Rande v bazénu

slečinka
26.3.13 14:55

rande v bazénu

Ahoj děvčata, měla některá z vás rande v bazénu, jako v plavkách vypadám ještě vcelku dobře, ale zajímají mě takové detaily jako: aby mi nesmrdělo z pusy když budu v tom chloru?,nebo abych nějak moc třeba nedováděla když to bude v aquacentru? no celkově jak se chovat a co hlavně nedělat!? :nevim: sem expert na trapasy..poraďte

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
26.3.13 14:56

:lol:
Tak myslím, že hlavní je, aby ti nebyli plavky malý, velký, neuplavali… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
26.3.13 14:57
@Gladys píše: :lol:
Tak myslím, že hlavní je, aby ti nebyli plavky malý, velký, neuplavali… :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
26.3.13 14:58

Pozor na řasenku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.3.13 14:58

Nesmrdělo z pusy z chlóru a moc nedováděla v aquaparku 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
26.3.13 14:59

@slečinka oholit se, hlavne podpazi… urcite nebehat - mohla bys uklouznout a zranit se… zvykat petrzelovou nat aby nesmrdelo z pusy, ale neplivat to do bazenu… neprdet… vzit si koupaci cepici, abys chranila vlasy pred chlorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.3.13 15:00
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jo a ne´močit do bazénu, to hlavně, dělá to žluto a mohl by si toho všimnout.
@AniNevim píše:
@slečinka oholit se, hlavne podpazi… urcite nebehat - mohla bys uklouznout a zranit se… zvykat petrzelovou nat aby nesmrdelo z pusy, ale neplivat to do bazenu… neprdet… vzit si koupaci cepici, abys chranila vlasy pred chlorem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
26.3.13 15:02
@terinka4444 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jo a ne´močit do bazénu, to hlavně, dělá to žluto a mohl by si toho všimnout.

jj, to je moc dulezite, radeji od pulnoci nic nepij.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
26.3.13 15:03

Slečinka jde na rande do bazénu a tady se z toho můžou ženský potrhat smíchy :lol:

• Citovat
  • Upravit
33
26.3.13 15:04

Vzít něco kvůli bradavkám, oholit se a pak se koukat také na jiné chlapy :mrgreen: ať se snaží. Osobně návštěvu veřejné plovárny považuji za méně intimní než rande ve veřejné knihovně… Dobré je také důvěrně pozdravit mladého plavčíka.

Ono kvůli chloru smrdí z pusy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slečinka

Teda to je rad :) no plavky mám zrovna nový, tak doufám že budou OK ale jsou černý a z New Yorkera tak snad i trochu kvalitní.. @AniNevim čepici ale fakt nebrat! sice vypadám s mokrejma vlasama jak ufon ale lepší než s čepicí! a na to běhání musim dát pozor, pád je u mě reálnej..nechápu tu nať to je doufám vtip!!!

• Citovat
  • Upravit
1067
@terinka4444 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jo a ne´močit do bazénu, to hlavně, dělá to žluto a mohl by si toho všimnout.
:palec: :mrgreen: To mě dostalo :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
26.3.13 15:05

@AniNevim
Teda tys mi vylepšila náladu, už vidim zakladatelku, kterak přežvykuje petrželovou nať, kterou nenápadně schovává pod plavkama :mrgreen:.
Mmch. závidim, že si někdo může dát rande v bazénu, já můžu do bazénu jenom s prověřenýma chlapama, kteří už pochopili, že mé kouzlo je jinde než v dokonalém těle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
26.3.13 15:07

@slečinka ta nat perfektne neutralizuje zapach z ust. Cepice musi byt a plavecke bryle taktez. Jinak se prece do bazenu snad ani nechodi. Na svadeni jsou lepsi bile plavky a oholit si jen linii bikin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
26.3.13 15:11

@Xenna kvuli chloru smrdi nejen z pusy, ale i jinych patricnych mist. To se nikdy neocuchavas po bazenu bo co? Jsi vazne dost zvlastni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí