Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
![]()
Tak myslím, že hlavní je, aby ti nebyli plavky malý, velký, neuplavali… ![]()
@slečinka oholit se, hlavne podpazi… urcite nebehat - mohla bys uklouznout a zranit se… zvykat petrzelovou nat aby nesmrdelo z pusy, ale neplivat to do bazenu… neprdet… vzit si koupaci cepici, abys chranila vlasy pred chlorem.
@AniNevim píše:
@slečinka oholit se, hlavne podpazi… urcite nebehat - mohla bys uklouznout a zranit se… zvykat petrzelovou nat aby nesmrdelo z pusy, ale neplivat to do bazenu… neprdet… vzit si koupaci cepici, abys chranila vlasy pred chlorem.
@terinka4444 píše:![]()
![]()
![]()
jo a ne´močit do bazénu, to hlavně, dělá to žluto a mohl by si toho všimnout.
jj, to je moc dulezite, radeji od pulnoci nic nepij.
Slečinka jde na rande do bazénu a tady se z toho můžou ženský potrhat smíchy ![]()
Vzít něco kvůli bradavkám, oholit se a pak se koukat také na jiné chlapy
ať se snaží. Osobně návštěvu veřejné plovárny považuji za méně intimní než rande ve veřejné knihovně… Dobré je také důvěrně pozdravit mladého plavčíka.
Ono kvůli chloru smrdí z pusy?
Teda to je rad
no plavky mám zrovna nový, tak doufám že budou OK ale jsou černý a z New Yorkera tak snad i trochu kvalitní.. @AniNevim čepici ale fakt nebrat! sice vypadám s mokrejma vlasama jak ufon ale lepší než s čepicí! a na to běhání musim dát pozor, pád je u mě reálnej..nechápu tu nať to je doufám vtip!!!
@terinka4444 píše:![]()
![]()
![]()
jo a ne´močit do bazénu, to hlavně, dělá to žluto a mohl by si toho všimnout.
@AniNevim
Teda tys mi vylepšila náladu, už vidim zakladatelku, kterak přežvykuje petrželovou nať, kterou nenápadně schovává pod plavkama
.
Mmch. závidim, že si někdo může dát rande v bazénu, já můžu do bazénu jenom s prověřenýma chlapama, kteří už pochopili, že mé kouzlo je jinde než v dokonalém těle ![]()
@slečinka ta nat perfektne neutralizuje zapach z ust. Cepice musi byt a plavecke bryle taktez. Jinak se prece do bazenu snad ani nechodi. Na svadeni jsou lepsi bile plavky a oholit si jen linii bikin.
@Xenna kvuli chloru smrdi nejen z pusy, ale i jinych patricnych mist. To se nikdy neocuchavas po bazenu bo co? Jsi vazne dost zvlastni.
Ahoj děvčata, měla některá z vás rande v bazénu, jako v plavkách vypadám ještě vcelku dobře, ale zajímají mě takové detaily jako: aby mi nesmrdělo z pusy když budu v tom chloru?,nebo abych nějak moc třeba nedováděla když to bude v aquacentru? no celkově jak se chovat a co hlavně nedělat!?
sem expert na trapasy..poraďte