Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@anairda píše:
@Fireangel
Já bych třeba v džínách na pěknou večeři nešla ani do neznámé restaurace, takže do SaSaZu tím spíš ne… Volila bych raději ty černé kalhoty.
Já chodím nejraději v šatech, sukni… jenže teď bude fakt kosa, zpátky pojedeme taxíkem, ale tam se musíme dopravit „normálně“…jo, mám připravenou černou minisukni a krémovou halenku, ale obávám se, že umřu zimou…
@Hanka1 píše:
Jo kdyby v dzinach, ja v Národním divadle potkala kluka ve funkčním sytě zeleném prádle, které bylo týden předtím v akci v Lidlu![]()
normálně jsem si ho fotila na mobil úplně veřejně a on se tam tvářil jako typickej Pažout a jestě se divil, proč se po něm lidi otáčeji
@Hanka1 píše:
Ja z toho prostředí okolní zaplivane holešovickém tržnice taky nejsem nadšena, ale vzhledem k tomu, ze se tam chodím najíst jako host s pozvánkou, tak mi tam chutná.Jinak na večeři s kamarády bych volila úplně jiné podniky v centru Phy, da se to pak projít krásnou svařákovou procházkou centrem, ale o tom diskuse neni. Tady se da akorát sednout do taxíkem a dojet do centra…
Ale jo, jde o to, že ten známý má na firmu „smlouvy“ s určitými restauracemi, kam si pak můžou brát obchodní partnery na večeře…
Minule jsme byli v LaCase, teď jsme se dlouho dohadovali, co zkusit dál a SaSaZu padlo jako chuťový zážitek ![]()
@Fireangel jestliže jsou to nějaké slim džíny s halenkou nebo topem a podpatkama to bude vypadat dobře a budeš se i dobře cítit..já osobně teda chodím spíše v koktejlkách do každé trochu lepší restaurace i hospody..ale to je jen můj pocit, ráda se pokud jdeme ven upravím a i manžel je rád že chci abych se líbila a nejen jemu..v džínách chodím minimálně..je to o každém v čem se cítí dobře..a navíc já jezdím všude autem, takže se mi to kecá..
ono se jinak nosí šatičky a podpatky když musíš dorazit pěšky po kostkách a mhd, a nebo když zaparkuješ před restaurací..
takže hlavně aby ty ses cítila dobře, aby sis prioritně večeři užila, proto tam jdete ne? na ostatní se vyprdni.. ![]()
@Fireangel
A co teplejší punčochy a přes halenku ještě svetřík?
Já myslím, že by ses určitě cítila líp, kdyby ses oblékla takto, já osobně si pak připadám ženštější a prožívám to jinak. ![]()
@wingec píše:
Krom toho všeho, co napsaly holky ještě připomenu, že je tam taková tma, že bude úplně jedno, co máš na sobě
@veverka89 píše:
@Fireangel jestliže jsou to nějaké slim džíny s halenkou nebo topem a podpatkama to bude vypadat dobře a budeš se i dobře cítit..já osobně teda chodím spíše v koktejlkách do každé trochu lepší restaurace i hospody..ale to je jen můj pocit, ráda se pokud jdeme ven upravím a i manžel je rád že chci abych se líbila a nejen jemu..v džínách chodím minimálně..je to o každém v čem se cítí dobře..a navíc já jezdím všude autem, takže se mi to kecá..ono se jinak nosí šatičky a podpatky když musíš dorazit pěšky po kostkách a mhd, a nebo když zaparkuješ před restaurací..
takže hlavně aby ty ses cítila dobře, aby sis prioritně večeři užila, proto tam jdete ne? na ostatní se vyprdni..
Já se taky ráda hezky oblékám, akorát vůbec nejsem vybavená na zimu, no ![]()
Jinak do práce jezdím autem a v práci jsem v bílém, takže na tu cestu autem beru džíny a mikinu… zbytek času trávím s dcerou, v posilovně nebo ve škole, dělám další vysokou, takže nemám moc příležitostí se někam vyfiknout ![]()
@anairda píše:
@Fireangel
A co teplejší punčochy a přes halenku ještě svetřík?
Já myslím, že by ses určitě cítila líp, kdyby ses oblékla takto, já osobně si pak připadám ženštější a prožívám to jinak.
To já taky, samozřejmě… ale fakt se bojím té zimy.
No, s punčochama… šaty mám většinu fakt letní, chtěla jsem si vzít černou miniskuni, jenže je fakt krátká a bude mi asi vylejzat lem punčoch… z toho budu nervní
No a punčocháče, jako klasické silonky…já je nesnáším :/
@Fireangel tak tím spíš bych tuhle příležitost využila pro to, se pořádně vyfiknout ![]()
jako radši to přehnat ve „společenskosti“ než být za šmudlu. Být lépe oblečená než žádá situace přece není nikdy faux pas, už jen proto, že třeba v té restauraci nemusí vědět, že jdeš nebo nejdeš z divadla ![]()
@veverka89 píše:
@Fireangel jestliže jsou to nějaké slim džíny s halenkou nebo topem a podpatkama to bude vypadat dobře a budeš se i dobře cítit..já osobně teda chodím spíše v koktejlkách do každé trochu lepší restaurace i hospody..ale to je jen můj pocit, ráda se pokud jdeme ven upravím a i manžel je rád že chci abych se líbila a nejen jemu..v džínách chodím minimálně..je to o každém v čem se cítí dobře..a navíc já jezdím všude autem, takže se mi to kecá..ono se jinak nosí šatičky a podpatky když musíš dorazit pěšky po kostkách a mhd, a nebo když zaparkuješ před restaurací..
takže hlavně aby ty ses cítila dobře, aby sis prioritně večeři užila, proto tam jdete ne? na ostatní se vyprdni..
Džínů mám spoustu… uvažovala jsem buď jedny hodně tmavě modré, skoro černé…pak mám hodně světle modré slimky, skoro bílé, ty vypadají s přiléhavou krémovou halenkou hodně dobře… jsem mladá, štíhlá, blond
![]()
Sasazu je sice drahe, ale uvnitr mi to nikdy neprislo prilis snobske nebo hogo fogo, ze bych mela potrebu se nejak specialne oblikat. Zakladatelko vubec to neres, to prostredi snese i dziny a nejaky hezky top. Zaklad jsou kvalitni boty a kabelka.
@Fireangel píše:
No, s punčochama… šaty mám většinu fakt letní, chtěla jsem si vzít černou miniskuni, jenže je fakt krátká a bude mi asi vylejzat lem punčoch… z toho budu nervníNo a punčocháče, jako klasické silonky…já je nesnáším :/
Tak si kupte opravdu silné neprůhledné punčochy, ty lem nemají, jak jsem psala výše, 200DEN to jistí a bude vám teplo.
Pripadne sem Fireangel nahod foto nejakych vybranych outfitu a urcite ti pomuzeme vybrat ten nejvhodnejsi
.
@krakatice píše:
@Hanka1 Jenže je rozdíl, jestli jdete do restaurace, nebo do klubu - klientela se jim tam moc nemísí.
No a já tvrdila něco jiného? Navíc šla jsem tam a půjdu v malých černých… ![]()
@Fireangel píše:
No, s punčochama… šaty mám většinu fakt letní, chtěla jsem si vzít černou miniskuni, jenže je fakt krátká a bude mi asi vylejzat lem punčoch… z toho budu nervníNo a punčocháče, jako klasické silonky…já je nesnáším :/
Docela se divím, ze mladá stihla blond nemá v šatníku zaklad a to male černé klasické koktejlky, maji univerzální vyuziti… ![]()
Navíc třeba v HM nebo MarksSpencer maji krásné i teple neprůhledné punčocháče, v kterých ti bude tepleji nez v dzinach…
V minisukni s cumejicim lemem punčocháčů budeš vypadat jak laciná šlápota promiň… ![]()
Asi to mame hozene každá jinak Casa Argentina, Ambi restaurace, Grosseto sit včetně Mariny apod. beru jako bežné restaurace, žádné nóbl podniky. Často tam mám pracovní obědy, tak možná proto… ![]()