Co si obléct do SaSaZu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.12.14 10:15
@Fireangel
@Fireangel píše:
Zkusím to stihnout zítra, dceru si berou moji rodiče do soboty, mám večer studijní volno :D v pátek i celou sobotu budu ve škole, v sobotu ještě dělám i tu zkoušku a v neděli jdem na Appassionatu

Tak to jsem zvědavá a těším se na zmíněné outfity (halenka se sukní též dobrá volba), do neděle ještě času dost :-). Hlavně aby nebyla zima. A hodně štěstí u zkoušky :palec:

• Citovat
  • Upravit
757
10.12.14 10:26
@Anonymní píše:
@FireangelTak to jsem zvědavá a těším se na zmíněné outfity (halenka se sukní též dobrá volba), do neděle ještě času dost :-). Hlavně aby nebyla zima. A hodně štěstí u zkoušky :palec:

(do příštího pátku)
Akorát že je konec roku, v práci šílíme, do toho škola, milion věcí k vyřízení a fakt nemám šanci jet někam něco shánět.
Díky za držení palců, dělám toxikologii, snad to dopadne dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
10.12.14 10:35
@mucinka2 píše:
uzká černá sukně s halenkou, myslím, že super nápad :palec: Vždy se snažím obléci at do nobl nebo jiné horší restaurace.Jsem ráda, že vypadnu od dětí a mužu být zase za ženskou. Já mám osobně ráda šaty.
Každopádně pro mě je taky nobl restaurace, kde necháme ve dvou za večeři 4 a více tisíc. Ale o tom diskuse není. Každý si hold nobl nemužeme dovolit :think:Ke kamaradce rifl. sukně a legíny, vrrrrr to vedle ní budeš fakt kočka.

Ale jo, já o té večeři vím docela dlouho, jen jsem si automaticky chtěla vzít právě tu sukni a halenku a až teď mě trklo, že venku vlastně mrzne, tak jsem si pohrávala s myšlenkou jít v džínách, jestli to není nějaký spešl podnik :)
Ale máte pravdu, je to jednou za čas, přítel mě vidí pořád buď v džínách nebo kraťasech a tílku do posilovny (nebo ve spodním prádle :oops: )
A pravda je, že na mně miluje sukně a šaty, ale nosím je přes léto, popř. při nějakých „vnitřních“ akcích, kde nemusím chodit v zimě venku, teď jsem byla fakt zaskočená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
10.12.14 10:39

@Fireangel myslím,že ani těma džínama by jsi nic nezkazila. Já se jen přidala, že ráda chodím v šatech. Nikdy nevím, co na sebe a stejně vyhraje první myšlenka(šaty a nebo overal).Tak snad i ta Tvoje bude dobrá volba a nezmrzneš. :lol: Stejně si říkám kolikrát my ženský musíme pro parádu trpět. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
10.12.14 10:40
@VikiFr píše:
@Fireangel
V Sasazu jsem parkrat byla a je to podnik vyssi cenove relace, ackoliv pro nekoho zde pouha firemni jidelna. Vzdy kdyz jsem tam byla, tak tam byly samozrejme ruzne celebrity, kravataci, mnoho cizincu odenych vyhradne do high class svetovych znacek.
Podnik, kde das za veceri pro dva 3tis mne uplne obyc. neprijde, vzdy ale zalezi s kym se o tom bavis, pro nekoho to muze byt normalni.
Ja tam sla vzdy (i v zime) v sukni, ale je fakt ze jsem tam vzdycky prijela autem az na misto.
Musim rict, ze jsem rada, ze jeste existuje nekdo, kdo resi, jak se kam oblect. Kdyz jsme byli loni ve statni opere, tak tam tolik lidi bylo v dzinach, mansestracich, pletenych svetrech atp. Bylo mi z toho smutno.

Jasně. To jo, lidi se dokážou obléct fakt nevhodně… já bych se ráda uměla obléct pro každou příležitost, ale nemám moc prostor, oba máme spoustu aktivit (já dcera, práce, škola, hodně cvičím) a spolu si užíváme spíš odpočinek doma, popř. jdeme do kina, na koncert (teď třeba Bob Dylan, Chris Rea..)…
Ale základní cit mám :) Byli jsme loni na plese a plno lidí v džínách, svetrech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
10.12.14 10:43
@mucinka2 píše:
@Fireangel myslím,že ani těma džínama by jsi nic nezkazila. Já se jen přidala, že ráda chodím v šatech. Nikdy nevím, co na sebe a stejně vyhraje první myšlenka(šaty a nebo overal).Tak snad i ta Tvoje bude dobrá volba a nezmrzneš. :lol: Stejně si říkám kolikrát my ženský musíme pro parádu trpět. :lol:

Já v nich taky chodím ráda - ale mám hodně letních, krátkých, nebo zas až moc slavnostních… nic vyloženě neutrálního…
Jsem ráda, že vím, že i džíny by tam byly ok… zítra si obléknu tu košili a boty a vyzkouším pár kombinací „na spodek“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.12.14 10:48
@veverka89 píše:
@Hanka1 já bych to zas az takhle nepsala..nevím odkud zakladatelka je, ale co pro nás pražské muze byt obyč. podnik, pro mimopražské už je nóbl, a zrovna to co jsi napsala urcite pro některé nóbl je, už co se týká cen, podotýkám že ne služeb..něco jiného je taky pracovní oběd a něco jiného večeře s přáteli..večeře tě vyjde vč. pití pro 4 lidi podle toho co si naobjednaji v průměru 7 000 Kč. polední menu se všude pohybuje do 200 Kč..takze dle mého názoru jsou i tyto podniky co jsi napsala na večeři nóbl, i kdyz tam tezi spis z toho ze jsou v centru a je to spíše předražené colloseum..pokud by mel někdo zájem o dobre jídlo a perfektní servis za stejnou cenu doporucovala bych spis La Rotonde (tam maji i perfektní Brunch), Aromi, Le Grill apod…

No oběd s klienty, kterým nemohu nacpat polední menu to se fakt cenově do dvou stovek nevejdu… :palec:, stejně jako kdyz mne zve klient, tak si taky nedávám polední menu, ale objednávámě oba z lístku…

Mmch za polední menu v Ambi, Coloseum, Grosseto se nevejdu do dvou set ani sama, kdyz si vyběhnu pro jídlo s sebou…

Dobra volba za par peněz je třeba Grosseto Marina Ristorante, čtyři dospěli a tri deti a vešli jsme se do peti tisic :palec: navíc jako bonus nádherný výhled a v centru.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
10.12.14 10:50
@Mišmiš píše:
Sasazu?!! :lol: klidne i dziny kdyz to pekne zkombinjes (a budou to pekne slimky nejlepe tmave)
Ja teda Sasazu mam rada na party, ale jidlo je tam priserny!!! Bylo mi z toho jednou i dost blbe - reaguji okamzite na glutamaty a tam to byla moje skoro smrt.
Nevim kde se vzala ta nalepka jak uzasne kuchare tam maji.
Asi maji sikovny marketing.

A jsi jista, ze si byla v klubu? ;) Vázne si myslíš, ze by Michelinska restaurace cpala do polívky glutamat? 8o

Kamarádka byla na disco a tam byl obyčejný hnusný catering a víno naprosto nepitelne, ze ji druhy den bylo blbě…

• Citovat
  • Upravit
1772
10.12.14 10:53

@VikiFr jé my byli na novoročním koncertě Carmina burana od Orfa a v čem lidi šly na takovou krásnou hudbu, bylo mi blivno…s batohem na zádech apod…takže je dobře že se řeší co si vzít, ale SaSaZu je sice drahej co se týče jídla, ale to je Alcron taky a lidi tam chodí normálně - prostě slušně oblečení, né jak na diskotéku. Nebo na kafe s kámoškou do kavárny v obchodním centru. :mrgreen: Ale myslím, že si slečna vybere normální pěkné slušivé oblečení, kterým se nijak neshodí. Takže klídk ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.12.14 10:56
@Fireangel píše:
Jasně. To jo, lidi se dokážou obléct fakt nevhodně… já bych se ráda uměla obléct pro každou příležitost, ale nemám moc prostor, oba máme spoustu aktivit (já dcera, práce, škola, hodně cvičím) a spolu si užíváme spíš odpočinek doma, popř. jdeme do kina, na koncert (teď třeba Bob Dylan, Chris Rea..)…
Ale základní cit mám :) Byli jsme loni na plese a plno lidí v džínách, svetrech…

To bych ti prala vidět nás ples na Pze- východ. Tam by se Módní policie přišla na své. Polovina ženských v nemoderních plesovych satech, jestě asi z maturitního plesu, tzn. o dvě az tri čísla menší… :roll: a druha polovina ženských v beztvarych sukních na gumu a ve volných halenach, ze třicetiletá ženská vypadá jak padesatileta tetka… :roll: no a o pánech a vůbec o obutí ani nemluvím, ze někdo je cely večer v botech nad kolena jak kocour v botách a pan ma pantofle nebo kecky ke obleku… 8o

Příspěvek upraven 10.12.14 v 10:57

• Citovat
  • Upravit
1772
10.12.14 10:57

@Hanka1 jéééj ale diskotéka a restaurace je trošku něco jiného…jak popisuje slečna Mišmiš tak určo by v restauračce glutamat nepoužili :mrgreen: na diskotéce je catering a opravdu hnusný no…ale tak diskotéka tak tam se to celkem ztratí, většina celebrit je sjetá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.12.14 11:02
@krakatice píše:
@martina.se Nevím, v kolika doopravdy dobrých restauracích jste byla, ale SaSaZu rozhodně patří k pražské špičce, kterou si „jednou za rok“ může dovolit i obyčejný smrtelník.
Rozhodně bych nešla v džínách. Sama jsem tam byla vždy v koktejlkách (když byla zima, tak jsem si vzala neprůhledné černé punčochy 200DEN, a bylo mi tepleji než v kalhotech).Příspěvek upraven 10.12.14 v 08:57

já se tam vyskutuju relativně často, navíc jsem z prahy.. znám a právě proto si troufnu říct, že do ńobl podniku, do kterého bych šla jen v koktejlkách, to má daleko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
10.12.14 11:22

@Hanka1
Samozrejme, nejsem blba :o)))
V restaraci jako takove jsem byla nekolikrat a vzdy velke zklamani a po tom co mi bylo fakt blbe tam odmitam chodit a kdyz me tam nekdo pozve rozmlouvam a navrhuji jine kvalitnejsi alternativy.
jako na party, koncert ok, na jidlo desny.
Ale ja mam hodne malo restauraci kde jsem spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
10.12.14 11:22

@martina.se no to urcite. Nobl podnik to opravdu neni. Asi by rad byl, ale neni ani nahodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.12.14 11:24
@Mišmiš píše:
@Hanka1
Samozrejme, nejsem blba :o)))
V restaraci jako takove jsem byla nekolikrat a vzdy velke zklamani a po tom co mi bylo fakt blbe tam odmitam chodit a kdyz me tam nekdo pozve rozmlouvam a navrhuji jine kvalitnejsi alternativy.
jako na party, koncert ok, na jidlo desny.
Ale ja mam hodne malo restauraci kde jsem spokojena.

Blba ne, ale vztahovačná hrozně… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková