Co si obléct do SaSaZu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
10.12.14 08:22
@martina.se píše:
jj, s tímto souhlas.. ono je to vyhlášené hlavně proto, že si tam majitel natahal celerbritky :mrgreen: kdyby to tak nebylo, tak po tom nikdo neštěkne. Kuchaře mají dobré, to jo.. ale je moře lepších ;)

Presne, i Simča Krainova tomu dělala reklamu, ostatne čemu ona taky reklamu nedělala, ze… :roll:

Původně byl koncept zamýšlený jako lepší dražší disco pro zlatou mládež, jenže to se moc nechytlo, zlata mládež bude raději parit v lepších podnicích v centru, tak to holt hodili trochu jiným směrem…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
10.12.14 08:26
@anairda píše:
Já vím, dneska lidé chodí v džínách i do divadla… :( Přitom je to taková škoda, proč si to neudělat hezké? Člověk se pak přece i lépe cítí, že? :)

Jo kdyby v dzinach, ja v Národním divadle potkala kluka ve funkčním sytě zeleném prádle, které bylo týden předtím v akci v Lidlu 8o 8) normálně jsem si ho fotila na mobil úplně veřejně a on se tam tvářil jako typickej Pažout a jestě se divil, proč se po něm lidi otáčeji :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
72725
10.12.14 08:28
@Hanka1 píše:
Presne, i Simča Krainova tomu dělala reklamu, ostatne čemu ona taky reklamu nedělala, ze… :roll:Původně byl koncept zamýšlený jako lepší dražší disco pro zlatou mládež, jenže to se moc nechytlo, zlata mládež bude raději parit v lepších podnicích v centru, tak to holt hodili trochu jiným směrem…
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
10.12.14 08:44

Tam můžeš fakt v tom cem se cítíš nejlíp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
10.12.14 08:46
@Hanka1 píše:
Jo kdyby v dzinach, ja v Národním divadle potkala kluka ve funkčním sytě zeleném prádle, které bylo týden předtím v akci v Lidlu 8o 8) normálně jsem si ho fotila na mobil úplně veřejně a on se tam tvářil jako typickej Pažout a jestě se divil, proč se po něm lidi otáčeji :mrgreen:

Je to šílenost. :( Ono celkově oblékání dost upadá. Když vidím ty krásné nedělní fotky našich babiček, tak je mi to úplně líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
10.12.14 08:49

@martina.se Nevím, v kolika doopravdy dobrých restauracích jste byla, ale SaSaZu rozhodně patří k pražské špičce, kterou si „jednou za rok“ může dovolit i obyčejný smrtelník.
Rozhodně bych nešla v džínách. Sama jsem tam byla vždy v koktejlkách (když byla zima, tak jsem si vzala neprůhledné černé punčochy 200DEN, a bylo mi tepleji než v kalhotech).

Příspěvek upraven 10.12.14 v 08:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
10.12.14 08:50

@Hanka1 Jenže je rozdíl, jestli jdete do restaurace, nebo do klubu - klientela se jim tam moc nemísí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
10.12.14 08:54
@Hanka1 píše:
Restaurace je v prvni 10. Chodí se tam za vyhlášeným sefkucharem… :palec:,

Minimalne bych se oblikla dobre, abych se necítila jak mamina, co nemá nic kloudneho na sebe vedle kamarádovi ženy, asi víš jak se obléká ona. A vhodna příležitost si koupit neco nového a pak si to dat pod stromek… :palec:

Ani moc ne, potkáváme se jen v civilu :mrgreen:
Hele, jestli nejsou vyloženě nevhodné džíny a pěkná košile + lodičky, co nejsou lodičky a netuším, jak se tomu typu bot říká, ale prostě na podpatku s plnou špičkou a páskem přes kotník :mrgreen:, tak budu naprosto spokojená, v tom se cítím nejlíp, kabát a šátek na krk a hotovo :)

Příspěvek upraven 10.12.14 v 08:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
10.12.14 08:56

Tenhle podnik neznám, ale já osobně chodím v „černých kalhotách“ a něco slušivého k tomu i do normální hospody (né čtyřka), pokud je to k větší příležitosti než jen „na tři a za hodinu doma“ :nevim:
Jen podpatky řeším podle předpokládaného množství vypitého alkoholu, pokud se počítá s velkou chlastakcí, tak jdu úplně bez podpatků (zrakvit kotník cestou z pijatiky mi stačilo jednou).

Takže pokud je to něco vyhlášenějšího, klidně bych vytáhla šatovky, zateplené černé legíny (kvůli zimě a cestování MHD) a podpatky ;) a kabát!

A to jsem ten typ, co do práce klidně vyrazí v džínách, ale prostě pro mě je i návštěva restaurace společenská záležitost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
10.12.14 08:59
@martina.se píše:
@Fireangel tohle je taková lepší „diskohospoda“ :mrgreen: Já bych to zase tolik nehrotila ;)

Dík :mrgreen: Já právě vůbec netuším, nejsme z Prahy a SaSaZu znám fakt jen z doslechu… minule jsme byli v La Casa Argentina, jenže to bylo v létě a moje šatičky se tam perfektně hodily :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
10.12.14 08:59
@Nina_M píše:
Asi tak. Neni to podnik na oblek. Vem si něco, v cem ti to slusi a v cem se cítíš dobre :)

Super, to jsem chtěla slyšet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
10.12.14 09:00
@Etcetera78 píše:
Tam můžeš normálně v civilu :) ňam, jídlo je tam fakt dobré :palec:

Jo, to nám známý říkal, chodí tam na podnikové večeře… exploze chutí v ochutnávkovém menu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
10.12.14 09:00
@lyrica píše:
Podle mě by bylo víc nevhodný jít společensky oblečená. Vezmi si normoš džíny, boty na podpatku a je to ;)

Super :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.14 09:05

@Fireangel Tak já do SaSaZu chodím docela často z 95% nosím kožené kalhoty upnute, vysoké kozačky/lodičky a nahoru košile s lemovanim různých kožešin v zimě. K.

• Citovat
  • Upravit
2959
10.12.14 09:05

Krom toho všeho, co napsaly holky ještě připomenu, že je tam taková tma, že bude úplně jedno, co máš na sobě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková