle mě by bylo víc nevhodný jít společensky oblečená. Vezmi si normoš džíny, boty na podpatku a je to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.12.14 08:02

Editace viz dole

Příspěvek upraven 10.12.14 v 08:07

• Citovat
  • Upravit
72725
10.12.14 08:04

@Hanka1 je to oddělené, ale žádný nóbl podnik to tedy není :think: to, že tam chodí rádoby celebrity ještě neznamená, že je to echt cool. Zrovna sasazu je pro mě fakt bída :think: tam bych oblečení fakt nehrotila.. jídlo mají dobré, ale to seženeš i jinde, v lepším ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.12.14 08:05

@Hanka1 jo a mmchdm, něco jiného klientstký večírek a něco jiného, když se tam jde člověk najíst :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.12.14 08:06

Restaurace je v prvni 10. Chodí se tam za vyhlášeným sefkucharem… :palec:,

Minimalne bych se oblikla dobre, abych se necítila jak mamina, co nemá nic kloudneho na sebe vedle kamarádovi ženy, asi víš jak se obléká ona. A vhodna příležitost si koupit neco nového a pak si to dat pod stromek… :palec:

Příspěvek upraven 10.12.14 v 08:19

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
10.12.14 08:11
@martina.se píše:
@Hanka1 je to oddělené, ale žádný nóbl podnik to tedy není :think: to, že tam chodí rádoby celebrity ještě neznamená, že je to echt cool. Zrovna sasazu je pro mě fakt bída :think: tam bych oblečení fakt nehrotila.. jídlo mají dobré, ale to seženeš i jinde, v lepším ;)

Ja z toho prostředí okolní zaplivane holešovickém tržnice taky nejsem nadšena, ale vzhledem k tomu, ze se tam chodím najíst jako host s pozvánkou, tak mi tam chutná. :mrgreen:

Jinak na večeři s kamarády bych volila úplně jiné podniky v centru Phy, da se to pak projít krásnou svařákovou procházkou centrem, ale o tom diskuse neni. Tady se da akorát sednout do taxíkem a dojet do centra…

• Citovat
  • Upravit
11700
10.12.14 08:13

@Fireangel
Já bych třeba v džínách na pěknou večeři nešla ani do neznámé restaurace, takže do SaSaZu tím spíš ne… Volila bych raději ty černé kalhoty. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.12.14 08:13
@martina.se píše:
@Hanka1 jo a mmchdm, něco jiného klientstký večírek a něco jiného, když se tam jde člověk najíst :think:

No dyť jo, rada chodím na večírky, kde je dress code daný na pozvánce a kde mne to nestojí nic, jen využiji příležitost pořídit si neco nového na sebe a skočit si potřetí za měsíc do kadeřnictví :potlesk: :palec:
Shodou okolnosti teď v prosinci se nam v SaSaZu sešly hned dvě Xmas party a jestě obe v sobotu… :palec:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
10.12.14 08:14
@anairda píše:
@Fireangel
Já bych třeba v džínách na pěknou večeři nešla ani do neznámé restaurace, takže do SaSaZu tím spíš ne… Volila bych raději ty černé kalhoty. :palec:

Ja třeba taky ne, ale každá to mame hozene jinak… ;)

• Citovat
  • Upravit
72725
10.12.14 08:15
@Hanka1 píše:
Ja z toho prostředí okolní zaplivane holešovickém tržnice taky nejsem nadšena, ale vzhledem k tomu, ze se tam chodím najíst jako host s pozvánkou, tak mi tam chutná. :mrgreen:Jinak na večeři s kamarády bych volila úplně jiné podniky v centru Phy, da se to pak projít krásnou svařákovou procházkou centrem, ale o tom diskuse neni. Tady se da akorát sednout do taxíkem a dojet do centra…

jj, s tímto souhlas.. ono je to vyhlášené hlavně proto, že si tam majitel natahal celerbritky :mrgreen: kdyby to tak nebylo, tak po tom nikdo neštěkne. Kuchaře mají dobré, to jo.. ale je moře lepších ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
10.12.14 08:20
@Hanka1 píše:
Ja třeba taky ne, ale každá to mame hozene jinak… ;)

Já vím, dneska lidé chodí v džínách i do divadla… :( Přitom je to taková škoda, proč si to neudělat hezké? Člověk se pak přece i lépe cítí, že? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková