Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Anonymní píše:
Pripadne sem Fireangel nahod foto nejakych vybranych outfitu a urcite ti pomuzeme vybrat ten nejvhodnejsi.
Joj, to můžu, akorát netuším kdy, minimálně do pondělí domovem vždycky jen tak proběhnu ![]()
@Hanka1 píše:
Docela se divím, ze mladá stihla blond nemá v šatníku zaklad a to male černé klasické koktejlky, maji univerzální vyuziti…
Navíc třeba v HM nebo MarksSpencer maji krásné i teple neprůhledné punčocháče, v kterých ti bude tepleji nez v dzinach…V minisukni s cumejicim lemem punčocháčů budeš vypadat jak laciná šlápota promiň…
Asi to mame hozene každá jinak Casa Argentina, Ambi restaurace, Grosseto sit včetně Mariny apod. beru jako bežné restaurace, žádné nóbl podniky. Často tam mám pracovní obědy, tak možná proto…
No vždyť, proč říkám, že si to brát nechci ![]()
Já netuším, co je nebo není nóbl podnik, nejsem z Prahy, proto se ptám, co na sebe ![]()
Malé černé prostě nemám, protože je nemám kam vzít, nikdy jsem je nikam nepotřebovala ![]()
Mám teď před zkouškou a v práci konec roku, takže nemám nejmenší šanci jet si někam něco koupit a musím vymyslet něco z toho, co mám doma, mám spoustu krásných kvalitních halenek - dámských košil, ty mi sedí, sluší, cítím se v nich dobře - většinou je nosím právě k džínům a podpatkům… hele já to doma ještě proberu a popř. nafotím ![]()
@Fireangel
Asi by bylo dobré hlavně říci, jak ty džíny vypadají…
On je v tom rozdíl, jako třeba tady:
Nejlepe to samozrejme nahod jeste pred inkriminovanou veceri
, byvam tu casto, tak neco jiste vybereme. A podle mne kombinace cernych uzkych dzin (spolecenskych kalhot) s nejakou peknou halenkou bude tez nejlepsi. ![]()
@Hanka1 já bych to zas az takhle nepsala..nevím odkud zakladatelka je, ale co pro nás pražské muze byt obyč. podnik, pro mimopražské už je nóbl, a zrovna to co jsi napsala urcite pro některé nóbl je, už co se týká cen, podotýkám že ne služeb..něco jiného je taky pracovní oběd a něco jiného večeře s přáteli..večeře tě vyjde vč. pití pro 4 lidi podle toho co si naobjednaji v průměru 7 000 Kč. polední menu se všude pohybuje do 200 Kč..takze dle mého názoru jsou i tyto podniky co jsi napsala na večeři nóbl, i kdyz tam tezi spis z toho ze jsou v centru a je to spíše předražené colloseum..pokud by mel někdo zájem o dobre jídlo a perfektní servis za stejnou cenu doporucovala bych spis La Rotonde (tam maji i perfektní Brunch), Aromi, Le Grill apod…
@Fireangel v klidu
tam se po nocích válí nahej Sámer Issa a jemu podobní, takže bych to nehrotila a oblekla si normálně to co jsi zvyklá, tam opravdu večerní robu nepotřebuješ ![]()
Tak. Jsem teď volala ženě toho kamaráda, co s nimi jdeme.
On jde v košili a džínách (to půjde moje drahá polovička taky) a ona si bere černé legíny, džínovou sukni a halenku.
Takže… vidím to na tu světle krémovou košili s dlouhým rukávem (je přiléhavá a má hrozně hezky udělaný výstřih) a vyzkouším k ní buď ty černé společenské kalhoty nebo mám úzkou černou sukni nad kolena, ta by k tomu vypadala taky super… černé legíny k černé sukni vypadají divně, to už jsem zkoušela, ale mám jedny, které jsou černé průhledné a se vzorem, ty by šly, jsou do půlky lýtek… a bude.
Nepůjdu v džínách, užiju si změnu ![]()
@veverka89 píše:
@Hanka1 já bych to zas az takhle nepsala..nevím odkud zakladatelka je, ale co pro nás pražské muze byt obyč. podnik, pro mimopražské už je nóbl, a zrovna to co jsi napsala urcite pro některé nóbl je, už co se týká cen, podotýkám že ne služeb..něco jiného je taky pracovní oběd a něco jiného večeře s přáteli..večeře tě vyjde vč. pití pro 4 lidi podle toho co si naobjednaji v průměru 7 000 Kč. polední menu se všude pohybuje do 200 Kč..takze dle mého názoru jsou i tyto podniky co jsi napsala na večeři nóbl, i kdyz tam tezi spis z toho ze jsou v centru a je to spíše předražené colloseum..pokud by mel někdo zájem o dobre jídlo a perfektní servis za stejnou cenu doporucovala bych spis La Rotonde (tam maji i perfektní Brunch), Aromi, Le Grill apod…
No, přesně. V té La Case jsme nechali ve čtyřech osmičku.
@Heidi86 píše:
@Fireangel v klidutam se po nocích válí nahej Sámer Issa a jemu podobní, takže bych to nehrotila a oblekla si normálně to co jsi zvyklá, tam opravdu večerní robu nepotřebuješ
Ježíš, Sámera néééé ![]()
Ale jak tu někdo psal, mělo by to být nějak oddělené, ne? Klub a restaurace?
@Anonymní píše:
Nejlepe to samozrejme nahod jeste pred inkriminovanou veceri, byvam tu casto, tak neco jiste vybereme. A podle mne kombinace cernych uzkych dzin (spolecenskych kalhot) s nejakou peknou halenkou bude tez nejlepsi.
Zkusím to stihnout zítra, dceru si berou moji rodiče do soboty, mám večer studijní volno
v pátek i celou sobotu budu ve škole, v sobotu ještě dělám i tu zkoušku a v neděli jdem na Appassionatu
@Fireangel
V Sasazu jsem parkrat byla a je to podnik vyssi cenove relace, ackoliv pro nekoho zde pouha firemni jidelna. Vzdy kdyz jsem tam byla, tak tam byly samozrejme ruzne celebrity, kravataci, mnoho cizincu odenych vyhradne do high class svetovych znacek.
Podnik, kde das za veceri pro dva 3tis mne uplne obyc. neprijde, vzdy ale zalezi s kym se o tom bavis, pro nekoho to muze byt normalni.
Ja tam sla vzdy (i v zime) v sukni, ale je fakt ze jsem tam vzdycky prijela autem az na misto.
Musim rict, ze jsem rada, ze jeste existuje nekdo, kdo resi, jak se kam oblect. Kdyz jsme byli loni ve statni opere, tak tam tolik lidi bylo v dzinach, mansestracich, pletenych svetrech atp. Bylo mi z toho smutno.
@Fireangel a hlavně se koukni na jídelák ať nejsi překvapená z menu
jinak tam vaří dobře, mají myslím dokonce Michelinskou hvězdu - jinak si vem normálně nějakou pěknou košili, ve které se cítíš fajn…klidně nějakou blýskvaku, když tam jdete večer, boty na šteklu, a pohodlný úzký kalhoty či džíny (ale né orvaný, jak tady píšou holky) a myslím, že tím nic neskazíš. V jednoduchosti je krása ![]()
@Fireangel teda to jsou super vyhlídky..;)ať zkouška dobre dopadne.. ![]()
Sasazu?!!
klidne i dziny kdyz to pekne zkombinjes (a budou to pekne slimky nejlepe tmave)
Ja teda Sasazu mam rada na party, ale jidlo je tam priserny!!! Bylo mi z toho jednou i dost blbe - reaguji okamzite na glutamaty a tam to byla moje skoro smrt.
Nevim kde se vzala ta nalepka jak uzasne kuchare tam maji.
Asi maji sikovny marketing.
@Fireangel píše:
Tak. Jsem teď volala ženě toho kamaráda, co s nimi jdeme.
On jde v košili a džínách (to půjde moje drahá polovička taky) a ona si bere černé legíny, džínovou sukni a halenku.Takže… vidím to na tu světle krémovou košili s dlouhým rukávem (je přiléhavá a má hrozně hezky udělaný výstřih) a vyzkouším k ní buď ty černé společenské kalhoty nebo mám úzkou černou sukni nad kolena, ta by k tomu vypadala taky super… černé legíny k černé sukni vypadají divně, to už jsem zkoušela, ale mám jedny, které jsou černé průhledné a se vzorem, ty by šly, jsou do půlky lýtek… a bude.
Nepůjdu v džínách, užiju si změnu
uzká černá sukně s halenkou, myslím, že super nápad
Vždy se snažím obléci at do nobl nebo jiné horší restaurace.Jsem ráda, že vypadnu od dětí a mužu být zase za ženskou. Já mám osobně ráda šaty.
Každopádně pro mě je taky nobl restaurace, kde necháme ve dvou za večeři 4 a více tisíc. Ale o tom diskuse není. Každý si hold nobl nemužeme dovolit ![]()
Ke kamaradce rifl. sukně a legíny, vrrrrr to vedle ní budeš fakt kočka.