Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ono je lepší zeptat chlapů - kamarádů. Ty ti to řeknou upřímně. Co my ženy o tom víme?! Pracovala jsem 12 let v mužském kolektivu, to byla škola! Byli jsme kamarádi, chodili po práci na akce, jezdili i na dovču s jejich manželkami… A je to obrovský rozdíl! V tom, jak se chovají a co říkají bez nich a jak se chovají a co říkají v přítomnosti manželky… to je síla
Ale nechci vám brát iluze
![]()
@lumáťa píše:¨
Ono je lepší zeptat chlapů - kamarádů. Ty ti to řeknou upřímně. Co my ženy o tom víme?! Pracovala jsem 12 let v mužském kolektivu, to byla škola! Byli jsme kamarádi, chodili po práci na akce, jezdili i na dovču s jejich manželkami… A je to obrovský rozdíl! V tom, jak se chovají a co říkají bez nich a jak se chovají a co říkají v přítomnosti manželky… to je sílaAle nechci vám brát iluze
![]()
@lumáťa píše:
Ono je lepší zeptat chlapů - kamarádů. Ty ti to řeknou upřímně. Co my ženy o tom víme?! Pracovala jsem 12 let v mužském kolektivu, to byla škola! Byli jsme kamarádi, chodili po práci na akce, jezdili i na dovču s jejich manželkami… A je to obrovský rozdíl! V tom, jak se chovají a co říkají bez nich a jak se chovají a co říkají v přítomnosti manželky… to je sílaAle nechci vám brát iluze
![]()
tak hlavně, že u ženských je tomu jinak ![]()
To je docela zajímavé, že tě manžel bere na večeře do společnosti, kde jiní manželky neberou
Soudím, že to úplně vysoká společnost nebude, protože tam by to etiketa ani nedovolila, takže bych určitě vsadila na přirozenost a dělala manželovi hezkou, příjemnou společnici a do dění se zapájela podle okolností, což nejlíp posoudíš sama na místě ![]()
Tím rozhodně nic nepokazíš… Ale celkem nechápu proč to manžel dělá (neber prosím jako rejpání), ono opravdu není vhodné brát ženu do společnosti pokud tak nečiní i ostatní, zejména na večeři. Píšeš, že tě bere často, tak to asi není náhoda, že ostatní partnerky nemohly
@tamata píše:
tak hlavně, že u ženských je tomu jinak
@Kallkapa Ale tu musíš mít v sobě. Není nic horšího, než špatné vtipy…nebo vtipování.
Já zkoušela být vtipná…katastrofa.
![]()
Pohybuju se neustále jen mezi chlapy a to v práci i ve volném čase a chovám se úplně normálně, bavíme se o práci, autech, sportu. Hlavně vynechej témata: seriály, dětičky, snažení apod.
![]()
@Sfaticata píše:
@Kallkapa Ale tu musíš mít v sobě. Není nic horšího, než špatné vtipy…nebo vtipování.Já zkoušela být vtipná…katastrofa.
![]()
No zakl. se ptala co mají chlapi rádi, a většina chlapů, která znám, mají rádi vtipnost. Zakladatelku neznám, a když se bude chovat jakkoliv co pro ni není obvyklé bude si minimálně její chlap ťukat na čelo ![]()
Tak to prober se svým mužem, pokud nevíš, jak se v jejich společnosti chovat nebo o čem si povídat..Třeba by jsi na setkání ani nemusela mohla si volný večer užít jinak ![]()
Tak chlapy mají určitě rádi originalitu, smysl pro humor, určitá drzost a když se ženská nesměje všemu co kdo řekne-poté je spíš za blbku.
Hlavně v tom asi hraje roli tvá povaha…těžko takto poradit.
@Leni78
Nikdy jsem o Verešové coby myslivně neměla valné mínění, ale tohle mě dorazilo.
Pokud chlap obdivuje tohle, je slaboch, co vedle sebe nesnese silnou osobnost. Ale tak když si někdo vezme povrchní Verešovou, dost tím ukáže.
Taky moc nechapu, proc te manzel bere do spolecnosti kolegu, kde jini kolegove sve partnerky neberou. Ja bych se tam asi ani necitila dobre (neslo by o to, ze bych byla jedinna zena, ale o to, ze bych byla jedinna partnerka/nekolegyne) a asi bych tam nechodila.