Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@anairda píše:
Já vím, dneska lidé chodí v džínách i do divadla…Přitom je to taková škoda, proč si to neudělat hezké? Člověk se pak přece i lépe cítí, že?
Jo kdyby v dzinach, ja v Národním divadle potkala kluka ve funkčním sytě zeleném prádle, které bylo týden předtím v akci v Lidlu
normálně jsem si ho fotila na mobil úplně veřejně a on se tam tvářil jako typickej Pažout a jestě se divil, proč se po něm lidi otáčeji ![]()
@Hanka1 píše:
Presne, i Simča Krainova tomu dělala reklamu, ostatne čemu ona taky reklamu nedělala, ze…Původně byl koncept zamýšlený jako lepší dražší disco pro zlatou mládež, jenže to se moc nechytlo, zlata mládež bude raději parit v lepších podnicích v centru, tak to holt hodili trochu jiným směrem…
@Hanka1 píše:
Jo kdyby v dzinach, ja v Národním divadle potkala kluka ve funkčním sytě zeleném prádle, které bylo týden předtím v akci v Lidlu![]()
normálně jsem si ho fotila na mobil úplně veřejně a on se tam tvářil jako typickej Pažout a jestě se divil, proč se po něm lidi otáčeji
Je to šílenost.
Ono celkově oblékání dost upadá. Když vidím ty krásné nedělní fotky našich babiček, tak je mi to úplně líto.
@martina.se Nevím, v kolika doopravdy dobrých restauracích jste byla, ale SaSaZu rozhodně patří k pražské špičce, kterou si „jednou za rok“ může dovolit i obyčejný smrtelník.
Rozhodně bych nešla v džínách. Sama jsem tam byla vždy v koktejlkách (když byla zima, tak jsem si vzala neprůhledné černé punčochy 200DEN, a bylo mi tepleji než v kalhotech).
Příspěvek upraven 10.12.14 v 08:57
@Hanka1 Jenže je rozdíl, jestli jdete do restaurace, nebo do klubu - klientela se jim tam moc nemísí.
@Hanka1 píše:
Restaurace je v prvni 10. Chodí se tam za vyhlášeným sefkucharem…,
Minimalne bych se oblikla dobre, abych se necítila jak mamina, co nemá nic kloudneho na sebe vedle kamarádovi ženy, asi víš jak se obléká ona. A vhodna příležitost si koupit neco nového a pak si to dat pod stromek…
Ani moc ne, potkáváme se jen v civilu ![]()
Hele, jestli nejsou vyloženě nevhodné džíny a pěkná košile + lodičky, co nejsou lodičky a netuším, jak se tomu typu bot říká, ale prostě na podpatku s plnou špičkou a páskem přes kotník
, tak budu naprosto spokojená, v tom se cítím nejlíp, kabát a šátek na krk a hotovo ![]()
Příspěvek upraven 10.12.14 v 08:57
Tenhle podnik neznám, ale já osobně chodím v „černých kalhotách“ a něco slušivého k tomu i do normální hospody (né čtyřka), pokud je to k větší příležitosti než jen „na tři a za hodinu doma“ ![]()
Jen podpatky řeším podle předpokládaného množství vypitého alkoholu, pokud se počítá s velkou chlastakcí, tak jdu úplně bez podpatků (zrakvit kotník cestou z pijatiky mi stačilo jednou).
Takže pokud je to něco vyhlášenějšího, klidně bych vytáhla šatovky, zateplené černé legíny (kvůli zimě a cestování MHD) a podpatky
a kabát!
A to jsem ten typ, co do práce klidně vyrazí v džínách, ale prostě pro mě je i návštěva restaurace společenská záležitost ![]()
@martina.se píše:
@Fireangel tohle je taková lepší „diskohospoda“Já bych to zase tolik nehrotila
Dík
Já právě vůbec netuším, nejsme z Prahy a SaSaZu znám fakt jen z doslechu… minule jsme byli v La Casa Argentina, jenže to bylo v létě a moje šatičky se tam perfektně hodily ![]()
@Nina_M píše:
Asi tak. Neni to podnik na oblek. Vem si něco, v cem ti to slusi a v cem se cítíš dobre
Super, to jsem chtěla slyšet ![]()
@Etcetera78 píše:
Tam můžeš normálně v civiluňam, jídlo je tam fakt dobré
Jo, to nám známý říkal, chodí tam na podnikové večeře… exploze chutí v ochutnávkovém menu ![]()
@lyrica píše:
Podle mě by bylo víc nevhodný jít společensky oblečená. Vezmi si normoš džíny, boty na podpatku a je to
Super ![]()
@Fireangel Tak já do SaSaZu chodím docela často z 95% nosím kožené kalhoty upnute, vysoké kozačky/lodičky a nahoru košile s lemovanim různých kožešin v zimě. K.
Krom toho všeho, co napsaly holky ještě připomenu, že je tam taková tma, že bude úplně jedno, co máš na sobě ![]()
Presne, i Simča Krainova tomu dělala reklamu, ostatne čemu ona taky reklamu nedělala, ze…
Původně byl koncept zamýšlený jako lepší dražší disco pro zlatou mládež, jenže to se moc nechytlo, zlata mládež bude raději parit v lepších podnicích v centru, tak to holt hodili trochu jiným směrem…