Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
V Sasazu jsem byla na veceri dvakrat a v dzinach bych tam proste nesla.. Vzala bych si minimalne ty cerne slusne kalhoty.. Nikdy jsem tam nevidela nikoho v dzinach.. ani chlapa.. ale to je muj nazor, protoze si myslim, ze dziny se na takovehle akce moc nehodi no ![]()
netvrdim jit hned v malych cernych nebo kostymu, ale proste dziny jsou podle me na prochazku do mesta, na nakupy, ale ne na veceri do lepsi restaurace..
Děkuju všem ![]()
Mně se to všechno včera tak hezky prohnalo hlavou, díky za všechny názory ![]()
Včera jsem, když jsem večer přiletěla ze cvičení, sebrala zbytky sil a po přečtení pohádky dcerce na dobrou noc (mimochodem, teď máme období, kdy jsem nucená číst to samé dokola, protože děvče potřebuje rozebrat text po jednotlivých slovech a dlouho filozoficky diskutujeme o tom, jak je možné, že vlkům zabroušený jazyk zjemnil hlas… mimochodem, myslela jsem si, že opakované čtení stejného textu vyžadují menší děti a libovala jsem si, že mě to minulo, tak s tím pro jistotu dcera přišla teď v šesti letech)´jsem teda šla prohrabat skříň, už jsem neměla sílu fotit se v tom… ale vyfotím vám to ![]()
Já totiž dostala super nápad, nevím, co mě osvítilo. Vezmu si tu krémovou přiléhavou košili, černou úzkou sukni někam mezi „nad kolenama“ a „do půlky stehen“ a víte co? Napadlo mě zavolat ségře, jestli nepojede nakoupit, protože já se teď fakt nikam nedostanu, jestli by mi nekoupila samodržící punčochy, že ty co mám doma, mají širokou tu krajku a když hodím nohu přes nohu, jsou vidět… a ona že si v létě nakoupila někde v akci zásobu, a že mi je klidně dá… tyjo, šlohla jsem jí hned dvoje, jsou teda průsvitné tělové, ale silnější a ten lem se silikonem mají poloviční, takže nikde nic neleze a vypadá to super ![]()
K tomu kabát, šátek, kabelku, hezké botky na podpatku…
A teď to nejlepší.
Ty silnější legíny… černé… si vezmu jen na cestu, aby mi neumrzla zádel, s kabátem vypadají úplně normálně a hned po příchodu jenenápadně shodím
Někde, to ještě musím dovymyslet, se hned vytratím na WC nebo něco… ![]()
@Fireangel
Myslim, ze jsi to hezky vymyslela. Ten tvuj na tobe oci necha a budes se citit moc dobre ![]()
@Fireangel Wow, tak to vypadá, že jsi vymyslela sexy a zároveň společensky vhodný oděv, určitě se bude příteli líbit a zima též nebude (legíny v mžiku sundáš po příchodu na wc a bude to:-D). Doufám, že bude i nějaká pěkná ukázka outfitu, ať se tu můžeme pokochat
. A pevné nervy s dcerou přeji.