Co mají chlapi rádi u žen?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2803
28.3.13 08:54

Ono je lepší zeptat chlapů - kamarádů. Ty ti to řeknou upřímně. Co my ženy o tom víme?! Pracovala jsem 12 let v mužském kolektivu, to byla škola! Byli jsme kamarádi, chodili po práci na akce, jezdili i na dovču s jejich manželkami… A je to obrovský rozdíl! V tom, jak se chovají a co říkají bez nich a jak se chovají a co říkají v přítomnosti manželky… to je síla 8o Ale nechci vám brát iluze :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
28.3.13 08:56
@lumáťa píše:
Ono je lepší zeptat chlapů - kamarádů. Ty ti to řeknou upřímně. Co my ženy o tom víme?! Pracovala jsem 12 let v mužském kolektivu, to byla škola! Byli jsme kamarádi, chodili po práci na akce, jezdili i na dovču s jejich manželkami… A je to obrovský rozdíl! V tom, jak se chovají a co říkají bez nich a jak se chovají a co říkají v přítomnosti manželky… to je síla 8o Ale nechci vám brát iluze :mrgreen: :mrgreen:
¨
Právě proto by tam mohla ta jediná žena „tlumit“ tu atmosféru. Je to jakoby se na babský pokec posadil chlap.
  • Citovat
  • Upravit
13073
28.3.13 08:57
@lumáťa píše:
Ono je lepší zeptat chlapů - kamarádů. Ty ti to řeknou upřímně. Co my ženy o tom víme?! Pracovala jsem 12 let v mužském kolektivu, to byla škola! Byli jsme kamarádi, chodili po práci na akce, jezdili i na dovču s jejich manželkami… A je to obrovský rozdíl! V tom, jak se chovají a co říkají bez nich a jak se chovají a co říkají v přítomnosti manželky… to je síla 8o Ale nechci vám brát iluze :mrgreen: :mrgreen:

tak hlavně, že u ženských je tomu jinak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
28.3.13 09:00

To je docela zajímavé, že tě manžel bere na večeře do společnosti, kde jiní manželky neberou :think: Soudím, že to úplně vysoká společnost nebude, protože tam by to etiketa ani nedovolila, takže bych určitě vsadila na přirozenost a dělala manželovi hezkou, příjemnou společnici a do dění se zapájela podle okolností, což nejlíp posoudíš sama na místě :nevim:
Tím rozhodně nic nepokazíš… Ale celkem nechápu proč to manžel dělá (neber prosím jako rejpání), ono opravdu není vhodné brát ženu do společnosti pokud tak nečiní i ostatní, zejména na večeři. Píšeš, že tě bere často, tak to asi není náhoda, že ostatní partnerky nemohly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
28.3.13 09:12
@tamata píše:
tak hlavně, že u ženských je tomu jinak :mrgreen:
:lol: :lol: :palec: Jinak, ja taky pracuju v chlapskem kolektivu. Libi se mi, ze tu nejsou zadne intriky ani pomluvy. Vsichni si vsechno reknou na rovinu. Co tu lita za temata a jakym slovnikem.. to uz je vec druha. Ja se spis snazim tu „nezvlcet“ :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
28.3.13 09:21

@Kallkapa Ale tu musíš mít v sobě. Není nic horšího, než špatné vtipy…nebo vtipování. :lol: Já zkoušela být vtipná…katastrofa. :oops: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lamicka
28.3.13 09:27

Příspěvek upraven 18.09.15 v 17:22

• Citovat
  • Upravit
G12
28.3.13 09:33

Pohybuju se neustále jen mezi chlapy a to v práci i ve volném čase a chovám se úplně normálně, bavíme se o práci, autech, sportu. Hlavně vynechej témata: seriály, dětičky, snažení apod. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8566
@Sfaticata píše:
@Kallkapa Ale tu musíš mít v sobě. Není nic horšího, než špatné vtipy…nebo vtipování. :lol: Já zkoušela být vtipná…katastrofa. :oops: :P

No zakl. se ptala co mají chlapi rádi, a většina chlapů, která znám, mají rádi vtipnost. Zakladatelku neznám, a když se bude chovat jakkoliv co pro ni není obvyklé bude si minimálně její chlap ťukat na čelo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764

Smysl pro humor s sebou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
28.3.13 09:44

Tak to prober se svým mužem, pokud nevíš, jak se v jejich společnosti chovat nebo o čem si povídat..Třeba by jsi na setkání ani nemusela mohla si volný večer užít jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
28.3.13 10:18

Tak chlapy mají určitě rádi originalitu, smysl pro humor, určitá drzost a když se ženská nesměje všemu co kdo řekne-poté je spíš za blbku.
Hlavně v tom asi hraje roli tvá povaha…těžko takto poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
28.3.13 10:28

@Kallkapa Přesně tak. Musí být přirozená. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
28.3.13 10:34

@Leni78
Nikdy jsem o Verešové coby myslivně neměla valné mínění, ale tohle mě dorazilo. :mrgreen: Pokud chlap obdivuje tohle, je slaboch, co vedle sebe nesnese silnou osobnost. Ale tak když si někdo vezme povrchní Verešovou, dost tím ukáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
28.3.13 10:38

Taky moc nechapu, proc te manzel bere do spolecnosti kolegu, kde jini kolegove sve partnerky neberou. Ja bych se tam asi ani necitila dobre (neslo by o to, ze bych byla jedinna zena, ale o to, ze bych byla jedinna partnerka/nekolegyne) a asi bych tam nechodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí