Co si obléct do SaSaZu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
757
10.12.14 09:05
@anairda píše:
@Fireangel
Já bych třeba v džínách na pěknou večeři nešla ani do neznámé restaurace, takže do SaSaZu tím spíš ne… Volila bych raději ty černé kalhoty. :palec:

Já chodím nejraději v šatech, sukni… jenže teď bude fakt kosa, zpátky pojedeme taxíkem, ale tam se musíme dopravit „normálně“…jo, mám připravenou černou minisukni a krémovou halenku, ale obávám se, že umřu zimou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
10.12.14 09:06
@Hanka1 píše:
Jo kdyby v dzinach, ja v Národním divadle potkala kluka ve funkčním sytě zeleném prádle, které bylo týden předtím v akci v Lidlu 8o 8) normálně jsem si ho fotila na mobil úplně veřejně a on se tam tvářil jako typickej Pažout a jestě se divil, proč se po něm lidi otáčeji :mrgreen:
:mrgreen: Až tak, jo :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
10.12.14 09:08
@Hanka1 píše:
Ja z toho prostředí okolní zaplivane holešovickém tržnice taky nejsem nadšena, ale vzhledem k tomu, ze se tam chodím najíst jako host s pozvánkou, tak mi tam chutná. :mrgreen:Jinak na večeři s kamarády bych volila úplně jiné podniky v centru Phy, da se to pak projít krásnou svařákovou procházkou centrem, ale o tom diskuse neni. Tady se da akorát sednout do taxíkem a dojet do centra…

Ale jo, jde o to, že ten známý má na firmu „smlouvy“ s určitými restauracemi, kam si pak můžou brát obchodní partnery na večeře…
Minule jsme byli v LaCase, teď jsme se dlouho dohadovali, co zkusit dál a SaSaZu padlo jako chuťový zážitek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2287

@Fireangel jestliže jsou to nějaké slim džíny s halenkou nebo topem a podpatkama to bude vypadat dobře a budeš se i dobře cítit..já osobně teda chodím spíše v koktejlkách do každé trochu lepší restaurace i hospody..ale to je jen můj pocit, ráda se pokud jdeme ven upravím a i manžel je rád že chci abych se líbila a nejen jemu..v džínách chodím minimálně..je to o každém v čem se cítí dobře..a navíc já jezdím všude autem, takže se mi to kecá.. :mrgreen: ono se jinak nosí šatičky a podpatky když musíš dorazit pěšky po kostkách a mhd, a nebo když zaparkuješ před restaurací.. :mrgreen: takže hlavně aby ty ses cítila dobře, aby sis prioritně večeři užila, proto tam jdete ne? na ostatní se vyprdni.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700

@Fireangel
A co teplejší punčochy a přes halenku ještě svetřík?
Já myslím, že by ses určitě cítila líp, kdyby ses oblékla takto, já osobně si pak připadám ženštější a prožívám to jinak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
10.12.14 09:09
@wingec píše:
Krom toho všeho, co napsaly holky ještě připomenu, že je tam taková tma, že bude úplně jedno, co máš na sobě :D
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
10.12.14 09:11
@veverka89 píše:
@Fireangel jestliže jsou to nějaké slim džíny s halenkou nebo topem a podpatkama to bude vypadat dobře a budeš se i dobře cítit..já osobně teda chodím spíše v koktejlkách do každé trochu lepší restaurace i hospody..ale to je jen můj pocit, ráda se pokud jdeme ven upravím a i manžel je rád že chci abych se líbila a nejen jemu..v džínách chodím minimálně..je to o každém v čem se cítí dobře..a navíc já jezdím všude autem, takže se mi to kecá.. :mrgreen: ono se jinak nosí šatičky a podpatky když musíš dorazit pěšky po kostkách a mhd, a nebo když zaparkuješ před restaurací.. :mrgreen: takže hlavně aby ty ses cítila dobře, aby sis prioritně večeři užila, proto tam jdete ne? na ostatní se vyprdni.. :kytka:

Já se taky ráda hezky oblékám, akorát vůbec nejsem vybavená na zimu, no :zed:

Jinak do práce jezdím autem a v práci jsem v bílém, takže na tu cestu autem beru džíny a mikinu… zbytek času trávím s dcerou, v posilovně nebo ve škole, dělám další vysokou, takže nemám moc příležitostí se někam vyfiknout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
10.12.14 09:14
@anairda píše:
@Fireangel
A co teplejší punčochy a přes halenku ještě svetřík?
Já myslím, že by ses určitě cítila líp, kdyby ses oblékla takto, já osobně si pak připadám ženštější a prožívám to jinak. :)

To já taky, samozřejmě… ale fakt se bojím té zimy.
No, s punčochama… šaty mám většinu fakt letní, chtěla jsem si vzít černou miniskuni, jenže je fakt krátká a bude mi asi vylejzat lem punčoch… z toho budu nervní :D No a punčocháče, jako klasické silonky…já je nesnáším :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
10.12.14 09:20

@Fireangel tak tím spíš bych tuhle příležitost využila pro to, se pořádně vyfiknout :think:
jako radši to přehnat ve „společenskosti“ než být za šmudlu. Být lépe oblečená než žádá situace přece není nikdy faux pas, už jen proto, že třeba v té restauraci nemusí vědět, že jdeš nebo nejdeš z divadla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
10.12.14 09:20
@veverka89 píše:
@Fireangel jestliže jsou to nějaké slim džíny s halenkou nebo topem a podpatkama to bude vypadat dobře a budeš se i dobře cítit..já osobně teda chodím spíše v koktejlkách do každé trochu lepší restaurace i hospody..ale to je jen můj pocit, ráda se pokud jdeme ven upravím a i manžel je rád že chci abych se líbila a nejen jemu..v džínách chodím minimálně..je to o každém v čem se cítí dobře..a navíc já jezdím všude autem, takže se mi to kecá.. :mrgreen: ono se jinak nosí šatičky a podpatky když musíš dorazit pěšky po kostkách a mhd, a nebo když zaparkuješ před restaurací.. :mrgreen: takže hlavně aby ty ses cítila dobře, aby sis prioritně večeři užila, proto tam jdete ne? na ostatní se vyprdni.. :kytka:

Džínů mám spoustu… uvažovala jsem buď jedny hodně tmavě modré, skoro černé…pak mám hodně světle modré slimky, skoro bílé, ty vypadají s přiléhavou krémovou halenkou hodně dobře… jsem mladá, štíhlá, blond :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
10.12.14 09:21

Sasazu je sice drahe, ale uvnitr mi to nikdy neprislo prilis snobske nebo hogo fogo, ze bych mela potrebu se nejak specialne oblikat. Zakladatelko vubec to neres, to prostredi snese i dziny a nejaky hezky top. Zaklad jsou kvalitni boty a kabelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
10.12.14 09:23
@Fireangel píše:
No, s punčochama… šaty mám většinu fakt letní, chtěla jsem si vzít černou miniskuni, jenže je fakt krátká a bude mi asi vylejzat lem punčoch… z toho budu nervní :D No a punčocháče, jako klasické silonky…já je nesnáším :/

Tak si kupte opravdu silné neprůhledné punčochy, ty lem nemají, jak jsem psala výše, 200DEN to jistí a bude vám teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.14 09:28

Pripadne sem Fireangel nahod foto nejakych vybranych outfitu a urcite ti pomuzeme vybrat ten nejvhodnejsi :-).

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
10.12.14 09:29
@krakatice píše:
@Hanka1 Jenže je rozdíl, jestli jdete do restaurace, nebo do klubu - klientela se jim tam moc nemísí.

No a já tvrdila něco jiného? Navíc šla jsem tam a půjdu v malých černých… :palec:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
10.12.14 09:37
@Fireangel píše:
No, s punčochama… šaty mám většinu fakt letní, chtěla jsem si vzít černou miniskuni, jenže je fakt krátká a bude mi asi vylejzat lem punčoch… z toho budu nervní :D No a punčocháče, jako klasické silonky…já je nesnáším :/

Docela se divím, ze mladá stihla blond nemá v šatníku zaklad a to male černé klasické koktejlky, maji univerzální vyuziti… :palec:
Navíc třeba v HM nebo MarksSpencer maji krásné i teple neprůhledné punčocháče, v kterých ti bude tepleji nez v dzinach…

V minisukni s cumejicim lemem punčocháčů budeš vypadat jak laciná šlápota promiň… ;)

Asi to mame hozene každá jinak Casa Argentina, Ambi restaurace, Grosseto sit včetně Mariny apod. beru jako bežné restaurace, žádné nóbl podniky. Často tam mám pracovní obědy, tak možná proto… :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková