Rozchod s přítelem, co mě čeká?

jancik.1500
26.3.13 13:34

Rozchod s přítelem, co mě čeká ?

Ahoj holky, stěhuji se od přítele a máme spolu malou holčičku. Bydlení mám už zařízené a chci vedet co mě čeká dál..díky za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7797
26.3.13 13:36

Ahoj, v podstatě nevím na co se ptáš :nevim:. Asi si domluvit nějaké návštěvy u malé, nebo kontakt s ní a alimenty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
26.3.13 13:38

Tak asi by jsi měla podat žádost na soud na určení výživného, pokud je malé méně, než 2,5 roku, tak můžeš chtít, aby platil i na tebe… jestli se dohodnete na tom, jak si malou bude brát, tak ok, jestli ne, tak taky rozhodne soud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancik.1500
26.3.13 13:39

No já prave nech iaby se s malou vydal, nevenoval se ji, byl na ni hnusnej, mel fyzicky i psychicky tyral…Kouri travu a buh vi co jeste..nechci aby se s nim vydala…a hlavne skrz ty alimenty jak to je…jestli se s nim ma cenu vubec domlouvat a nebomam jit rovnou k soudu…a hlavne nemam to rict na socialce nebo nekde??? Ze jsem od neho pryč

• Citovat
  • Upravit
jancik.1500
26.3.13 13:39

Marušce je 16 měsíců

• Citovat
  • Upravit
jancik.1500
26.3.13 13:40

A hlavne jaký budu mit narok na prispevky jako samozivitelka a jestli dostanu nejakou jednorazovou pomoc?

• Citovat
  • Upravit
1839
26.3.13 13:41

Tak teď budeš samoživitelka, tak můžeš zažádat i o nějaké dávky. Jinak jestli je takhle „problémový“ tak zajdi určitě na soud co nejdříve, jak kvůli alimentům, tak kvůli tomu styku.. nejspíš mu nemůžeš odepřít styk s malou úplně, ale třeba, aby jí vídal jen v tvé přítomnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
26.3.13 13:43

Jestli budeš bydlet sama s malou, tak si můžeš zažádat o příspěvek na bydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
26.3.13 13:44

Co ti vadí na kouření trávy otce ve vztahu k dítěti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
26.3.13 13:44

No, pokud o ni nema zajem, tak si ji rozhodne nech sverit soudne do vyhradni pece (aby nedelal problemy pozdeji), soudem stanovit vyzivne.
jinak se porad na socialce, tam by ti meli rict na co presne mas narok. predpokladam, ze mas rodicak, k tomu podle vyse vyzivneho muzes dostavat prispevek na dite, eventualne na bydleni.
jednorazovou pomoc v hmotne nouzi - to je na posouzeni konkretniho pracovnika socialky…jde to asi vyrvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
26.3.13 13:45
@Xenna píše:

tak co se tohohle tyka, tak me napadlo to same :mrgreen: znam par kluku, co ji kouri a jsou vzorni otcove…
ale uznavam, ze to neni asi obecne platne pravidlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
@Xenna píše:

asi nechce svěřit malý děcko zhulenýmu tátovi :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396

Budeš mít i nárok na příspěvek na bydlení, pokud nejsi v podnájmu, ale to ti všechno poradí na sociálce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
26.3.13 13:46
@Xenna píše:

cože?! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
26.3.13 13:47

Olinka, tebe se nikdo neptal, dojmy dojmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...