Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vtipnost.
(já mám teda společnost mužů ráda, ale na večeři s kolegy, bych nechodila, pokud by ostatní chodili bez žen
)
Můj vždycky říkal, že si mě vybral, protože jsem byla vtipná a zároveň jsem nikoho nešetřila.. Musím teda říct, že jsme se seznámili v baru, kde jsem makala a nechodil tam zrovna výkvět.. Člověk si tam nesměl nechat s*át na hlavu.. Tak jsem byla ostrá ![]()
Určitě nemají rádi kyselé ksichty alá naložená okurka…mají rádi usměvavé a příjemné ženské (aspoń to jsem tak vysledovala z reakcí manžela i bratra, když o nějaké ženě někde hovořili, tak toto byla jedna z priorit, resp. věc, která je deklasovala, pokud se tvářila, jak se říká, jak půl pr.ele z křoví). Určitě ne nějaké afektované čečetky, co se hihňají každému jejich slovu, ale prostě být přirozeně milá a veselá.
Taky hlasuju pro přirozenost
Tvůj chlap si tě pro něco vybral, a tak tě taky takovou chce předvádět kolegům ![]()
@tamata
jo může ho zkusit ukázat, to by byl úspěch! U manžela už asi menší ![]()
Když jsem si přečetla úvod diskuze, vzpomněla jsem si na Andreu Verešovou. Ta říká, že se jejímu chlapovi na ní líbí hlavně její chování ve společnosti a to její usměvavost, to, že dobře vypadá a spíš se drží v pozadí muže a jen přitakává. Ona od něj naopak očekává luxusní péči v rámci toho, že co chce, může si bez řečí dopřát. Říkala, že i když si myslí něco jinýho, než on, nebo jí něco naštve, prostě drží neustále velmi usměvavou a pohodovou tvář a klid, s tím, že svému muži přitakává a dává najevo svou oddanost. Taky říkala že ví, že je atraktivní, takže i tuhle stránku se snaží co nejvíc podpořit.
Její oddanost mě dostala, ale holka prostě ví, jak na to. To bylo trochu OT, ale ona to tak podala jako celek a je vidět, že je v tom úspěšná.
@Leni78 píše:
Když jsem si přečetla úvod diskuze, vzpomněla jsem si na Andreu Verešovou. Ta říká, že se jejímu chlapovi na ní líbí hlavně její chování ve společnosti a to její usměvavost, to, že dobře vypadá a spíš se drží v pozadí muže a jen přitakává. Ona od něj naopak očekává luxusní péči v rámci toho, že co chce, může si bez řečí dopřát. Říkala, že i když si myslí něco jinýho, než on, nebo jí něco naštve, prostě drží neustále velmi usměvavou a pohodovou tvář a klid, s tím, že svému muži přitakává a dává najevo svou oddanost. Taky říkala že ví, že je atraktivní, takže i tuhle stránku se snaží co nejvíc podpořit.
Její oddanost mě dostala, ale holka prostě ví, jak na to. To bylo trochu OT, ale ona to tak podala jako celek a je vidět, že je v tom úspěšná.
od modelíny se neočekává ani nic jinýho. Usmívat se, přitakávat a hlavně držet zobák ![]()
Já bych osobně zvážil vůbec tvou přítomnost tam. Proč sebou nemají své ženy/partnerky i ostatní? Víš on ten chlap by se po čase mohl cítit divně, že tě „musí“ mít jediný sebou. A oni chlapi i mezi sebou by pak mohli mít řeči (třeba že je podpantoflák apod) ale třeba se mýlím. V každém případě bych se ho zeptal, jestlůi by taky náhodou někdy nechtěl jít sám. Neber tenhle příspěvek prosím jako nějaký útok nabo tak něco. Není v tom nic osobního a třeba on to cítí úplně jinak a problém není.
Tak jak se mám chovat? Co to je za otázku? Přece tak jak mi je dáno. Jistě, něco se dá naučit, ale většinou to pak dát do praxe vyzní někdy dost trapně.. Pokud jsem ukecená, vlezu do hovoru i rotě chlapů, pokud jsem vtipná, budou se smát, a pokud jsem stydlivá a mlčím, možná si někdo ani nevšimne, že tam jsem. Každému je sympatické něco jiného a nědělala bych si hlavu, jak to berou ostatní. Prostě taková jsem. Na druhou stranu bych asi taky nechodila na akce, kde jsou jen samí kolegové. Mě by teda vadilo, kdyby jsme s kámoškama chodily na kafe a jedna si tam přivedla doprovod. Už to není takové uvolněné babské kecání. Chlapi to mají stejně.
Ahoj, chci požádat o radu, jak se nejlépe chovat ve větší společnosti chlapů? Manžel mě hodně často bere na večeře, kde jsou i jeho kolegové, já jsem tam většinou sama ženská a cítím se blbě, nevím jak se chovat, jak se bavit, když mlčím, přijdu si zas jak puťka.
Co myslíte, co mají chlapi rádi na ženských? Myslím chování. Moc díky