Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja bych mu rekla pravdu, ze jsem mu tam nelezla, ale mel to zaple a toto na tebe vyskocilo, at ti to nejak vysvetli, ze ti to prijde vic, nez jen kamaradske chovani..Ja bych po tomhle byla pekne hystericka, ale to jsem ja..
Já bych teda také měla plno otázek a žádala bych odpovědi. Holt když to má doma našponované, tak bych mu ukázala, jak to vypadá, když je to doma našponované…
Já jsem s chlapem 7 let nejsme teda manželé. ale jednou když přišel z vánočního večírku tak někomu psal ve 1:15..ptala jsem se komu…prý kolegovi z práce jak dorazil domů. no nepřišlo mi to divné, ale pak další a další sms…až usnul tak jsem nahlídla do mobilu…byly tam sms od nějaké kozy, jak j chybí a kdy ho uvidí..pak jsem našla mms jak jí posílal svou fotku jak leží v posteli a ona mu psala, že by za ním vlezla hnedka atd…
taky jsem nevěděla co si mám myslet jak se chovat!!!
zeptala jsem se a on mi akorád řekl, že je to kamarádka a že všechno strašně řeším, že všechno je psaný ze srandy… do dneška mi to leží v hlavě a pořád na to myslím když uvidím jeho mobil!!! my jsme měli taky pohodový vztah, ale od té doby se nějak ztratila důvěra a jde to do…
zeptej se co to má znamenat…
A přesne takhle se přichází na nevěru…zeptej se ho, ale všichni nevěrníci vědí: zatloukat zatloukat zatloukat…
viz příspěvek výše, nebudeš vědět jistě, dokud je nepřistihneš inflagranti..
I když se ho narovinu zeptáš, co to má znamenat, tak se bude vymlouvat…žes to špatně pochopila. Pokud bude chtít, (a pokud je nedej bože zamilovaný), bude to dělat dál a tajně - bude si víc dávat pozor.
Radu nemám ![]()
Já bych se ho bez okolků zeptala. A klidně bych byla tak drzá, že pokud by nadával na to, že mu lezeš na FB, odpověděla bych, že kdyby tam neměl nic, co nesmíš vidět, nevadilo by mu to. A jak píše me2dova. Píše, že to má doma našponované? No, tak ať pozná jaké to doopravdy je.
Ja bych mu asi nerikala nic, ale sledovala jak ostriz
ovsem to je cista teorie, jestli bych to dokazala v praxi a neruply mi nervy, to nedokazu odhadnout…
Tak to je opravdu zapeklitá situace. Ale asi jediné řešení se ho zeptat co to jako má znamenat. A uvidíš co řekne. Ale co přesně dělat to nevím :/
@janísek007 jak to můžeš vydržet??? Nechápu ![]()
A zakladatelko, já bych se ho taky zeptala!! A ona je sama?? Pokud jo, tak chce prostě ulovit chlapa
, když je na tom „chudák tak špatně“ a chlapy se prostě potřebují o někoho starat a cítí se důležitě, no a ještě, když jim ženská zalichotí…
Ale jako jak tohle tvůj manžel vysvětlí?! To by mě teda zajímalo ![]()
A nezkusila bys uhodit nejdříve na ni co to má jako znamenat, proč ho zve k ní domů? Já jsem hrozný špion, napsala bych třeba tak že to píše on a zmapovala bych situaci abych měla černé na bílém. A nebo jak říkám, ona by možná přiznala víc než on.
Holky tak sem se ho zeptala a řekl že tím, že to má doma našponované myslel to, že má toho moc a že časově nestíhá. Boooože takhle blbou výmluvu jsem ještě neslyšela. Samozřejmě že sem vylítla a jsem nasraná ![]()
A co k tomu zlaticku milovanemu? Asi bych mu rekla, ze kdyz je jeho zlaticko milovane, at si sbali trenky a jde si k ni.. ![]()
Na to mi řekl, že ji chtěl potěšit, že prý má deprese kvůli tomu svému zdravotnímu stavu. Prý kdyby s ní spal tak by přece o ní doma nemluvil
.Jsem hysterická a zbytečně žárlím protože ona ho nevzrušuje a bere a bral ji jako svoji sestru. ![]()
Jsem vdaná 10 let s manželem máme 2 děti, manželství pohodové nehádáme se. Manžel má kamarádku kterou ale neviděl asi 5 let, pak ji náhodou potkal, pokecal a jednou mi ji představil a byli jsme všichni na kafi.Doma o ní pořád mluví jak ona to má těžké je sama platí byt zdravotně na tom není dobře a tak různě. Jenže nedávno jsem zapla pc a nebyl odhlášený z fb.tam samozřejmě zprávy od ní. No nestačila sem se divit psal ji ty moje zlatíčko milované jak ti je? pak smajlíky pusinky atd.Ona mu psala že jestli přijde na to kafe k ní domů, a on že jo, ale ted to je doma našponované.
vůbec nevíím co si o tom mám myslet, sakra doma se nehádáme jak byste to řešili vy? ptát se na to manžela nebo co, děsně mě to žere.