Co kupujete v DM pro miminko

681
22.4.16 10:30

Co kupujete v DM pro miminko

Hezký den,
chystám se poprvé na nákup do DM (máme to dost daleko) a neznám jejich sortiment, jen jsem tu v diskuzích zachytila pár věcí, co jsou doporučeny z DM.
Chci se podívat na: cestovní pouzdro na vlhčené ubrousky, olej do příkrmů a jejich příkrmy.
Nebudu mít čas vše procházet dopodrobna, a proto se ptám - co je ještě dobrého v sortimentu pro miminko z DM?
Moc děkuji předem ze tipy.

(P. S. - Našla jsem diskuzi o DM, ale má 1052 stran, takže to by mi čas neušetřilo, a navíc je všeobecná, mně jde o výrobky pro mimča).

Příspěvek upraven 22.04.16 v 10:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25337
22.4.16 10:37

Pro mě se super krabička na ubrousky a jejich ubrousky taky. Akorát je obracím, když nepoužívám, „vzhůru nohama“, jinak vysychají. Příkrmy jsem kupovala na dovolenou a taky dobrý.
Jinak, co se týče kosmetiky, tak na prtě jsem žádnou nepoužívala a pro větší děti kupuju šampon/spcháč v jednom, pěnu a barvu do koupele. vše jmenované používám sporadicky, ale na vyblbnutí je to fajn.
A kupuju tam dudlíky, flašky, poutka na dudlík,… a takový další vychytávky. Teď mě nic dalšího pro děti nenapadá. Ale jsou věci, který kupuju už jen tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
22.4.16 10:41

Já tam kupuju prášky na praní a peru v tom i mimču. Jestli jsi myslela i takhle. Jinak vlhčené ubrousky, dudlíky atd… Hlavně kupuju to co mají v cestovní velikost. Mám to pak v každé kabelce a nemusím se děsit, že si to zapomenu doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
22.4.16 10:54
@Netopirek píše:
Já tam kupuju prášky na praní a peru v tom i mimču. Jestli jsi myslela i takhle. Jinak vlhčené ubrousky, dudlíky atd… Hlavně kupuju to co mají v cestovní velikost. Mám to pak v každé kabelce a nemusím se děsit, že si to zapomenu doma

Ty cestovní velikosti zní dobře, na to se chci určitě podívat. Vím, že jsem si tam právě koupila takhle nějaké věci do porodnice (sprcháč, šampon, krém, zubní pastu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
22.4.16 11:00

@Aries6 @Netopirek A ty lahve a dudlíky jsou nějaká jejich privátní značka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
22.4.16 11:25

Kupují vlhčené ubrousky, plenky a umělou výživu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
22.4.16 11:43

@knupka jj jejich
http://www.dm-drogeriemarkt.cz/…love_dopnky/?cp=2

ale mám láhvičky a dudlíky i jiných značek a tvarů. Ale i ty od nich nám vyhovují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
22.4.16 11:43

@knupka ahoj z DM má malej od miminka, lahve, dudlíky, UM, příkrmy, olej na kůži, pěnu do koupele a teď i učící hrneček. Se vším jsme moc spokojení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
22.4.16 11:44

Kupuju tam mléčné kaše Babylove i jiné značky(mívají slevy), příkrmy, dudlíky NUK, kosmetiku Hipp Baby Sanft (taky dobré počkat si na akci) a lahvičku na pití MAM (byla o něco dražší, ale je skvělá, určitě se vyplatila). Přestala jsem tam kupovat třeba přebalovací podložky i pleny, ty se dají sehnat levněji v supermarketech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
22.4.16 11:46

Známá tam kupuje i příkrmy, UM, kaše. My jsme s tím ještě nezačali, ale nejspíš je tam budu taky kupovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
22.4.16 11:46

Jo a máme i ty jejich Babylove dudlíky, v balení po dvou kusech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25337
22.4.16 12:07

@knupka Jo jo, babylove. A nedám na ni dopustit. Jo a taky mléčné kaše jsem časem holkám dávala. Taky jejich značku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
22.4.16 12:17

Ubrousky 4 balení za 109 Kč a občas prikrmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
patentka
22.4.16 12:18

Žlučové mýdlo tekuté i v kostce (oboje jejich privátní značka) na skvrny od jídla, příkrmů, trávy…
Lahvičky s brčkem pro větší děti (také jejich značka)
Tašku na kočárek a termoobal na lahvičku (ale to už asi máš)
Dětský deštník SauBär, taky pro větší děti.

• Citovat
  • Upravit
681
22.4.16 12:35

Děkuji za tipy, to bude útrata :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat